תוצאות 1 עד 15 מ 64

אשכול: איך מתנתקים מביטוח לאומי?

תצוגה בשכבות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    ג'קו אני בסה"כ רוצה לשלם מחיר קבוע והוגן ולא בהתאם למשכורת שלי, כי צריך להיות מחיר קבוע והוגן לכולם.
    כי את ה 2000 שקל קצבה אני אקבל גם אם הרווחתי 5500 ש"ח או 55,000 אלף ש"ח.
    זה הכל.
    בקשר לביטוח בריאות את זה אני עוד יכול לבלוע.
    בוא, גם אני רוצה לשלם מחיר קבוע. בוא נקבע את המחיר עפ"י מה שאני משלם ולא אתה. נראה אם לך ולעוד 99% מהמדינה הזאת יישאר ממה לחיות, או שהמשכורות שלכם יהפכו לשליליות. למה שאסבסד אותך ועוד 99% נוכלים? מה, לי לא מגיע קצת "הוגנות"?
    כל אחד אינטרסנט, מרוויח מעט - מתבכיין שלא נותנים לו, מרוויח הרבה - מתבכיין שלוקחים לו, ואת השירותים שהוא רוצה לקבל הדוד מצרפת אמור לסבסד, כנראה. או "טייקונים". או עוד איזו הנפצה.
    זאת גם התשובה לקסד, עם הביטוח הלאומי. המוסד מחורבן כמו כל חברת ביטוח ולא בהכרח רוצה לשלם, אבל יש סיבה טובה לזה - כל אחד במדינה הזאת מנסה לעשוק את המוסד הזה בכל צורה אפשרית, כולל פותח השרשור הזה. מה נשאר מהחמלה כשאתה מועמד לעשיקה אינסופית?

ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    מחיר מקביל עבור שכר של יום עבודה 1.
    אתה יודע מה, בוא נבדוק את זה.
    אז כל חודש משלמים מחיר של יום עבודה אחד.
    פעם בכמה מזדקקים לדמי אבטלה? נגיד, 5 שנים - זה טווח סביר לכל הדעות? אז כמה הצטבר לך בינתיים - 60 יום? אפילו את ההבטלה הנוכחית אתה לא תצליח לקבל מזה? מה תעשה, תתחייב לפעם ב-8 שנים?
    אישה שיוצאת לחופשת לידה, מקבלת 3.5 חודשים. כמה זמן היא צריכה לעבוד נונ-סטופ כדי רק "להחזיר את ההשקעה"? 8 שנים עבור כל ילד לא כולל שכר ביה"ח ומענק, ואם לכלול אותם, כנראה זה יותר קרוב ל-20 שנה? שתיקח מבעלה שיחתום ויתור על דמי אבטלה?
    השכנה החד-הורית, כנראה, צריכה למות מרעב, כי מכל הנ"ל לא נשאר חצי גרוש בשבילה. כנ"ל השכן הזקן.
    אה, איך שכחתי, הכסף גדל על העצים, המדינה צריכה לסבסד את כולם, בלי שישלמו לה. ואת הכסף היא תקבל כנראה ממכירות הנפט שנפוץ כאן מאוד, או גז שכבר מיליון שנה בנמצא וסוציאליסטים יקרים מונעים את הרווחים ממנו, כי הם "רוצים יותר". או שאפשר לפתוח במסע התרמה בעולם, לתרום למדינה המסכנה.
    יום עבודה אחד, אה?
    לספור כסף כולם יודעים, לחשב - פתאום כל היכולות מתפוגגות. באמת חרא מדינה, בעיקר בגלל העם. Fucking greedy assholes.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 02-09-2015 בשעה 14:03.