תוצאות 1 עד 15 מ 71

אשכול: רכב זול ואמין עד שנת 2002 (עד 10K ש"ח) לנסיעות של 110 ק"מ יומית - מרכז לירושלים

צפייה משולבת

Member
    בזמנו חיפשתי רנו מגאן בתקציב של עשירייה בערך (עם הכנה לכאבי ראש ומוכנות להתמודד עם בעיות החשמל בעצמי) ואז מצאי פוקוס גאיה (האצ'בק) שנת 2004 עם קילומטראז' נמוך, עלתה תשיעייה - האוטו מדהים, משרת אותי ואת אישתי נאמנה עד כדי שביום שאצטרך רכב אם אעזוב את העבודה אני בטוח שאקנה את אותו רכב בשבילי.

הפוקוס זולה מאוד, לא יודע למה אנשים לא אוהבים את הפורדים (לא מדבר על החדשות עם בעיות הגיר, שלפי הבנתי ישנה אחראיות מהיצרן כיום) אבל זה אחלה רכב.
    אני הופתעתי לטובה.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי Oznik צפיה בהודעה
    בזמנו חיפשתי רנו מגאן בתקציב של עשירייה בערך (עם הכנה לכאבי ראש ומוכנות להתמודד עם בעיות החשמל בעצמי) ואז מצאי פוקוס גאיה (האצ'בק) שנת 2004 עם קילומטראז' נמוך, עלתה תשיעייה - האוטו מדהים, משרת אותי ואת אישתי נאמנה עד כדי שביום שאצטרך רכב אם אעזוב את העבודה אני בטוח שאקנה את אותו רכב בשבילי.

הפוקוס זולה מאוד, לא יודע למה אנשים לא אוהבים את הפורדים (לא מדבר על החדשות עם בעיות הגיר, שלפי הבנתי ישנה אחראיות מהיצרן כיום) אבל זה אחלה רכב.
    אני הופתעתי לטובה.
    אני לא יודע להעיד על אמינות הפורד אבל בזמנו גם אני חיפשתי פוקוס.
    וכשייצא לי לנסוע ברכב שרציתי לקנות חווית הנהיגה והסלון גרמו לי לסלוד ממנו מהר,זה מרגיש שהתכנון לקוח משנות ה 80.
    הוא מיושן בקטע רע,מניח שזו הסיבה שאנשים לא אוהבים.