אני הזמנתי רפידות מקוריות של ברמבו לקטמ שלי וגם הם היו דקות ממה שאני רגיל אבל זה כנראה מה שצריך להיות, אני מניח שהם מפוצצות במתכת (סינטר) ככה שהם לא נאכלות מהר אלה הדיסק עצמו.
supregregs, בתמונות שלך יש הרבה יותר רפידה מאשר במה שקניתי. אתה יכול לשלוח קישור מהיכן רכשת?
tribalmistyc2, אני לא מחפש בעיות, אבל יכול לצאת חלק תקול אשר פוספס בבקרת האיכות.
אני הזמנתי רפידות מקוריות של ברמבו לקטמ שלי וגם הם היו דקות ממה שאני רגיל אבל זה כנראה מה שצריך להיות, אני מניח שהם מפוצצות במתכת (סינטר) ככה שהם לא נאכלות מהר אלה הדיסק עצמו.
מהאתר של partzilla
https://www.partzilla.com/catalog/ho...-brake-caliper
מכיר באופן אישי את הרפידות שקנית, אין שום בעיה איתן זה יצרן איטלקי מוכר.
לגבי העובי לא הייתי דואג, השאלה הנכונה היא התמורה לכסף שאתה משלם ומנסיון שלי הרפידות שקנית נותנות לך תמורה טובה לכסף.
אני באופן אישי מעדיף להביא חלקים מקוריים כאשר המחיר שלהם סביר, הרפידות האלו עולות 35$ + כמה שקלים למשלוח, כך שזה יוצא בערך אותו מחיר כמו בארץ לרפידות חליפיות.
אבל צריך לחכות שבועיים למשלוח ויש סיכון שזה לא ייכנס לארץ כי זה רכיב בטיחותי, במקרה שלי עבר בלי בעיה, עניין של מזל.
לא תמיד שווה להתקין חלקי OEM.
השרשרת הינה דוגמא טובה (במקרה שלי). השרשרת המקורית החזיקה 19000 ק"מ. ה"מקורית" אצל היבואן הייתה בסביבות 1900 ש"ח (ערכת של שרשרת וגלג"שים עם עבודה).
הזמנתי ממקום אחר ערכה של חברת EK רמה 2 כולל עבודה, 1100 לירות א"י.
כבר עברתי יותר מהמרחק שהשרשרת המקורית שרדה, והדרך עוד ארוכה.
נכון שלהזמין את המקור פשוט יותר שלא צריך לוודא תאימות וגם יודע שהיצרן מתקין חלקים אשר עובדים טוב עם הכלי.
אבל לא סתם קוראים לזה "שיפורים".