ב.מ.וו מציעה את ה-R1200GS האייקוני כשהוא נמוך ב-3 עד 5 ס"מ; אותו ה-GS למאותגרי גובה.
http://fullgaz.co.il/?p=129348
![]()
ב.מ.וו מציעה את ה-R1200GS האייקוני כשהוא נמוך ב-3 עד 5 ס"מ; אותו ה-GS למאותגרי גובה.
http://fullgaz.co.il/?p=129348
![]()
יש עוד מדינה בעולם שהאופנוע הזה כל כך יקר?
מה ש-BMW צריכים להבין שלא מספיק להנמיך את המושב, צריך להנמיך את המחיר.
במיוחד בארץ!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כי המולטיסטרדה זול יותר? כמה עולה בארץ KTM?
אני בכוונה לא משווה ליפנים
אני אזרום, איזה אופנוע זול יותר, מתחרה ב-gs1200 ונותן את אותה החבילה או טובה יותר?
אני לא מבין מאיפה באה השאלה שלך, מחיר האופנועים החדשים היום בארץ הוא שערוריתי בכל קנה מידה
מול אותו אופנוע בחו"ל. לדעתי חייבים להוריד מחירים משמעותית אם רוצים לצרף מעגל נוסף של משתמשים.
לכן אם יבואן ב מ וו יוזיל משמעותית את המחיר הוא יזכה לגל רוכשים שבעבר הדירו רגליהם מהסוכנות גם בגלל
הגובה של הכלי וגם בגלל המחיר, עכשיו כשיש לו כלי שמדבר לכולם שיתמחר אותו ככה שיקסום לעוד לקוחות
חוץ מגמדים עשירים...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
היא באה מהצד של היבואן, אם הוא הכי זול בקטגוריה (להוציא יפנים כי הם לא באותה הרמה), איזו סיבה יש לו להוריד את המחיר?
אף אחד לא יוריד מחיר סתם ככה, יבואן צריך סיבה טובה כדי לחתוך במחיר כמו שאנחנו רוצים.
האפשרות הראשונה היא הורדת מיסים מצד המדינה כך שהיבואן יגלגל אלינו את ההורדה הזאת (לא יקרה), אפשרות שניה היא פיקוח מחירים מצד המדינה כמו במוצרי יסוד (לא יקרה), או אפשרות שלישית רכישות מעטות של הדגם הספציפי ואז או שהמחיר ירד (F800 לדוגמה) או שיופסק היבוא של הדגם הנ"ל.
אם בארהב המחיר 19000 דולר הסוכנים קונים אותו בחצי
ואז תעשה 10000 דולר כפול מאה אחוז מס זה 20
כפול מע''מ זה נגיד 24000 דולר
זה החישוב האמיתי
תוסיף את חזירות החלקים
חזירות הטיפולים
וקיבלת עדר חזחרים
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
אולי היבואן "לא בדיוק רוצה" לשווק יותר מדי? (או שמספיק לו כמות המכירות השנתית הנוכחית, יש לא מעט כלים כאלו חדשים שמוזמנים כל שנה).. גם ככה הג'יאס מבוקש מאוד ומשומש מחזיק מחיר מטורף ונמכרים מעל המחירון.
קיצר, הבסט-סלר של הבווארים כבר מזמן שמו הולך לפניו והוא מפרה ומשווק את עצמו בגדול, לאמשנה כמה הקטום הגדול יותר טוב היפנים יותר קלים וזולים יותר לאחזקה או המולטי האיטלקי עושה יותר נעים לעין.. לי אישית הבוקסר לא עושה את זה, אבל אם מוציאים מהמשוואה שבילים/שטח ואם כבר בוקסר, אז ה RS דווקא יותר נכון, בעיקר למאותגרי גובה
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
מציין רק ש-19,000$ זה לגרסה הבסיסית של ה-GS.
לארץ מגיעות הגרסאות המאובזרות ביותר, מה נקרא Fully Loaded.
בנוסף, המחיר להתייחסות הוא המחיר האירופאי ולא האמריקאי, מפני שלשוק האמריקאי יש חוקים משלו. אחנו כפופים לשוק האירופאי עם החוקים שלו.
ושושני, סוכן לא קונה את האופנוע בחצי מחיר. לא יודע מאיפה הבאת את זה...