ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
WTF !!!!
וואלה ואחרי שפרסמתי את הפוסט אתמול נזכרתי שלא רשמתי לך שאת החוט הלבן/צהוב של ההארקה חייבים לחבר לגוף הדוד!.. היתה לי קצת עבודה ורציתי לעוף הביתה אז שכחתי.

שים לב !!! - עדיף לכוון את הטרמוסטט קצת אחרי האמצע (יענו סביבות ה 50/+ מעלות..נראה לי שככה זה מכוון כשקונים, אבל עדיף לבדוק) יש הרי עליו עיגול עם פס-חץ שקוע למברג כדי לכוון לאיזו טמפ' אתה רוצה שהטרמוסטט יפסיק את חימום המים.. לא צריך לשים את זה על המקסימום (70 מעלות כמו שזכור לי), זה לא רק שמבזבז חשמל ואתה ממש לא צריך 70 מעלות רותחין אינפרנו, אלא גם מקצר את החיים של כל המערכת כולל הדוד (אם הוא לא חדש אז בכלל)
בשביל להוריד 20 מעלות אני עכשיו צריך לטפס עוד פעם 4 קומות ברגל כי חלק מהדיירים הקמצנים לא שילמו עבור מעלית, אז השימוש רק במפתח. לקפוץ מעל כל הצעצועים שדחפו שם וחוסמים את הגישה למדרגות הברזל לגג, להתיר 3 חבלים שקושרים את מכסה הקלקר לגג שלא יעוף, שוב דיירים קמצנים על דלת עם צירים ובריח. לעלות לגג הבנין , ללכת בין כבלים וצנורות מתוחים על הרצפה, לקפוץ למעבר הצר ברוחב 2 מטר המקשר בין בניין לבניין (יש 2 כאלו) ולהזהר לא ללכת קרוב מידי לקצה , במיוחד כשיש רוחות חזקות ואז להגיע לדוד סופסוף. אחרי שראיתי את מצב הדודים בגג, הגעתי למסקנה שכל יצרני הדודים בארץ מוכרים לנו זבל. כולם מחלידים נפרצים מתקלקלים תוך מספר שנים. אף אחד לא עומד בתנאי השימוש של השמש הישראלית. איכות החומרים הבניה והציפוי פשוט זבל. פעם הבאה אבנה בעצמי דוד מנירוסטה.