אני אתייחס לפוסט שלך בשני חלקים, האחד לפני שקראתי אותו ולכותרת בלבד, ככה סתם ירייה מהמותן ואח"כ אתייחס
גם לתוכן עצמו.

אני עושה את זה על מנת שלא לתת לעובדות שבו לבלבל אותי.

הכותרת שלך שגוייה מיסודה!

* לא כל מי שיש לו אופנוע הוא אופנוען,

* לא כל דו"ג הוא אוטומטית אופנוע,

* ופיצוח השאלה מי הוא אופנוען אמתי, עד שהגעתי היה בלתי ניתנת לפתרון. (היום אני מחליט!)

נתחיל בזה שאין אופנוענות בשקל תשעים, אופנוענות היא דרך חיים, אהבה, סגנון מעל לכל חישוב.

אם אתה מתחיל לנהל פנקסנות וחישובים עבור האהבה והחיים שלך אתה או קמצן או טיפש.

השאלה שלך בניסוח אחר הייתה יכולה להיות איך להיות מפקד סיירת עם קריירה צבאית בלי לעבור את טירונות,
האימון, ושרשרת הפיקוד.

אין קיצורי דרך, אם אתה רוצה להיות אופנוען, אבל אתה יכול להיות בעל אופנוע שזה משהו אחר לגמרי.

אופנוען מתחיל את הדרך הרבה לפני הוצאת הרישיון, בגיל מאד צעיר משהו מושך אותך לשם, זה ממשיך
שהוצאת רישיון נהיגה הופך אצלך לדיבוק, אובססיה וכל שקל פנוי שלך נשרף על האהבה הזאת.

אח"כ הצורך שלך באופנוע מעביר אותך על דעתך ואתה עושה הכל רק בשביל לרכוב, וזה כאב ראש אדיר!
הכל בחיים שלך הופך להיות מוכוון אופנוע, הבחירות שלך בחיים מבוססות על זה וכל התקציב שלך הולך
לשם.

קנה לילד שלך אופנוע ולא יהיה לו כסף לסמים!

אח"כ תתחיל להכיר מוסכים כי מעט כסף קונה לך מעט אופנוע, ומעט אופנוע יותר מתקלקל מנוסע. תלכלך
תלמד להבין מה מניע את המכונה שלך, תכיר את התחום לפניי ולפנים. תדע להקדים תרופה למכה, תדע
לחלץ את עצמך באמצע הלילה מכביש שכוח אל, בלי להתקשר לאבא.

אז תגלה שיש לך יותר חברים עם אופנועים, מאשר חברים בלי ואלה שאתה רוצה לדבר אייתם סתם ככה בשתיים
בלילה הם דווקא אלה שעם העם...ולהם אין בעיה שתתקשר בשעה כזו.

אתה תגלה שמעיל רכיבה נוח הרבה יותר מסתם מעיל, וגב כואב אחרי רכיבה ארוכה הרבה יותר מהנה מגב כואב
אחרי ניקוי הבית.

אתה תבלה שעות באינטרנט למצוא את הדיל הטוב ביותר לחלק או ציוד שאתה צריך, תגלה שאתה לומד שפות
הרבה יותר טוב מבבית הספר תגלה שכשאתה מחפש דירה חדשה הדבר הראשון שאתה בודק זה אם יש מקום
לאופנוע, וחלק גדול מהקומבינציות שלך הם "איך לעזאזל אני מכניס את האופנוע הביתה?"

אתה תפתח מיומנות של חייל קומנדו בקשירות הסלקה מלכוד האופנוע שלך ועין של צלף ביכולת הצפייה שלך עליו
מהבית בלילה.

בקיצור ידידי אופנוענות נרכשת בדם יזע ודמעות, אופנוענים אמתיים יש בודדים ושקל תשעים תמצא במקדונלד!

עכשיו אני אקרא את שאר הפוסט בלי הכותרת ואחזור אליך.