תוצאות 1 עד 15 מ 74

אשכול: היכן אתם שמים את הקסדות והמעילים?

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    כמי שחי עם האופנוע ועיקר הרכיבות שלו זה בית - עבודה - בית....
    בטח שאפשר בלי ארגז. אפשר להיסחב לכל מקום עם הקסדה, המעיל ויתר ציוד המגן. אפשר לקנות אוכל במזנון במקום להביא לנץ' מהבית. אפשר לחיות יומיים בלי קפה וחלב כי אין לך איפה לשים קניות בדרך הביתה. אפשר לא להביא את הנייד הביתה ולהשאר עוד 3 שעות בעבודה. אפשר עוד הרבה דברים.
    כמו שכבר כתבתי בנושא אחר, אפשר לחטוף איידס בשירותים, אבל זה לא נוח.
    אם אתה חי עם האופנוע ולא יוצא רק לטיולי סופ"ש, איכות החיים שנותן לך ארגז היא חסרת תחליף.
    מצד שני, חצי מהאוכלוסייה (בד"כ עם שיער ארוך) משקיעות הון, כאבים וסבל בלהיראות יותר טוב. אז אם אופנוע בלי ארגז עושה לך את זה - תסבול להנאתך. בחירה שלך.
    לא סובל לרגע. נהנה מכל היכולות המלאות (!) של האופנוע. לא רק מאלו שנותרו אחרי שהארגז עיוות לו את הדינמיקה הבסיסית.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    לא סובל לרגע. נהנה מכל היכולות המלאות (!) של האופנוע. לא רק מאלו שנותרו אחרי שהארגז עיוות לו את הדינמיקה הבסיסית.
    כרובי, אתה ממש בחור משעשע.

ספר לי מה היכולות הדינמיות שאני מפסיד ברכיבה של 8 ק"מ בעליות, ירידות, פקקים ורמזורים של חיפה על וורסיס 1000 בגלל הארגז ששוקל אולי 10 קילו (בד"כ פחות).

מה שאתה אומר היה אולי נכון אם היית רוכב על כלי קטן וקל דרך כביש ברמה של נס הרים. למקרים כמו שלי (ואני מניח ששל הרבה רוכבים אחרים) זה פשוט לא רלבנטי.

אגב, ניסיתי לרכב בלי הארגז. אין שום שינוי.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    כרובי, אתה ממש בחור משעשע.
    אני שמח שאתה משועשע. אבל מבין השורות עולה נימה של מרמור ואכזבה. כאילו השעשוע עליו אתה מצהיר, מנסה להסתיר את העובדה שלא הבנת את ההומור שבדבר.

אבל עזוב: נמשיך בנימה ובכיוון של האשכול הזה
    ספר לי מה היכולות הדינמיות שאני מפסיד ברכיבה של 8 ק"מ בעליות, ירידות, פקקים ורמזורים של חיפה על וורסיס 1000 בגלל הארגז ששוקל אולי 10 קילו (בד"כ פחות).
    פשוט מאוד: מחיר הקנייה ששילמת על האופנוע? היה גבוה מדי. עלות הדלק? גבוהה מדי. עלות הביטוח? גבוהה גם היא. לפי השימוש שאתה מתאר ושמאפיין את שימושייך לדו גלגלי: היית צריך לרכוש קטנוע. ואז גם היה היגיון בארגז.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    אני שמח שאתה משועשע. אבל מבין השורות עולה נימה של מרמור ואכזבה. כאילו השעשוע עליו אתה מצהיר, מנסה להסתיר את העובדה שלא הבנת את ההומור שבדבר.

אבל עזוב: נמשיך בנימה ובכיוון של האשכול הזה

פשוט מאוד: מחיר הקנייה ששילמת על האופנוע? היה גבוה מדי. עלות הדלק? גבוהה מדי. עלות הביטוח? גבוהה גם היא. לפי השימוש שאתה מתאר ושמאפיין את שימושייך לדו גלגלי: היית צריך לרכוש קטנוע. ואז גם היה היגיון בארגז.
    באותה נימה: כרובי, אתה קצת מזכיר לי את אשתי (הקודמת). לא, לא בגלל הזקן. גם היא ידעה יותר טוב ממני מה טוב בשבילי.

ניסיתי קטנוע. יותר מאחד. לא בשבילי. לא מתחבר עם הישיבה (להבדיל מרכיבה), לא עם התנהגות הכביש ולא עם וריאטור (גם הרכב שיש לי הוא אספנות עם גיר ידיני).

ואתה יודע למה שלמתי את מה ששילמתי (לדעתך יותר מדי)? כי אני יכול. וכי בפעם ב... שאני יוצא לרכיבת תענוגות (מישהו אמר כביש בית אורן?) או לרכיבה ארוכה יחסית (ת"א, ירושלים) אני נהנה מכל שנייה וגם מהעובדה שאני לא צריך לסחוב אתי את כל הציוד כשאני יורד מהאופנוע או להזיע בגב מהתרמיל שאני נושא או להתחיל כל רכיבה בקשירת ציוד על המושב האחורי ופרוק כשאני עוצר.