אורי,
אודה לך אם תוכל לסכם בשורה תחתונה כמה היה עולה לך הכי זול בארץ (כולל בקשה להנחה מול המוכר) לעומת מה שעלה לך כל ההליך של לקנות בחו"ל. תודה.
אורי,
אודה לך אם תוכל לסכם בשורה תחתונה כמה היה עולה לך הכי זול בארץ (כולל בקשה להנחה מול המוכר) לעומת מה שעלה לך כל ההליך של לקנות בחו"ל. תודה.
הקסדה הגיעה והתרשמות מרכיבה ראשונה - פצצה!
ועכשיו לסיכום
תאריך תאור מחיר פברואר 7 הזמנת הקסדה +נשלחה מהולנד 419$
1458 ש״חפברואר 26 סטטוס השתנה במעקב ״ממתין לבדיקת מכס״. שלחתי לטכניון טופס הזמנת עבודה לפי מספר משלוח (ללא הודעת שחרור). קיבלתי תשובה למחרת עם בקשת תשלום. פברואר 27 תשלום עבור בדיקה 322 ש״ח מרץ 6 בגלל חג פורים הבדיקה נדחתה. בתאריך זה קיבלתי אישור שהיא נבדקה, נמצאה תקינה, ובקשת תשלום עבור השחרור. לאחר תשלום קיבלתי מיד מייל עם האישור. 160 ש״ח מרץ 7
- הגעתי לדואר/מכס.
- ניגשתי לאשנב 30 (משמאל לדואר) וקיבלתי לפי מספר מעקב את ההודעה לשחרור (חשוב, זה לא רשום בכתבה וחוסך שבוע)
- ניגשתי למכס (מימין לדואר) , נשמתי עמוק, ובסוף קיבלתי בקשה לתשלום מע״מ.
- ניגשתי לאשנב 31 (משמאל לדואר) ושילמתי (מזומן או צ׳ק בלבד).
- חזרתי למכס (מימין לדואר) וקיבלתי חותמת.
- עברתי לאשנב 26 (משמאל לדואר) והצגתי את המסמכים, לאחר מספר דקות הקסדה נזרקה במסוע והגיעה אלי!
249 ש״ח סה״כ - חודש קסדה מדגם חדש שעוד לא מיובא בצביעת היי ויז שלא יביאו גם ככה - אצלי על הראש 2189 ש״ח
![]()
נערך לאחרונה על ידי uriar; 08-03-2018 בשעה 08:58.
תתחדש.
שתי שאלות ברשותך.
א. האם זאת הקסדה עם האופציה למערכת שמע בילט-אין?
ב. במידה ואני שם דיבורית גנרית, האם ניתן למקם אותה במיקום ריאלי, בלי שמנגנון הורדת המשקף יפריע?
תודה.
א. כן, כמו הרבה קסדות אחרות של נולן גם זו תואמת n-com.
ב. אני לא סגור על התשובה ולא מכיר מערכות אחרות, מה שכן לא נראה לי שמנגנון ההרמה יפריע לרוב, אלא הבקליט שיש בתחתית הקסדה. לא יודע אם הוא ניתן להסרה (גם מנגנון המשקף שמש בתוכו אם כי נפרד) אבל נראה שהוא יפריע. גם לגבי מצלמת קסדה עוד אין לי תשובה ואולי אאלץ להתקין על האופנוע את המצלמות שקניתי כבר די מזמן...
![]()
תודה, 2 דברים:
1. חוץ ממע״מ, האם שילמת מכס?
2. לעצמאים: יכול להיות שישאלו אתכם אם אתם עצמאיים או לא. אם תענו שכן, אתם עלולים לקבל הוצאה של 150 ש״ח אצל חברת עמילות מכס.
תודה על הפירוט אורי.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
לא ממש הבנתי,אין מכס על קסדות כלל ?משלמים רק מע"מ ?
איזה כאב ראש ...למות
Sent from my MI 5X using Tapatalk
אכן כן רק מע״מ - אין מכס על קסדה כי היא מוצר בטיחות. אבל ה-400 ש״ח ששילךמתי לטכניוןן הן מבחינתי סוג של מכס...
בכלל לא. הכל מהמחשב וקפיצה אחת למכס שבתכלס אני מעדיף לקפוץ לשם מאשר לסבב חנויות במשולש. יותר קצר ופחות זיוני שכל. אבל כן, בוא נאמר שאם היה אפשר לקנות את הקסדה בארץ בעד 20% יותר ממה ששילמתי, זאת אומרת בערך 2500 ש״ח, הייתי כנראה קונה אותה פה. לצערי זה לא אפשרי.
תתחדש אחלה צבע.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
שאלה יהיו הבעיות שלכם.איזה כאב ראש ...למות
מי שקונה קבוע דרך אינטרנט ,מכיר ויודע-צריך פשות פחות להתרגש.
לקנות... ולשכוח.
וזה יגיע ...מתישהוא.
5 יום עד ישראל ...ו25 יום בתוך.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast