אנסה להסביר מה לא נוח.
הברכיים מקופלות מידי ובלי יכולת לשלוח את הרגליים קדימה ולתמוך בגוף שנשלח קדימה. הרגל תמיד תהיה בזווית של פחות מ90 מעלות.
והכיסא כל הזמן שולח אותי קדימה ולא מאפשר לי את היכולת להרחיק את הישבן, גורם לגוף להיצמד לכיוון הקידון.
נוחות זה עניין אינדיווידואלי שמכיל לא מעט פרמטרים החל ממשקל גוף ממדים וכמובן שזה מקבל תוקף כאשר מדובר גם במורכב.
בהמשך למה שמיקי רשם את ישבני הלבן והענוג לא אניח על אופנועים דוגמת הXV הקאסטום קרוזר הארלי ודומיהם למעט אם אוכל להחזיק מעל אופנוע אחד ואז זה יהיה הכלי שלי לרכיבה לקפה או דילוגים קצרים בסביבה.
אני רוכב כיום על GTR1400 שבהחלט כלי נוח שאיפשר לי רכיבה רצופה לאילת (למעט עצירה אחת לתדלוק) ובהחלט מהווה את אחד האופנועים הכי נוחים (אולי הכי נח) שהיו לי.
אגב אצל מיקי שרוכב גם על GTR המצב קצת שונה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני דווקא קצת חולק עליך בעניין ה GTR, הוא נוח אבל רכבתי על נוחים ממנו. מה שכן יש לו "ריגושים"שלא חוויתי באף אופנוע אחר .
מבחינתי הבעייה ב GTR היא כידון מעט נמוך (יודע - יש רייזרים ) וכן כיסא שיש מקום לשפרו. כמו כן, האופנוע הזה גבוה. זה נוח מבחינת ראות שכן אני רואה מעל גגות חלק ניכר מהרכבים, לא נוח ברמזורים כי אני לא יכול לגעת עם שתי כפות הרגליים ברצפה. זה מעיק כשרוצים לעצור על משטח עם חצץ או חול שם אתה מנסה להשיג אחיזה מרבית.
כבר הרבה זמן אני מבשל את הרעיון למכור אותו להשאר רק עם ה XV ולקנות במקומו היילקס.
בעולם אוטופי, שניהם (XV + GTR ) היו מתעופפים והייתי עובר לעולם הנוחות בדמותו של R1200RT ואולי עם הלוואה כלשהי לשיא הנוחות K1600GTL . ההונדה GL1800 חלום, אבל עם רמות המחירים ההזויות שדורשים על משומש, ועם היבואן הנוכחי אין מצב.
בעולם המציאותי זוגתי מטילה ווטו מוחלט על מכירת ה XV.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.