היי,
אם לא הסתדרת עדיין, מה הבעיה שאתה נתקל בה?
החיבורים נראים די רגילים:
https://www.youtube.com/watch?v=F9CNwEY4OAc
-רונן
שלום...
קניתי אזעקה של SteelMate וחיברתי אותה ואת כל הפונקציות שלה וניתקעתי עם הפונקציה של ההתנעה מרחוק....
מישהו יודע ויכול לעזור לי לחבר אותה בבקשה?
האופנוע שלי הוא הונדה CBR250R שנת 2012...
אני מבין קצת בחשמל אבל לא מצאתי מדריך לחיבור האזעקה על האופנוע שלי ומצאתי רק של אופנועים אחרים שזה לא אותו דבר...
יש מישהו בקהל שיכול לעזור לי?
היי,
אם לא הסתדרת עדיין, מה הבעיה שאתה נתקל בה?
החיבורים נראים די רגילים:
https://www.youtube.com/watch?v=F9CNwEY4OAc
-רונן
היי רונן...
חיברתי את כל החוטים כמו שהיה צריך והבעיה שאני נתקלתי בה זה שכאילו הכפתור מדומם מנוע על מצב מופעל שכאילו ההזרקת דלק לא עובדת ואין לי מושג למה...
קראתי באינטרנט והבנתי שיש בעיה עם אופנועים או עם סוג האופנועים כמו שלי (HONDA CBR250R) ויש כל מיני קומבינות של לחבר נגדים וכו'... ניסיתי כמה מהן אבל ללא הצלחה...
הקפצה...
מישהו שיכול לעזור?
סתם שאלה - למה?
מה היתרון בלהניע את האופנוע מרחוק עם השלט? אתה רוצה שהמזגן יקרר אותו לפני שאתה נכנס?
אינני מכיר את המערכת הנ״ל אולם ככלל הפונקציה יעילה לכיבוי הדו״ג אם מישהו גונב או שודד אותך כשאתה עוצר לרגע לאסוף/למסור/לקנות משהו (שיטת גניבה נפוצה באסיה ופחות רלוונטית אלינו מאחר שבארץ לרוב מרימים את הכלי... תרתי משמע).
מעבר לזה - נטו שיקולי נוחות (התנעה בבוקר, לא שוכח את המפתחות וכיוצ״ב).
ככלל, מעבר לשיקולי עלות, תמחור, חשמל וכיוצ״ב, תחום ההתנעה מרחוק או באמצעות צ׳יפ, אינו מאובטח דיו ולכן הרבה יצרנים מעדיפים שלא להיכנס לסרט הזה. אולם בעתיד הקרוב יותר ויותר חברות יעברו לכיוון התנעה ללא מפתח מסורתי לצד המעבר לכלים חשמליים.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 15-05-2018 בשעה 13:06.
לגבי התנעה בבוקר, הנעה מרחוק היא דווקא חסרון. אופנוע צריך להניע ומיד כמה שניות אח"כ להתחיל לסוע (בעדינות) ולחמם אותו בתנועה ולא בעמידה.
התנעה מרחוק תגרור עמידה של האופנוע מונע במקום, וזה לא מומלץ.
לגבי לשכוח את המפתחות, למה שתשכח את המפתח אבל לא את השלט?
יש הבדל גדול בין התנעה מרחוק לבין התנעה ללא מפתח. אני מבין שהקונספט של הכנסת מפתח לחריץ וסיבובו הוא קונספט ארכאי והיום אפשר להניע עם צ'יפ/כרטיס וכו', אבל זה לא דומה להתנעת האופנוע 20 מטר לפני שהגעת אליו בעזרת השלט.
לי אישית יש אפשרות להכניס את הקטנוע הביתה,וזה היה חוסך לי את השניות של ההתעסקות עם המפתח וההתעוררות של הקטנוע.
כמו כן,לא כולם מכסים או נועלים את הכלים שלהם - יש כאלה לא מעט.
באופנוע עצמו לאחר שהחנית (את הצרור הרגיל שלך וגם את השלט אתה יכול לשמור מאוחסן).
בוודאי. העניין הוא שבהמשך לתשובתי לעיל בדבר שכחת השלט, למעשה תוכל כך להיות "ערום". לא צריך להקלע למצב מרגיז של הוצאת מפתחות מהתיק או הכיס אחרי שאתה כבר עם כל הציוד והכפפות וכיוצ"ב (כאמור, נוחות). אגב, השלב הבא ככל הנראה יהיה התנעה בהתאם לקרבה שלך מהאופנוע (בדומה למצב הקיים בו רכבים נפתחים ונעלים כשאתה קרוב אליהם באמצעות כרטיס/מפתח חכם שנמצא אצלך בכיס).