היי כולם,
היום ניגשתי לעשות טסט ל- R6, החלפתי למחרשה המקורית כדי שלא יפסלו לי אותו על תאורה של לוחית רישוי ובסוף נפלו עלי עם הידיות ברקס קלאץ'.
בעיקרון קניתי את האופנוע בכלבוטקס אחרי שהיה שנה על הכביש, היו עליו ידיות סיניות מעפנות, החלפתי אותם ב- ASV מטעמי בטיחות ונוחות.
במכון טוענים כי אך ורק הידיות המקוריות הן חוקיות, כל דבר אחר אינו חוקי (לא היה לי מושג). בנוסף, כיוון שבתוצאות הטסט רשום "ידיות לא מקוריות", מסתבר שאני לא יכול להשיג ולהחליף בעצמי, אני חייב ללכת למוסך לטובת קניה והתקנה. חייב לספק להם חשבונית עם הוכחה על העבודה של המוסך.

מפה לשם, מרגיש שנדפקתי מאוד כי אני צריך לשלם על ידיות ל- R6 במוסך ישראלי ועוד לבקש התקנה. אני מאוד מאוד רוצה להימנע מזה ולא לשרוף כסף, ומכאן אשמח להתייעץ ולשמוע מכם:
1. האם יש לכם רעיון יצירתי כלשהו שאפשר לקמבן כדי לחסוך את העלויות הדביליות האלה? אין לי בעיה להשיג ידיות מאיפשהו ולהתקין בעצמי, יש לי בעיה עם עלויות גבוהות שעלולות להיגרר חרף הדרישות המונפצות של המכון להתקין במוסך.
2. איך אתם עוברים טסטים? בעלי אגזוזים, ידיות וכל דבר אחר. אשמח לדעת.

פרט נוסף שחשוב לי לציין, רלוונטי למצב שבו אין ברירה ואני עושה במדויק מה שביקשו ממני - אני מתכנן להיכנס לטיפול 20 אלף ולהחליף 2 צמיגים. האם לדעתכם ניתן וכדאי פשוט להלביש את העניין על הטיפול ובכך למזער עלויות?

תודה!
רן.