עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 28 מ 28

אשכול: לאחר תאונה

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי etz301 צפיה בהודעה
    לא מדובר כאן בכלל על ביטוח.
    פוליסת ביטוח זאת או אחרת לא פוטרת את המזיק מלשפות אותך על מלוא הנזק.

הרי גם אם לא היית מבוטח חלילה האשם עדיין היה צריך לשפות ולפצות אותך בגין כל הנזק שנגרם.

למעשה אנחנו "סופגים" את ההשתתפות העצמית הגבוהה במקרים בהם אין אשם לפצות אותנו,כאשר אנחנו אשמים או שמדובר בכוח עליון, אין המקרה כשיש אשם שאמור לשאת בכל האשמה.
    אז אתם בעצם ממליצים לתבוע -אותה- באופן פרטי בלי שום קשר לביטוח על כול הפן הגופני?

Senior Member הסמל האישי של ees
    ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
    אז אתם בעצם ממליצים לתבוע -אותה- באופן פרטי בלי שום קשר לביטוח על כול הפן הגופני?
    הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך זה לקחת עו״ד, לשלם לו שכר טירחה ולתת לו לייצג אותך למען האינטרסים שלך ואותו תוכל לשאול הכל ולקבל תשובות וודאיות.
    כל אחד פה יכול לייעץ ולעזור לך ברמה כזו או אחרת, אבל אף אחד פה לא ישב איתך, לא עבר איתך על חומרים, לא עבר איתך על הפוליסות שלך,
    אף אחד פה לא עוסק בזה בתור מקצוע ובסוף, מעודף מידע לא מדוייק יהיה לך רעש במקום בהירות של בעל מקצוע.
    כשאתה כותב ״דיברתי״ עם עורך דין אני יכול לנחש שדיברת בטלפון ולא ניפגשת אישית, אמרת לו שיש לך ביטוח חובה לא מלא והוא אמר לך ״תשכח מזה״..
    זה לא נקרא להיפגש עם עו״ד. בפגישה תוכל לשאול הכל: מעניני תביעה אזרחית ועד סעיפי ביטוח תאונות אישיות.
    תסלח לי, אבל כל עוד לא תשב עם עורך דין-אתה טוחן מים.
    Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE

Member
    טוב שנגמר כך.
    כפי שאמרו לפני, יש רק עצה אחת כאן: לך לעו"ד מומחה לתחום.
    בי טיפל במסירות ובהצלחה רבה עו"ד אבנר אמוראי. ממליץ מאוד.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    בוא אני אסכם לך עם כל הכאב שבדבר,

על פגיעות גוף תקבל סכום עלוב במקרה הטוב מהתאונות אישיות, כלום מהביטוח חובה המוזל שלך.

על האופנוע תתבע את הביטוח צד גימל שלך, כשתקבל זה לא יהיה שוויו האמיתי.

העיקר הבריאות
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
    כמו שכתבו ממליץ לך להתייעץ עם עורך דין. לא סביר שבמקרה ויש נזק משמעותי שנגרם לך תאלץ לשלם מכיסך כאשר ברור שיש אשם מובהק בסיפור הזה

Senior Member
    סע לעו"ד במקום לחפש פתרונות באינטרנט. לפני חצי שנה בימ"ש לתביעות קטנות (תביעה אזרחית) פסק לטובתי כמעט 20 א. זוזים, בנסיבות דומות (אבל הרבה יותר קלות) כש4000 ש"ח מתוכם היו פיצוי על קסדות שניזוקו בתאונה. בקיצור, לך לעו"ד שיכין לך תיק וכמה שיותר מהר כי התהליך הזה לא נגמר בשבוע

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Meirson צפיה בהודעה
    סע לעו"ד במקום לחפש פתרונות באינטרנט. לפני חצי שנה בימ"ש לתביעות קטנות (תביעה אזרחית) פסק לטובתי כמעט 20 א. זוזים, בנסיבות דומות (אבל הרבה יותר קלות) כש4000 ש"ח מתוכם היו פיצוי על קסדות שניזוקו בתאונה. בקיצור, לך לעו"ד שיכין לך תיק וכמה שיותר מהר כי התהליך הזה לא נגמר בשבוע

בנתיים כול מה שאני יודע על הנהגת זה השם שלה, פרטים על הרכב ופוליסת ביטוח. וכול זה לא היה קורה אם לא בשביל הפרסומת של ״איך אני נוהג״ על הרכב שלה שהעבירו לי את הפרטים הבסיסיים האלה

בעלה מסרב למסור לי את מס ת. ז שלה לכול הפחות ואני תקוע בין הפטיש לסדן (וכמובן שהחולירות מכחישים את זה שהיא עברה באדום במהירות מופרזת)

איך אני מתקדם כאן לתביעה אם אין לי פרטים בסיסיים שלה ומסרבים למסור לי אותם??

אני פשוט כ״כ עצבני ותקוע שאני אשכרה כותב כאן באחד וחצי בלילה, אני יודע שזה לא פורום ליעוץ משפטי אבל מניח שיש כאן אנשים עם ניסיון (הנחת צער) שבחשו בחרא כזה בחייהם

1122,
    איפה המשטרה בענין? מילאת דו"ח תאונה? איפה עורך הדין שלך?

Senior Member
    ל-ך ל-ע-ו-ר-ך ד-י-ן
    ותשאל אותו את כל השאלות שאתה מבזבז את הזמן בלנסות למצוא להן תשובה באינטרנט

יש חדש?

Sent from my T5 using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    רגע,
    הוא בדרך לעו"ד.
    יש פקקים היום ואין אופנוע

Junior Member
    איי מאחל לך החלמה מהירה, תהיה בריא לפני הכל, ותעשה הרבה פיזיוטרפיה ויוגה, זה עוזר מאוד.

מה שאותי מעניין בכל הסיפור הזה מעבר להחלמה המהירה של 1122 , איך זה שאף אחד לא מתייחס לשאלה:
    כמה שניות אחרי שהיה לך ירוק ולה אדום, היא נכנסה לצומת באדום שלה?

כי זה נתון קריטי מאוד.
    אם אכן היא ניסתה להשחיל את האדום עד שתי שניות, אז היא זבל של נהג. אך איפה האחריות של הרוכב לבדוק ימינה ושמאלה פעמיים לפני התחלת נסיעה וגם בעת חציית הצומת שאין מי שמנסה להשחיל אותך ולדרוס אותך על הדרך?

בחיים אין צדק ומי שמחפש אותו, יתקשה מאוד. אני לא יכול לציין כמה אידיוטים כאן בחיפה משחילים תכתום וגם עוברים שנייה שתיים באדום שאני ראשון בצומת? אני בודק כמה שצריך לוודא שהצומת ריקה.

במידה ומדובר על כך, שהיא עברה באדום יותר מ-5 שניות ומעלה ויש לך הוכחה ברורה לכך- עדות של אדם מהזירה/ מצלמת צומת שתיעדה את התאונה- לך תזרבן לה את הצורה בתביעה אזרחית.

המשטרה בישראל עצלנית בחיפוש אשמים, וסתם דוגמא לרקורד- בדואי בגיר נסע על ווילי מקפץ על רמפות האטת מהירות ביום כיפור בזמן תפילה שני מטרים מבית כנסת ורצח ילדה בת 7 במקום , קרה בכפר שלי לפני עשור. קיבל 9 שנים בבית סוהר על זה שלקח חיים של ילדה תמימה. היום לאנשים נמאס מהטיפול של המשטרה בתיקים, והרבה הולכים לתביעות של מאות אלפים בתביעה אזרחית.

תעריך את הנזק הנפשי, הגופני, האופנוע, הפסד ימי עבודה, ואם הנזק גדול לפי דעתך תתבע אותה בתביעה אזרחית עם עורך דין מייצג שתשלם כל שקל על שפגעה בך.

נ.ב- כניסת רכב לצומת באדום כאשר יש תנועת כלי רכב בצומת - זו אחת מעבירות התנועה הקשות ביותר בתעבורה תוך סיכון חיים של אחרים. אם יש לך הוכחה ברורה לכך, השופט יקטול אותה.

איך נגמר?