ערב טוב לכולם.
אני חוזר לרכוב אחרי 15 שנים ללא אופנוע ,חדש לגמרי ,בקושי זכרתי איך מעבירים הילוכיםרשיון A ללא הגבלה.
גובה 196 ומשקל כ100 קילו . ראיתי את ההודעות שכתב כאן בפורום בחור בשםmastery חלקן דומות אך לי אין את ההגבלת רשיון .
נסיעות ראשון - תל אביב על בסיס יומי וקצת טיולים בסופש.
בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון דוש (בגלל הגובה) כמו WR250 עם גלגלי סופרמוטו ,בסוף הסבירו לי עד כמה זה מסובך ולא לא חוקי וירדתי מהנושא.
במהלך השבועה בקרתי בכמה חנויות וישבתי על אופנועים ,יצא לי לעשות על חלקם רכיבת מבחן שהאמת לא תרמה לי בכלום כי הייתי לחוץ מרכיבות ולא הרגשתי את הכילים בכלל. עשיתי רענון נהיגה איזה 6 שעורים על MT7 רגיל כולל רכיבות עירוניות לא בשעות העומסים ואחרי שיעור כפול הרגשתי את הגב וברכיים כואבות ורדומות.אני מחפש כלי ידידותי לרוכב מתחיל שלא ארצה להחליף עוד חצי שנה ,בסביבות 55-50 אלף שקל ,נוח לרוכב גבוהה .
ישבתי (בלי לרכב) על DL650 ו VERSYS 650 נוחים מבחינת הגובהה אבל מרגיש ממש מפלצות ואני צריך לתמרן הרבה בפקקים של תל אביב.
TRACER ו CB500X פחות גבוהים אך נראים יותר ידידותיים ,תקנו עם אני טועה .
GS700 אין במלאי בארץ וגם הדגם הוחלף ל750 יהיה רק עוד 4 חודשים,דגם 850 כבר הרבה מעל התקציב.
ראיתי שגם TRACER 700 לא ממשיכים ליצר בשנת 2018 כי באתרים רשמיים מופיעים דגמים של MT7 NACKED וTRACER900 .
בכבוד רב אשמח להמלצתכם בנושא