וי סטרום 650,
פייזר 1000 שנת 2001, היה לי אותו לפני המון זמן, באותה תקופה היה לי נוח מאוד, יכול להיות בגלל שקניתי אותו אחרי כמה אופנועי סופר ספורט שהיו לי.
לרכיבה עירונית - יש כאלה שנוח להם כורסא רכה בדמות קטנוע מנהלים, לי אישית יותר נוח על קטנוע גדול גלגלים, קשוח מושב וצר מותניים (לפקקים ומדרכות).
אם אין לך הרבה ציוד - אולי אפילו דו"ש קטן יהיה הנוח מכולם.
בקיצור - רצף נחמד של כמה רכיבות מבחן, באותו מסלול, על כלים שונים, ויש לך תשובה מותאמת אישית.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
וי סטרום 650,
פייזר 1000 שנת 2001, היה לי אותו לפני המון זמן, באותה תקופה היה לי נוח מאוד, יכול להיות בגלל שקניתי אותו אחרי כמה אופנועי סופר ספורט שהיו לי.
יש לי הונדה פורזה 250. מדובר על שילוב של קטנוע עם כורסת סלון.
עוד רעיונות?
מהמורות ופקקים?
קטנועים עם גלגלים גדולים
רכיבה עירונית צפופה?
ימאהה 250 סופרמוטו עם ארגזי צד רכים
קטנוע על גלגלים גדולים.
יצא לי לנסוע על שנים כאלה, Xcity של ימאהה וSH 300 של הונדה.
בדיוק מה שתארת...
קניתי XCITY 250 חדש כאשר שווק לפני 10 שנים.
הקטנוע מאוד נוח בעיר, אך בבינעירוני אתה תסבול,
לדעתי, אין תחליף לנפח גם בהקשר לנוחות, אופנוע או קטנוע עם נפח קטן יהיה מתיש לנסיעות ארוכות.
מושב קורבין משפר את הנוחות משמעותית. הם לא זולים מצד שני
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
איזה מכנסיים הכי נוחות?
כמות התשובות שתקבל יהיה זהה להצעות שתקבל כאן כשבעצם רק אתה יכול לתת לעצמך תשובה.
הנוחות נקבעת לפי מצבך הפיזי, משקל, הגיל, המצב בריאותי, בעיות גב, ההתאמה שלך לכלי, החוזק שלך
האנרגיות וכד', לאבא שלי הכי נוח קטנוע תלת כי הוא לא צריך לייצב אותו בעמידה, אני הייתי בטוח
ש-350 ק"ג של הוי מקס הם משהו שאפשר להסתדר אייתו בקלות, עד שהשלתי 100 ק"ג.
ישנם המון מוצרים בשוק שאפשר לשפר את הנוחות ולעשות התאמה של הכלי אליך.
רק רכיבת מבחן אמיתת, בתנאים היום יום שתתמודד אייתם תוכל לתת לך תשובה ראויה פה תקבל
את ההתאמות הספציפיות של כל ממליץ לעצמו.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לרכיבה עירונית וטיפה בינעירונית קטנוע נח יותר מאופנוע כמובן (אני אישית התקשיתי למצוא קטנוע נח יותר מ-אקס אבו 250 אבל זה לגמרי עניין אישי והרגל).
ידוע שזה לא לכולם, אבל אם היה לי איפה להטעין ויכולתי להרשות לעצמי, הייתי הולך על אופנועי ZERO.
חסכון ענק בעלויות ביטוח וטיפולים והמומנט הופך אותו לכלי עירוני מעולה.
היו לי לא מעט אופנועים, אולם, בגולת הכותרת של האופנועים שעברו תחת ידי זוכה BMW כשהמלך היה K1200LT מפלץ של למעלה מ 400 ק"ג . כבד ומפנק... מצד שני אני לא רוכב בעיר כך שהגודל לא הפריע לי.
אני מניח שהאופנוע הדגל הנוכחי K1600GTL הוא אחד הנוחים והמהנים לרכיבה בקטגוריה.
אופנוע נוסף שמעולם לא הרגשתי בו את המורכב הוא XV1900 האופנוע פשוט ענק, לא מבינים עד כמה עד אשר רוכבים עליו. והמרחב רוכב \ מורכב (להערכתי ) גדול
מהמרחב של הגולדווינג, תנוחת רכיבה (מבחינתי) מעולה , הבעייה היא שהכסאות המקוריים לא נוחים לאורך זמן. אלפיית ירקרקים + מכס = ישבנך נח על קורבין\מוסטנג מפנקים ומענגים.
צריך לזכור שמה שנוח לי , לא בהכרח נוח לך.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.