אם את לא עושה מקיף אז הדרך היחידה שוודאי יחזירו לך כסף אם הכלי ייגנב זה אזעקה אחרונה.
כל השאר כולל עם המוקדים לא מתחייבים לכלום.
שלום רב לכולםבשעה טובה התחדשתי היום עם קטנוע קוואסאקי j300, נכון לעכשיו, קשרתי אותו עם שרשרת, 2 מנעולי דיסק וכיסוי (עומד בחניה) אך למרות זאת בפאניקה שייגנב - יודעת שאינו נחשב גניב אך גם יודעת שזה לא אומר כלום - לאחר שקצת ביררתי על אזעקות הסתבכתי עוד יותר כי יש המון אפשרויות...ואני לא מבינה בזה כלום, נראה לי שאאלץ להתקין בכל זאת רק בשביל השקט הנפשי
מישהו יודע איזו אזעקה ספציפית יכולה להתאים לקטנוע הנ''ל? המלצות למקום? האם באמת האזעקות למיניהן גומרות את המצבר? (ביטוח מקיף אין על הקטנוע כך שזו לא אופציה)...ואמנם לא אופנוע של מאות אלפי שקלים אך השקעתי בו לא מעט כך שאודה לעוזרים![]()
אם את לא עושה מקיף אז הדרך היחידה שוודאי יחזירו לך כסף אם הכלי ייגנב זה אזעקה אחרונה.
כל השאר כולל עם המוקדים לא מתחייבים לכלום.
מצטרף למודלה, היות וזה כבר לא קטנוע חדש מומלץ לבדוק עלות של מקיף שלא אמורה להיות גבוהה יחסית, בהתאם לשווי הכלי.
אם לא, כדאי לשים מערכת איתור כדי להיות בראש יותר שקט.
Tracer 900
קודם כול תנשמי עמוק.קשירה וכיסוי נותן הגנה טובה לכלי ואני מאמין שזה אמור לתת שקט נפשי.כמענה לאובדן הכלי מה שייתן לך את הכיסוי הטוב ביותר זה ביטוח מקיף שיכסה אותך גם במקרה תאונה שלהערכתי ( לא בדקתי סטטיסטיקה) סיכוי גבוה יותר שתתרחש (רובנו פגשנו את הכביש בשלב כזה או אחר). רכיבות טובות ושינה ערבה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תודה רבה אנשיםכפי שכבר ציינתי, ביטוח ישיר הוא לא אופציה לא כי אני לא רוצה אלא כי דיברתי עם ביטוח ישיר(שם אני מבוטחת) והם אינם עושים ביטוח ישיר לקטנוע מסוג זה (למה אין לי מושג) אבל תודה על הכיוון, כנראה שבאמת אלך על הזעקה האחרונה!
שמעתי המון על האודי דגן הזה! מה ההבדל בינו לבין חברות ביטוח פרטיות?! מומלץ לעבור אליו מביטוח ישיר?
אישית אני מתרחק מאודי דגן.ממליץ לך על יובל בר.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כדי לא סתם להפוך את השרשור הזה לעוד שרשור ביטוח, עשי לך ולאתר טובה,
הריצי חיפוש של ביטוח+פולגז בגוגל ובחרי אחד מעשרות השרשורים שטוחנים את הנושא הזה.
כמה כוסיות וויסקי ותשני טוב מאוד.
או שתעשני משהו טוב, כל אחד ומה שמתאים לו.
עד פה בקשר לבעיות השינה.
בקשר לפראנויות שלך- החיים לא הוגנים ותמיד צריך לדעת שאתה עוד צפוי להדפק.
אפשר לנסות להמנע מלהדפק לגמרי אבל זה גם בדר"כ מגיע יחד עם מניעה מסיכונים לגמרי אבל אז החיים משעממים.
ואפשר לנסות למזער סיכונים ועדיין לחיות על הקצה (עם J300 אימתני).
אני חושב ששרשרת, שני מנעולי דיסק וכיסוי זה מזעור סיכונים מקסימאלי.
אלא אם כן את חיה במקום שומם שאין בסביבה שום דו"ג אחר לגנוב, תשני בשקט.
ולא לשכוח לשתות ולעשן. זה מרגיע.
אני קיבלתי הצעת מקיף לא כדאית מסוכן טוב: עלות מקיף במחיר אטרקטיבית עם השתתפות עצמית גבוהה מאוד-מה שהופך את זה ללא אטרקטיבי בעליל.
1. אם מישהו רוצה לגנוב ספציפית את הקטנוע שלך - אין הרבה מה לעשות.
2. ממש כמו המשפט "אם דוב רודף אחריך אתה לא צריך לרוץ ממש מהר, אתה רק צריך לרוץ יותר מהר משאר האנשים שבורחים", גם כאן, את צריכה למגן את הקטנוע יותר משאר הקטנועים בסביבה שלך - לרוב זה אומר ששרשרת, מנעול דיסק וכיסוי יציבו אותך ברף העליון...
ואם כבר מדברים על זה - גנבת אופנועים (קטנועים), עד כמה זה נפוץ?
מה עושים איתם? רכבים מפרקים לחלפים, ואופנועים?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לחלקי חלקים.