חבל שאין פה עריכה...
שכחתי להוסיף שעוד יתרון למכנסיים שיש להם גם מגיני ישבן...
הי חברה
לאחרונה עולות לי כל מיני מחשבות לראש על המגיני ברכים למי יש כוח לזבל הזה וזה מציק ולא נוח ואין איפה לשים וזה מכוער וכו וזה משגע אותי...
ראיתי עכשיו פתרון ממש נוח אבל אני מתלבט אם זה סתם עבודה בעיניים או שזה באמת מגן.
מדובר בזה
https://www.ebay.com/itm/KOMINE-MOTO...MiaVlw&vxp=mtr
זה ניראה ממש נוח והכל...
אבל השאלה האם המגינים שלו שווים משהו או שזה זבל..?
וכמובן שאני לא מחפש משהו מטורף זה הכל בהשוואה למה שיש לי עכשיו :
https://www.ebay.com/itm/Motorcycle-...9aYnnv&vxp=mtr
בשלי הם מגינים לאורך כל הרגל על שטח ממש ענק.. אבל האם באמת זה חשוב? אולי בכל מיקרה נופלים רק על החלק של הברך?
תודה
חבל שאין פה עריכה...
שכחתי להוסיף שעוד יתרון למכנסיים שיש להם גם מגיני ישבן...
אני רוכב עם אובר-פנטס. מכנסיים שמתלבשים על המיכנס וכוללים מיגונים. הרבה יותר נוח ממגיני ברכיים. בקיף יש לי מכנס רשת של רוויט ואני רוכב עם שורטס מתחת. בחורף אני עם מכנס גורטקס של דיינז ואפשר להיות עם פיג׳מה מתחתיו. פי אלף יותר נוח ממגיני ברכיים וחליפות שערה וגם מהג׳ינס הזה.
אם בכל זאת אתה רוצה לנסות ג׳ינס מומלץ לנסות את ברוש.
יש לי ג'ינס רכיבה של ספידי. המכנס הוא נוח, המגן הוא מגן רך וספציפית לשלי מגן פחות ממגן ברך קשיח (היום יש גם חומרים רכים שעושים אחלה עבודה, אבל הכיסוי יותר קטן).
בנוסף,
מנסיוני,
למעט מכנסיים מאוד ספציפיים, המתאימים בול לרוכב (לכל אחד מבנה גוף שונה, ומכנס שמתאים לי, לא יתאים לאחר, גם אם אנחנו באותה מידה), ולמגן יש גם מתיחה חיצונית, המגן אף פעם לא יושב בול, וגם זז. בניגוד למגן נפרד שזה כל תפקידו.
אישית, אני פחות ממליץ. אבל זה עניין של סדר עדיפויות.
אין אפשרות עריכה,
יש לי גם דגמח של ברוש בתפירה אישית (היו כמה לאורך השנים), המגן תמיד זז ולא יושב במקום.
המיקום פחות בעייה, אחותי תופרת והיא תוכל לסדר לי הכל במדויק
וחוץ מיזה מי אמר שמגן קשיח לא זז? לי הוא תמיד זז וזה מאוד מעצבן כי זה מגרד את הרגל וכל שניה נופל למטה וצריך לחזק..
ראיתי ברוש אבל המכנסיים שלהם לא יפים..
בכל זאת אם אקנה גינס אני ארצה לצאת איתו לפעמים וזה ויש להם רק דגמחים או משהו..
אני רק מפחד שהמגן קטן ומעפן ולא יעשה משהו בכלל
המכנסיים שהם מציעים אכן לא נראים משהו, אז הבאתי לברוש ג׳ינסים שלי. כך אני הולך עם מכנסיים שמתאימים לי ויש להם תוספת מיגון.
אישית ביקשתי שלא יוסיפו כיסים למיגון כי אני מעדיף מיגונים חיצונים, אבל אתה יכול למדוד היכן במדוייק הם ישבו עליך ולמסור לברוש סקיצה לתפירה. הוא אמר שאין בעיה להביא משהו והם יתפרו (כל עוד זה לא מסבך אותם, אני מניח). אני מרוצה מהתוצרת ומהעבודה שלהם, אם תראה את המכנסיים שלי, סביר להניח שלא תשים לב שמדובר במכנסיים משופרות.
למרות שחייב לציין שהתפירה לא אחידה בחלק מהג׳ינסים. (אבל המחיר, העובדה שאלו מכנסיים שלי, והשירות של ברוש שווה את זה).
בכל חנות אחר המחיר כפול (לפחות) עם מכנסיים שהם בברור ״שונים״.
מה שכן - מעניין לבדוק את המכנסיים של אייקון.
אז"ש, לרוב יש גם בג'ינסים לרכיבה קוולאר וגם העיצוב ומבנה המכנסים מעוצבים ביחס למיגון (בייחוד באזור הברכיים) וכל עניין שינוי והזזת המיגונים זה פשוט דופק את האפקטיביות של המכנסיים (כבר עדיף לך להוציא את המיגונים ולרכב עם הג'ינס עם הקוולאר לבד נגד השפשופים ורק לקצר את המכנסים... אם ובכלל מדובר בג'ינס עם קוולאר...).
ככלל אני מצטרף לסיפא של ayalzo, אבל כן יש פיתרון נגיש כגון אפשרות למיגוני ברכיים מתכווננים כפי שיש בחלק מהג'ינסים של 4SR שנראים טוב, נוחים וזמינים לך בתור ירושלמי ב APEX מוטורס... אם כי בעלות הרבה יותר גבוהה מזו שחשבת להוציא. מה שכן, הם שווים כל שקל והתמחור שלהם הוגן ביחס לחו"ל.
אין לי מושג איזה ציוד מיגון אתה לובש אבל כלל מנחה הוא שאין טעם להוציא כסף על מיגון שלא תשתמש בו. לפיכך, אם אתה צופה שלא תשתמש במיגון ברכים אז שווה לך להשקיע בג'ינס 4SR אחד או כמה ברוטציה ולרכב בראש שקט (תגיע ליעד ותחפוץ בנוחות נוספת, תמיד תוכל לשלוף את המיגונים מתוך המכנסיים ולאחסן בצד).