^^^^
את האמת, מדהים!
לא טריוויאלי בכלל לאור הנהירה של העדר אחרי הטימקס.
איפה אברי כדי לפזר דברי בלע?
הונדה מכרו 109 xdv ב2017
^^^^
את האמת, מדהים!
לא טריוויאלי בכלל לאור הנהירה של העדר אחרי הטימקס.
מסכים לגמרי, ביחוד לאור כמויות הטימקס שיש כבר בכבישים.
X-ADV על כל 6 טימקסים זה משהו שאני לא חושב שהונדה אפילו חלמו על זה.
אני מסכים שה xadv יכול לעשות יותר ממה שהטימקס יכול, אבל לדעתי הוא פונה בדיוק לאותו פלח שוק- חובבי קטנועים עם ביצועי קצה (לקטנוע). גם התימחור חושב בכיוון.
בסופו של דבר ל xadv יש יתרון על הטימקס בזה שאפשר לברוח איתו לשדות אחרי חיסול בעוד בטימקס אתה מוגבל רק לכביש.
משנותיי הרבות בפורומים שונים אני לא מתייחס לגופו של כותב אלא לגופו של ענין, אך אי אפשר שלא לחוש שמדובר בטרוליזם לשמו של אחד היוזרים כאן.
להגיד על איקסדיבי קטנוע מחופש זו בורות לשמה וחוסר הבנה בסיסי של הקונספט בפרט ושל דו"ג בכלל.
כשבורות מצטרפת גם לשאר דברי הבלע והשטנה, אי אפשר שלא לחוש שזה בזבוז זמן ואנרגיות להתייחס לזה.
ולגופו של ענין,
מדובר ברשימה מצוינת של אופנועים שנכתב מפורשות לגביה שהיא רשימה של "אופנועים שעשו לנו את זה יותר מאחרים, שהביאו משהו מיוחד לשוק הדו-גלגלי, או שסתם הם מגניבים ונהנינו לרכב עליהם." ואכן עושה רושם שנבחרו בקפידה מבין שאר המועמדים. אני חושב שהרבה רוכבים שנמצאים בעניינים ומעורבים במה שקורה סביבם בעולם הדו"ג היו מרכיבים רשימה כזו או דומה לזה מאד.
יישר כח!
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
תגדיר נמצאים בעניינים.
אגב, דברי בלע ושטנה. (להגיד שאני טרול שלא מבין זה הכי פגע, במחיוחד כשדיברתי על קטנוע שהתחפש לאופנוע שטח, כשהיבואן לא הרשה להם לרדת איתו לשטח, כמו בפרסומת שלהם s.u.v,להיות בלי ולהרגיש עם.)
בשביל בזבוז זמן ואנרגיה השתמשת במילים דיי גבוהות.
זה מה שאולי חסר לי.
ימי הבולשיט דוט קום.
אני רואה ש"דברי בלע" חזר לאופנה, אל תשכחו מי עשה לזה קאמבאק![]()