יש לך תיק מיכל?
יש לי תיקי אוכף שאתה יכול לשאול, רצועות ארוכות שרק צריך לחשוב איך אתה קושר לרגליות או מה שיש.
כמה שפחות על הגב. מצד שני, ישראל בשבוע...בערך 40 דקות נסיעה ביום כדי לא לגמור את הארץ ברכיבה אחת, אלא אם אתה מזגזג בכל כביש צדדי בדרך.
אני מתכנן טיול של כשבוע בישראל, מהדרום לצפון, עם r6.
כנראה שאקח תרמיל גדול ואתקמצן בציוד כדי לא להפוך את הנסיעה לסיוט גדול מדי.
הייתי שמח לשמוע טיפים מאנשים שהתנסו ברכיבות ארוכות באופנועי ספורט.
איך לאחסן את הציוד? האם זה בכלל אפשרי לרכב מרחקים ארוכים עם תרמיל כבד שיושב לך על הגב ? (ברור לי שזה לא יהיה תענוג גדול אבל האם זה נסבל)
וכמובן עוד נקודות נוספות שלא חשבתי עליהן.
תודה![]()
יש לך תיק מיכל?
יש לי תיקי אוכף שאתה יכול לשאול, רצועות ארוכות שרק צריך לחשוב איך אתה קושר לרגליות או מה שיש.
כמה שפחות על הגב. מצד שני, ישראל בשבוע...בערך 40 דקות נסיעה ביום כדי לא לגמור את הארץ ברכיבה אחת, אלא אם אתה מזגזג בכל כביש צדדי בדרך.
אנשים רוכבים לטיול כזה כדי להנות, אתה לא תהנה בטיול כזה על אופנוע כזה גם אם יהיה עליך 0 ציוד.
רד מהרעיון
תעשה בדיקה של טיול ל 200 ק״מ בערך עם תיק גב.
בסוף הטיול תדע את התשובה.
והטיול שאני מתכנן הוא ג'ובניקי, לא כולל רכיבות ארוכות מדי.
הרכיבה הראשונית לאילת תהיה ארוכה, אבל משם צפונה מדובר במרחקים של 150-200 ק"מ ליום.
בכל אופן, כנראה שבאמת אעשה בדיקה עם תיק גב גדול למרחק קצר יחסית כשיגיע האופנוע.
שושו - אין ספק שבפחית הנסיעה עצמה תהיה יותר נוחה, אבל אין לי את האלטרנטיבה הזו. אני מקווה שהטיולים הרגליים בארץ ישראל היפה ישכיחו ממני את כאבי הגב![]()
אל תקשיב לו. אין שום בעיה לעשות טיולים כאלה ואף ארוכים הרבה יותר עם אופנוע ספורט ולהנות מהנסיעה. בהחלט.
אכן, מומלץ בחום לא להחזיק שום דבר על הגב. שילוב של תיק מיכל + תיק זנב/תיקי צד או אפילו תיק גב קשור ברשת מטען יהיה הרבה יותר נוח.
תחשוב גם כמה דברים אתה באמת צריך איתך. תתפלא כמה מעט אתה צריך לסחוב בפועל.
סע ותהנה!