תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: ייעוץ לאחר תאונה עם מחזורית בקבוקים

צפייה משולבת

Junior Member

ייעוץ לאחר תאונה עם מחזורית בקבוקים

שלום לכולם!אני רוכב על mt07 tracer בחמישי בלילה עם הרוחות החזקות,רכבתי לכיוון הבית על דרך יפו בואכה רחוב אילת הרוחות ממש התחזקו והיה בלתי אפשרי לרכב,עצרתי בצד בתחנת אוטובוס להמתין לרגיעה כשאני על האופנוע.
    מחזורית בקבוקים מלאה שהייתה מונחת לצד התחנה פשוט עפה עם הרוח נכנסה באופנוע והפילה אותנו.
    ניידת משטרה עמדה לידי ושמה לב לארוע,השוטר יצא לעזור לי לקום ומעוצמת הרוחות הדלת של הניידת התקפלה 180 מעלות והצירים נשברו. בסופו של דבר הצלחתי לקום ודידנו למסתור מאחורי קיר,אחרי שעה הצלחתי לחזור הביתה.

האופנוע כרגע במוסך ממתין לדו"ח שמאי כאשר המגן מנוע שהתקנתי חטף את עיקר הנזק,יש מראה שבורה,פנס סדוק האגזוז קיבל מכה רגלית ידיות נשרטו והוא לא מניע.ממתין לבדיקה מקיפה במוסך .

כרגע אין לי עדיין את דו"ח הפעולה של השוטר שהיה בזירה כי זה חלק מחומר החקירה ועד שהיא תיגמר לא תהיה לי גישה לזה.
    היה עד נוסף ששמו יוחאי רכב על קטנוע שחור 125/250 ועמד לידי בתחנה,לקחתי ממנו מספר אבל הטלפון בקושי עבד אחרי הנפילה והוא לא נשמר. אז אם מישהו מכיר אשמח שיקשר.

אני מבוטח בחובה מלא+ג,האופנוע 8 חודשים על הכביש וברור שאני רוצה לתקן אותו לחלוטין.
    השאלה היא כזו,האם אני יכול לתקן רק את הדברים הקריטיים עכשיו, לשלם דחוי 90 יום ואת מה שלא קריטי לתבוע ולתקן אחרי התביעה כשאקבל את התשלום על סמך דו"ח השמאי?

ואם יוחאי היקר פה או שמישהו מכיר אותו אשמח שיצור קשר אסף- 054-6372729

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

להבנתי אין לך ביטוח מקיף אז את מי בדיוק אתה רוצה לתבוע? את צד ג' של המחזורית? את העירייה?

Sent from my T5 using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ברור שאת העיריה.
    הדבר הזה אמור להיות מחובר כמו שצריך לרצפה.
    מנסיוני זה מחובר עם בורג אחד שניים ויצא לי לראות גם כאלו שכלל לא (מניח שזה המקרה).
    אם זה היה פוגע בו והורג אותו מי היה משלם? אז אותו דבר, רק בקטן.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    ברור שאת העיריה.
    הדבר הזה אמור להיות מחובר כמו שצריך לרצפה.
    מנסיוני זה מחובר עם בורג אחד שניים ויצא לי לראות גם כאלו שכלל לא (מניח שזה המקרה).
    אם זה היה פוגע בו והורג אותו מי היה משלם? אז אותו דבר, רק בקטן.
    צודק,הנחתי שזה מובן מאליו. מבירור שעשיתי צריך לתבוע את תאגיד המיחזור.אני רק צריך לחכות לדו"ח פעולה של השוטר לפני שאגיש תביעה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Senior Member
    אפשר לתבוע את החברה שמתפעלת את המחזורית

Junior Member
    אין בעיה לעשות מה שרצית, אבל שתדע שמעמ ממחיר החלקים שלא תבעת עליהם יקוזז מדוח השמאי כמו כן העבודה שנדרשת על מנת לתקן את הליקויים שלא תתקן. בקיצור, נגיד והתביעה שלך תתקבל במלואה, הפיצוי הכספי שתקבל יהיה ב100 אחוז על מה שתקנת, מה שלא תיקנת יקוזז המעמ והעבודה. תעשה את החשבון מה כדאי לך. ממליץ בחום לתבוע בתביעות קטנות ולחסוך את כל ההתעסקות עם עורך דין. מניסיון ככה תקבל בסופו של דבר יותר כסף שמגיע לך.