עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 64

אשכול: איך מתנתקים מביטוח לאומי?

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    קסד, לא היית בשנות ה-90 המאוחרות \ ה-2000 המוקדמות? ...

והמעמד הסוציואקונומי לא מקובע בסלע. אפשר לבנות אותו ואפשר להרוס אותו, כל אחד והכיוון שלו.
    הייתי.
    הקיבוצניקים הסתפרו על חשבוני.

כל אחד גונב לפי איך שהוא יכול.

Member
    ואם אני בוחר שלא להיות מבוטח?
    אני יכול לבחור לא לבטל את עצמי בביטוח חיים,דירה,או חטיפת חייזרים.
    שיפריטו את הגוף המגעיל הזה,פתוח שעות ספורות ביום,אי אפשר לדבר עם הפקידות האטומות,שמים בחלק מהסניפים שוטרים! כדי למנוע התפרעויות.
    לא זכור לי שראיתי שוטרים בביטוח ישיר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    ביטוח לאומי זה ביטוח לכל מקרה זה לא מחייב חברה סוציאליסטית. אתה משלם פרמייה כל חודש בדיוק כמו ביטוח לאופנוע.
    מה ביטוח לאומי שונה מביטוח חובה? לא הרבה.
    זה רק אומר שלא הבנת חצי דבר ממה שנכתב כאן. הבעיה של הביטוח החובה שלך אתה מכיר - זה שאתה מהווה 0 סיכון לסביבה ומשלם הון לא נורמלי, בגלל שאתה מהווה סיכון לעצמך והביטוח הוא עבור אותו הפרט ולא עבור כולם? אז זה בדיוק מה שאין בביטוח הלאומי.

ציטוט נכתב במקור על ידי skull צפיה בהודעה
    ואם אני בוחר שלא להיות מבוטח?
    אני יכול לבחור לא לבטל את עצמי בביטוח חיים,דירה,או חטיפת חייזרים.
    שיפריטו את הגוף המגעיל הזה,פתוח שעות ספורות ביום,אי אפשר לדבר עם הפקידות האטומות,שמים בחלק מהסניפים שוטרים! כדי למנוע התפרעויות.
    לא זכור לי שראיתי שוטרים בביטוח ישיר.
    זה בגלל שביטוח ישיר מבטח אותך כדי להיות ברווח, ואתה משלם בהתאם. וכאן התשלום הוא הפוך. ראה למעלה.
    שוב, כדאי שתזכור משהו: למרות כל החרא, הבוץ, השחיתות, וכו' - המצב לרוב הוא שאתה משלם ביטוח לאומי כשאתה לא צריך אותו, ולא משלם כשאתה כן צריך אותו. וכל פעם שאתה חושב לא לשלם - תחשוב מה יקרה אם אנשים שמשלמים פי כמה ממך יחליטו יום אחד שלא בא להם לשלם - והם אלה שמממנים אותך.

שלא תבינו, אני לא חסיד גדול של ביטוח לאומי, מוסד חרא. אבל אני בכלל לא חסיד של כל פיני פוצים עם בצע כסף ו-0 יכולת להסתכל מעבר לאף בעם הזה (עם חרא אמרתי?), שחושבים בעיקר על התחת שלהם ונדמה להם שכולם חייבים להם משהו והם לא חייבים כלום לאף אחד. כל אחד מכם, גם אלה שחושבים שמרוויחים הרבה, ממומנים ע"י אנשים שמרוויחים הרבה יותר מכם, וחלק ממה שתקבלו בחיים שלכם - תקבלו בגלל התנאים הסוציאליים, שהם, למשל, תשלומי הביטוח הלאומי היחסיים ומדרגות המס.

ציטוט נכתב במקור על ידי קסד צפיה בהודעה
    כל אחד גונב לפי איך שהוא יכול.
    ראה "עם חרא". אבל אתה יודע - העם מורכב מפריטים בודדים, כנראה שהחינוך של הילדים לא משהו. הנה, אפשר להתחיל.

מצחיק, במלחמות עם ביטוח חובה כולם סוציאליסטים, אופנועים מהווים סיכון לעצמם - אבל הם טובים לסביבה, אז מישהו אחר אמור לשלם עליהם וההפסד שלהם אמור להיספג ע"י אנשים אחרים, וזה מצוין - וגם היום זה כך, ובוכים שזה לא מספיק סוציאליסטי וצריך יותר העמסה. אבל בביטוח לאומי, שעובד בדיוק איך שהיו רוצים שביטוח החובה יעבוד - מי שיש לו משלם, מי שאין לו לא משלם - אז פתאום כולם קפיטליסטים טהורים, כל אחד לעצמו, לא רואה את הסביבה ממטר. Fucking greedy assholes כבר אמרתי? אפשר להוסיף "דו-פרצופיים" לתאור.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 03-09-2015 בשעה 10:28.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של מיכאל סמטנוב
    ביטוח לאומי הוא לא מושלם, זה קשה להציג יעילות כשאתה משרד ממשלתי שחולש על עשרות מיליארדי שקלים בשנה
    אבל זה אחד הדברים הכי טובים שיש במדינה הזאת. כדי להשכנע - רק צריך לבקר במדינה בלי ביטוח לאומי

Member
    לא הבנת.
    אני לא משווה ביטוח חובה לביטוח לאומי מבחינת סוג הכיסוי מה מכסה ומתי אלא לרעיון.
    הרעיון בביטוח הוא שכולם משלמים פרמיה שמגלמת את הסיכון לחברת הביטוח במקרה של תשלום בצורה כזאת שאותה חברה לא תפשוט את הרגל,אם מבוטח לא מקבל תשלום מחברת הביטוח זה אומר שהכל בסדר ולא קרה שום אסון שמצריך תשלום.
    זה בסדר אם לא הבנת למה התכוונתי תמשיך לחבוט במקלדת בזעם אם זה גורם לך להרגיש טוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mמהר צפיה בהודעה
    לא הבנת.
    אני לא משווה ביטוח חובה לביטוח לאומי מבחינת סוג הכיסוי מה מכסה ומתי אלא לרעיון.
    הרעיון בביטוח הוא שכולם משלמים פרמיה שמגלמת את הסיכון לחברת הביטוח במקרה של תשלום בצורה כזאת שאותה חברה לא תפשוט את הרגל,אם מבוטח לא מקבל תשלום מחברת הביטוח זה אומר שהכל בסדר ולא קרה שום אסון שמצריך תשלום.
    זה בסדר אם לא הבנת למה התכוונתי תמשיך לחבוט במקלדת בזעם אם זה גורם לך להרגיש טוב.
    להיפך, אתה מדגים שוב כמה לא הבנת.
    אתה לא משלם את הפרמיה שמגלמת את הסיכון שלך בביטוח הלאומי. אתה משלם ביטוח לאומי עפ"י היכולת הפיננסית שלך. אתה מראש לא אמור "לסגור קצוות" שם, להיפך - או שאתה נמצא בפלוס גדול, או שאתה נמצא במינוס גדול, וזה מתאזן רק ברמת כלל האוכלוסיה - החזקים משלמים כדי לעזור לחלשים, וחזקים יותר עוזרים לחלשים מהם. זאת המהות.
    וכמובן שביטוח לאומי הוא חברת ביטוח, בגלל זה קוראים לו כך. אבל יש כאן עוד הבדל משמעותי: ביטוח לאומי אינו חברה פרטית מוכוונת רווח, הוא חברה ממשלתית. כל מה שהוא צריך להציג זה העדר הפסד ברמת כלל האוכלוסיה, לא רווח. המטרה שלו היא להיות מאוזן על 0.
    זעם עאלק.

Member
    והאם הוא מאוזן על 0?

לא הוא בגירעון כלומר לא משלמים מספיק.
    איך הייתה נראית המדינה אם אזרחים היו משלמים ביטוח לאומי לפי הסיכון שלהם לקבל ביטוח לאומי? לא משהו.

Member
    אם ביטוח חובה לאופנועים יעבוד בצורה שהצד הפוגע נתבע,הדבר יביא לירידה בעלויות,וכמובן שמי שעשה תאונה עצמית הפרימייה שלו תעלה. אז הסיכון באופנוע מפני תביעות לחברת הביטוח הינו רק תאונה עצמית,נצטרך להשוות את אחוזי התביעות בתאונות עצמיות באופנוע אל מול תאונות עצמיות ברכב וכך נקבל אומדן לגבי הסיכוי לתביעה בביטוח אופנוע.
    ולמי שאין ביטוח? שיקרעו לו את הכיס וימשכנו את הבית שלו

אם ביטוח החובה יעבוד בצורה שהצד הפוגע נתבע, האופנוענים יתחילו למות כמו זבובים, ומי שידרוס אחד בטעות - יעשה רוורס וידרוס שוב, כדי לוודא הריגה. וגם משפחות הנהרגים יישארו בלי כלום. ונהרגים - זה ניחא, פצועים קשה - זה מה שמעניין. בתי החולים יתחילו לסרב לקבל פצועי תאונות אופנועים, וכל אחד יצטרך לעשות ביטוח פרטי שיכסה את טווח הזמן שבו הוא יצטרך למצוא את מי לטבוע - או לא למצוא אף אחד, כנראה, ברוב המקרים. הביטוח הפרטי הזה יעלה כמו 3 ביטוחי חובה בערך - כי הוא באמת יגלם את הסיכון בלי שום התחשבות סוציאלית וגם עם התחשבות ברווח הנדרש (פרטי, לא?). הפצועים שלא ירצו לעשות ביטוח כזה יעדיפו להישאר נכים או למות מאשר לעבור שיקום, כי הפציעות שלהם יעלו להם בחובות של עשרות ומאות אלפי שקלים שייצאו להם מהכיס ישירות, וזה אם מישהו בכלל יסכים לטפל בהם בלי לראות קודם כל את המפתחות של הבית שלהם שהם ימשכנו.
    איך התמונה?
    היא "קצת" יותר נכונה מהקשקוש שלך. והיא גם הסיבה שעד עכשיו לא הולכים לכיוון הזה, וכל מלחמות הביטוחים נמנעו מהכיוון הזה לאורך השנים. ברגע שילכו לכיוון הזה, כולם ישמחו, כל חברות הביטוח - גם חובה, גם פרטיות - היחידים שלא ישמחו הם רוכבי האופנועים שיתחילו לשלם פי 3-4 ממה שהם משלמים היום - או למות ולהשאיר חובות למשפחות שלהם, מה שכמובן יגרום לזה שההורים שחוטפים את החובות האלה יפנו לכנסת ויתקבל חוק שדורש אישור מהורים לרכיבה על אופנוע לכל אחד שלא יכול להציג בעלות על נכסים \ סכום ביטוח של חצי מיליון ש"ח.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 03-09-2015 בשעה 19:50.

Member
    לא שאני חושב שזה נכון להיפטר מהפלתד אבל לפי מה שאתה אומר שינוי בשיטת הביטוח והמדינה מאבדת צלם אנוש ונהגים מוודאים הריגה אחרי תאונת דרכים?
    זאת הגזמה שמתאימה לכתב של עיתון הארץ
    אני יודע אני יודע בלי פוליטיקה אבל קצת פרופורציה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    אם ביטוח החובה יעבוד בצורה שהצד הפוגע נתבע, האופנוענים יתחילו למות כמו זבובים, ומי שידרוס אחד בטעות - יעשה רוורס וידרוס שוב, כדי לוודא הריגה. וגם משפחות הנהרגים יישארו בלי כלום. ונהרגים - זה ניחא, פצועים קשה - זה מה שמעניין. בתי החולים יתחילו לסרב לקבל פצועי תאונות אופנועים, וכל אחד יצטרך לעשות ביטוח פרטי שיכסה את טווח הזמן שבו הוא יצטרך למצוא את מי לטבוע - או לא למצוא אף אחד, כנראה, ברוב המקרים. הביטוח הפרטי הזה יעלה כמו 3 ביטוחי חובה בערך - כי הוא באמת יגלם את הסיכון בלי שום התחשבות סוציאלית וגם עם התחשבות ברווח הנדרש (פרטי, לא?). הפצועים שלא ירצו לעשות ביטוח כזה יעדיפו להישאר נכים או למות מאשר לעבור שיקום, כי הפציעות שלהם יעלו להם בחובות של עשרות ומאות אלפי שקלים שייצאו להם מהכיס ישירות, וזה אם מישהו בכלל יסכים לטפל בהם בלי לראות קודם כל את המפתחות של הבית שלהם שהם ימשכנו.
    איך התמונה?
    היא "קצת" יותר נכונה מהקשקוש שלך. והיא גם הסיבה שעד עכשיו לא הולכים לכיוון הזה, וכל מלחמות הביטוחים נמנעו מהכיוון הזה לאורך השנים. ברגע שילכו לכיוון הזה, כולם ישמחו, כל חברות הביטוח - גם חובה, גם פרטיות - היחידים שלא ישמחו הם רוכבי האופנועים שיתחילו לשלם פי 3-4 ממה שהם משלמים היום - או למות ולהשאיר חובות למשפחות שלהם, מה שכמובן יגרום לזה שההורים שחוטפים את החובות האלה יפנו לכנסת ויתקבל חוק שדורש אישור מהורים לרכיבה על אופנוע לכל אחד שלא יכול להציג בעלות על נכסים \ סכום ביטוח של חצי מיליון ש"ח.
    נשמע הגיוני,לא הסתכלתי על הפן הזה.
    רק שאלה,בארצות הברית,מעוז הקפיטליזם לשעבר,איך ביטוח החובה עובד?

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי skull צפיה בהודעה
    נשמע הגיוני,לא הסתכלתי על הפן הזה.
    רק שאלה,בארצות הברית,מעוז הקפיטליזם לשעבר,איך ביטוח החובה עובד?
    הביטוח שם עובד שונה, הביטוח הוא לרישיון ולא לרכב, אתה עושה ביטוח לרישיון שלך ואוטומטית יש לך ביטוח לכל רכב שיש לך רישיון עליו.

Senior Member
    גם ככה כולם עושה פגע וברח לאופנועים אם אין עדים והאוטו שלהם עדיין נוסע

Banned
    ההתפלפלויות שלכם משולות לתקיעת אצבעות במסננת.
    זה לא משנה אם הביטוח הוא דיפרנציאלי או לא כל עוד הפקידונים ממשיכים לסאוב.

אבל תמשיכו. אני מכפת לי.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster

איך מתנתקים מביטוח לאומי?

קסד אין קשר לפיקודנים!
    הם כפופים למדיניות של הממשלה
    באשר לחוסר התפקוד שלהם הבעייה שלנו היא ההסתדרות שמגנה על העובד שיכול לשים פס על המנהל!
    אני יכול לכתוב לך תזה שלמה אבל כאמור את מי זה מעניין

If you're going through hell,keep going

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI