עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 22

אשכול: A1 לרוכב חדש בתקציב מוגבל

Junior Member

A1 לרוכב חדש בתקציב מוגבל

לאחר הוצאת רישיון A1 התכנון היה למכור את הרכב ולעבור לאופנוע עם תקציב קצת יותר גמיש. תכניות לחוד ומציאות לחוד.

הרכב יישאר, ולכן תקציב עבור רכישת האופנוע (ביטוחים וציוד לחוד) יעמוד על מקסימום 30,000 ש"ח.

הראש היה 'מקובע' על CB500X, אך לאחר נסיעות מבחן (על כלים חדשים בסוכנות) קצת התהפכו הדברים ומהנסיעות הקצרות שערכתי המועדף ביותר היה טרייסר 07, אחריו SV650 ורק אחריו ה CB500X שהרגיש קצת חלש לעומת השניים האחרים.

מתקשה מאוד להחליט, חשבתי שהתצורה המועדפת עליי היא זו כמו של ה CB500X, אבל בנסיעה גיליתי שגם האסוי היה לי נוח.

רוב הנסיעות יהיו עירוניות, כולל עליות (חיפה) אך נדרשת האפשרות לנסיעות בינעירוניות על כביש החוף בצורה שלא תגרום לי לשנוא את הכלי (לפחות פעם בשבועיים).

יודע, שהשאלה נפוצה אצל הרבה מתלבטים במצבי ושקשה להמליץ, אבל בכל זאת אשמח לשמוע דעותיכם בכפוף למגבלת התקציב (שמוציא מהאפשרויות את הטרייסר). פתוח להצעות לדגמים נוספים ורלוונטיים.

דרישות - רישיון A1, ארגז, שלא יעסיק אותי מסביב לשעון בתקלות וצרות, אין לי את הניסיון והזמן להתמודד עם זה. עד 30,000 ש"ח.

הסיבה לרכישת האופנוע - ג'וק בראש. לא כלכלי ולא רציונלי. זאת הסיבה שרובנו פה.

Senior Member
    תשמע, לדרישות שלך גם 250 סמ"ק יספיק. ה-500 של הונדה, אמנם לטעמי מאוד אנמי, אבל אופנוע מעולה עם מרווחי טיפול ארוכים ומספיק כח להקיף את הארץ עם מורכבת בשיוט נוח בכביש המהיר. מה גם שב-30K אני לא יודע מאיפה תמצא SV650 מוגבל או טרייסר.
    הייתי נותן מבט גם ל-300 סמ"ק למיניהם, ספציפית Z300/MT-03. לשימוש עירוני בעיקר יעשו את העבודה ללא בעיה, ולפעם בשבועיים על כביש החוף - זה לא נורא, יש להם מספיק כח (ולטעמי הם כיפיים פי כמה וכמה מההונדה).
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Junior Member
    בדיוק בגלל כיווץ התקציב שהוציא את שתי האלטרנטיבות הנוספות החוצה (פשוט כי לא קיימים אקזמפלרים ישנים מספיק) והשאיר רק את הסיבי ממודל 2014~ פתחתי את ההתייעצות פה כדי לראות שאני לא מפספס עוד אופציות סבירות.

Junior Member
    לנייקדים 'הקטנים' (מבלי להיות חוצפן) אני לא מתחבר.

תודה על ההמלצה, מחזק את המחשבה שסתם השתכרתי מהמנועים הבשרניים יותר ואכן הסיבי מספיק (לפחות בתור התחלה).

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי zx12r צפיה בהודעה
    לאחר הוצאת רישיון A1 התכנון היה למכור את הרכב ולעבור לאופנוע עם תקציב קצת יותר גמיש. תכניות לחוד ומציאות לחוד.

הרכב יישאר, ולכן תקציב עבור רכישת האופנוע (ביטוחים וציוד לחוד) יעמוד על מקסימום 30,000 ש"ח.

הראש היה 'מקובע' על CB500X, אך לאחר נסיעות מבחן (על כלים חדשים בסוכנות) קצת התהפכו הדברים ומהנסיעות הקצרות שערכתי המועדף ביותר היה טרייסר 07, אחריו SV650 ורק אחריו ה CB500X שהרגיש קצת חלש לעומת השניים האחרים.

מתקשה מאוד להחליט, חשבתי שהתצורה המועדפת עליי היא זו כמו של ה CB500X, אבל בנסיעה גיליתי שגם האסוי היה לי נוח.

רוב הנסיעות יהיו עירוניות, כולל עליות (חיפה) אך נדרשת האפשרות לנסיעות בינעירוניות על כביש החוף בצורה שלא תגרום לי לשנוא את הכלי (לפחות פעם בשבועיים).

יודע, שהשאלה נפוצה אצל הרבה מתלבטים במצבי ושקשה להמליץ, אבל בכל זאת אשמח לשמוע דעותיכם בכפוף למגבלת התקציב (שמוציא מהאפשרויות את הטרייסר). פתוח להצעות לדגמים נוספים ורלוונטיים.

דרישות - רישיון A1, ארגז, שלא יעסיק אותי מסביב לשעון בתקלות וצרות, אין לי את הניסיון והזמן להתמודד עם זה. עד 30,000 ש"ח.

הסיבה לרכישת האופנוע - ג'וק בראש. לא כלכלי ולא רציונלי. זאת הסיבה שרובנו פה.
    דיוק 390. הרבה יותר כיף מ CB500X, הרבה יותר זול מטרייסר 07.
    בתקציב שלך תוכל לרכוש אופנוע בן שנה. דיוק מהדור הקודם עוד ישאיר לך עודף לביטוח וציוד.
    כיוון אחר לגמרי הוא משהו בסגנון של מוטו-גוצי V7 או קאוואסקי W800.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    תודה על ההצעה, אבחן את זה.
    אבל באינסטינקט הראשון עולה התהיה - דיוק עם ארגז?

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי zx12r צפיה בהודעה
    תודה על ההצעה, אבחן את זה.
    אבל באינסטינקט הראשון עולה התהיה - דיוק עם ארגז?
    למה לא? אני הייתי שם. שהצעירים ירכבו עם תיק על הגב.
    חוץ מזה - ארגז אלומיניום בסגנון אדוונצ'ר בהחלט יכול להיראות מעניין על הדיוק.

Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    מעניין, אשקול נסיעת מבחן

Member הסמל האישי של danielk
    יש גם תיקי צד מקוריים בקטלוג לduke390, ככה שזה לא משהו חריג, יש עשרות דיוקים עם ארגז בכבישי הארץ.
    מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
    שוקן 16 תל אביב

Junior Member
    אני צריך להתלבט קצת עם עצמי אם הסגנון מתאים לי... גם במראה החיצוני ומה שהוא משדר, וגם מנוע סינגל שיכול להיות נחמד מאוד בעירוני אבל כנראה פחות סימפטי בבינעירוני. ואני לא מהממהרים.

Member הסמל האישי של danielk
    מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
    שוקן 16 תל אביב

Banned
    מה הגובה שלך?

Junior Member
    לא מספיק גבוה לכדורסל
    1.73

Banned
    תנסה את הcb500f.

Junior Member
    מה הדעות על טנרה xt660z שנת 2014? אני רואה שאפשר למצוא כזה בתקציב... (אם אצליח להתחבר למראה המוזר של הפרונט שלו)
    איך הוא לעומת הcbx?

אולי בכלל לשנות כיוון וללכת על איזה נייקד....לא יודע
    נערך לאחרונה על ידי zx12r; 06-03-2018 בשעה 20:19.