האם קיימת אופציה לקחת אופנוע לא מוגבל כמו טרייסר 700 ולהגביל אותו לאיזה תקופה של חצי שנה עד שלא אצבור נסיון וקורסים ואז לפתוח בחזרה . הכוונה להגבלת מחשב ולא הגבלות פיזיות של חומרה .
תודה ,השאלה מה המעודף בין שלושת האחרים,קריטריאונים : אמינות ,ידידותיות לרכוב חדש ,עלויות דלק וטיפולים וכדומה?
האם קיימת אופציה לקחת אופנוע לא מוגבל כמו טרייסר 700 ולהגביל אותו לאיזה תקופה של חצי שנה עד שלא אצבור נסיון וקורסים ואז לפתוח בחזרה . הכוונה להגבלת מחשב ולא הגבלות פיזיות של חומרה .
אני מוריד כלפי מטה ולא ההפך הכלי לא עולה נפח אלא יורד זמנית. למה זה אמור להיות לא חוקי ?
את ה-700gs ניתן להגביל ולהסיר את ההגבלה באופן חוקי, אבל לדעתי זה מיותר למי שיש קצת שליטה עצמית. הכח ב700gs ליניארי וצפוי בהתאם לסל״ד, מה גם שלפי התחושה אפשר לדעת באיזה סלד אתה גם בלי להסתכל על הלוח. בנוסף יש גם בקרת אחיזה למקרה שתפתח חזק מידי על משטח עם אחיזה לא משהו.
לעניין המע״מ נכון שאתה מקזז בקניה אבל אתה גם משלם במכירה ולהבנתי (לא בדקתי בעצמי) זה נכון רק לכלים מוגבלים A1 ולא רלוונטי לA.
אני עם ה700gs שלושה חודשים וכל יום אני אוהב אותו יותר. הוא נוח מאד, יש לו כח זמין מסלד נמוך והוא יודע גם לתת בראש כשמקשיחים את המתלה האחורי (ברז כיוון חיצוני לכיוון העומס + כיוון חשמלי לשלושה מצבים).
יש ביד 2 שני כלים 2017 יד ראשונה (אחד מהם עם כסא נוחות שזה מאסט) אציע לך לבדוק אותם לפני שתקבל החלטה.
המחירון של gs700 שנת 2017 הוא 54 ,כרגע בדקתי . הם רוצים 63 ו65 כאשר חדש 2018 עולה 70 . אם היו רוצים מחירון הייתי הולך לבדוק את הכלי .
מחירון - לכלי בלי תוספות,שבדרך כלל כל אחד מוסיף לכלי שלו,המחירים של כל התוספות האלה צריך לקחת בחשבון.
השאלה עד כמה צריך לקחת את זה בחשבון ,אני מאמין לא מחיר מלא של תוספות להוסיף למחירון אופנוע משומש ? זה לא כמו ברכב ? יש מחירון ויש +- אלף אלפיים לשחק במידה ורכב במצב מצויין
לדעתי, במקרה של כלי בן כמה חודשים, לשלם 30 עד 50 אחוז מערך התוספת זה סביר.
ב-b.m.w התוספות עולות לא מעט. מצד שני אני מניח שגם המוכר לא שילם מחיר מלא על התוספות.
תמיד יש + וגם - .
מחירון זה לא חוק.אבל אם לכלי יש ביקוש ואין הרבה בשוק יד2 ,אז מחיר עולה.
אני שילמתי מעל המחירון-המוכר אמר:
-רוצה מחירון?...בבקשה! אני מוריד כל התוספות ומוכר אותם ביד2.
מה תגיד ,הוא לא צודק?
alex ,לא שמת לב ש פ.ש. שעל על ב.מ.וו.
שוק של ב.מ.וו ,מהכרות שלי -מיוחד,די שונה מ"יפני" .
בטח לא מדובר על "חיקויים מאלי" חוץ מזה
הF700GS המדובר - דגם חדש יחסי ואין אותם הרבה.
מחר הולך לראות אחד למכירה.
תוספות נרכשו ביחד עם האופנוע בבמוו עצמו ויש חשבונית עליהם .
מקווה שכן יתגמש במחיר .
התחדשתי היום בGS700 ,תודה לכולם על העזרה .