שכחתי לציין עוד חסרון: טיפולים כל 4000. אמורים להיות זולים על פי היבואן , 200 קטן 400 גדול
ויש למישהו מושג למה אי אפשר לערוך את ההודעה (הודעת שגיאה אומרת שניתן לערוך רק ב15 דקות הראשונות)?
שלום לכולם, אני מבקש את חוות דעתכם:
אני יותר משנה וחצי עם רישיון A1 בלי ממש לרכב ועם הרבה לגלוש בפורומים.
כל מה שאני יודע זה שאני לא רוצה קטנוע.
אין לי שום צורך בכלי, זה רק לכיף ולכניסות יותר קלות לתל אביב.
הבנתי שזה לא נינג'ה 300 או CBR500 ומצד שני גם לא עולה כמוהם.
עשיתי עליו נסיעת מבחן והיה ממש סבבה אבל מצד שני אין לי מספיק ניסיון לדעת אם זה באמת מתאים לי.
מהמעט שאני מבין ותקנו אותי אם אני טועה,
יתרונות:
אופנוע חדש שלא התעללו בו בוודאות
אחריות לשנתיים
נראה טוב (לדעתי)
sumo זול
לא שוקל הרבה (קל לשליטה, בעיה ברוח)
מדרגת ביטוח 250
באמצע:
יכול לעלות על כביש מהיר אבל לא תענוג
חסרונות:
מעט כוח יחסית לקטגוריה (אבל לא למחיר)
סיני?
כלי חדש שלא יודעים עליו הרבה
שוק יד 2
תנוחת ישיבה לא נוחה לנסיעות ארוכות
מה דעתכם?
מה האלטרנטיבות?
שכחתי לציין עוד חסרון: טיפולים כל 4000. אמורים להיות זולים על פי היבואן , 200 קטן 400 גדול
ויש למישהו מושג למה אי אפשר לערוך את ההודעה (הודעת שגיאה אומרת שניתן לערוך רק ב15 דקות הראשונות)?
כנראה, שהאמינות לא תהיה בסטנדרט של החברות הגדולות.
כלי המבחן שראיתי, למשל, סבל מהזעת שמן מאטם בסיס (אופנוע עם 5k ק"מ).
מצד שני - יחסית לתוצרת הסינית שייצא לי לראות עד כה, איכות המכלולים וההרכבה נראו סביר+.
רוב הסיכויים, שאם תטפל בזמן, תדאג לתחזוקה מונעת (גירוזים, שימונים ובדיקת מפלס שמן לעיתים תכופות) ולא תקרע את האופנוע יותר מידי - הכלי ייתן עבודה במשך כמה עשרות אלפי ק"מ, גם אם לא יהיה חף מבעיות במהלך התקופה הזאת.
סביר להניח, שבתום התקופה, יהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור את הכלי ביותר מאלפי שקלים בודדים.
מבחינת הנסיעה: ביצעתי סיבוב קצר מאוד, כך שמידע חלקי.
האופנוע הרגיש חלש בצורה קיצונית. בעיר, מפצים על זה הילוכים מאוד קצרים. מחוץ לעיר לא יצא לי לבדוק, אבל אני מניח שהאוויר יגמר באיזור ה-100 קמ"ש, ומשם האופנוע יאיץ קשה.
התרשמתי לחיוב מתפעול ההילוכים, הקלאץ' והברקסים. גם שאר המנופים והמתגים עבדו טוב.
אני, באופן אישי, הייתי רוכש במחיר הזה אופנוע משומש של חברה מוכרת - cbr/נינג'ה לבינעירוני, או ק.ט.מ דיוק 200 לעיר. אבל אם חשוב לך שהאופנוע יהיה חדש ועם אחריות - אז לך על זה, ואל תשכח לפתוח שרשור "ארוך טווח" ולעדכן כיצד הלונסין מתפקד לאורך זמן.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תודה על התגובה,
כשאתה אומר שהאופנוע חלש בצורה קיצונית, אתה מתכוון ביחס לאופנוע מתחילים אחר, ביחס לקטנוע 250 או אפילו ביחס ל125?
אני חייב להודות, שבחיי לא רכבתי על אופנוע 125.
הלונסין הרגיש לי חלש מאוד ביחס ל-gpx250, ליוסאנג 250 או לק.ט.מ דיוק 200 (שהוא, למען האמת, שד עירוני). שוב - בעיר זה כנראה לא יפריע בזכות ההילוכים הקצרים, שמאפשרים לייצר האצה די זריזה במהירות עירונית, כל עוד את לא מתבייש לסובב את הגז ולמשוך הילוכים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תשמע אם האדרנלין שלך עולה מהמחוג שעולה במהירות אז זה לא בשבילך.
אם האדרנלין שלך מסתפק בעצם העובדה שיש אופנוע,ואפשר לסוע בשטח והוא לא הכי מהיר.. לך על זה.
קוסטה גם 500 יהיה לו איטי
אבל בנימה רצינית 16 כ"ס יש לי ב125 שלי.
250 עם 16 כ"ס זה די מעט.
כל דגם שקוסטה הציעה נושא לפחות 22 כ"ס.
התחדשתי!
מת כבר לרכב עליו
רק שלא יהיה בסדר הפוך...
מזל טוב!
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
קנית לונסין?
כן
.
ספר ספר ספר!
ותתחדש כמובן!
רכיבות בטוחות.
ספר לנו איך הוא!
לקחתי אותו מראשון לתל אביב, נסיעה אמיתית ראשונה שלי.
היה ממש כיף, רק פעם אחת כמעט מתתי, לפחות ממה ששמתי לב. מזל שקראתי שנה בפורום לפני שקניתי...
נערך לאחרונה על ידי nihrider; 02-07-2015 בשעה 16:05.
תתחדש! כתוב התרשמות בהמשך, ושיהיו רק רכיבות טובות ובטוחות!
סה"כ אני ממש מבסוט ממנו , הוא מאוד קל לשליטה ונראה לי מצויין למתחילים.
לדעתי הוא נראה טוב, והוא גם מקבל מחמאות בלי סוף מהאנשים בעבודה.
אין לי מספיק ניסיון כדי ממש לתאר את היתרונות והחסרונות שלו מלבד הדברים שברורים מאליו.
הוא לא מכונת מירוצים, ואם לוקחים את זה בחשבון אז הוא סבבה לגמרי.
בתוך העיר אני ממש לא הרגשתי שחסר כוח.
אני יכול להגיד שהסוכן שמכר לי אותו נתן לי תחושה של שירות מעל ומעבר למצופה ואני מאוד מרוצה מחוויית הקניה.
חוץ מזה, מחירי הביטוח הם חרא לגמרי...
הוא נראה מעולה!
מאחל לך רק רכיבות בטוחות.
ביטוח עשה רק חובה.
קנה לך שרשרת טובה לקשירה, כנראה יש לו סבל סטוק אז יהיה נחמד לסחוב אותה בקלות.
באמת שזאת תמורה מעולה לכסף.
קשה לעקל שזה עולה 20 אלף, הביקורות בדרום אפריקה עליו מעולות.
למי שרוצה לטעום מעולם האופנועים ברכות ובקלילות רכישה נשמע כמו דיל ברייקר אמיתי.
עד היום הכלי דו"ש הכי זול היה יוסאנג rt במחיר דומה.
פה מקבלים מנוע 250 עם הספק קטן, אבל כנראה שהבלאי יהיה בהתאם והמנוע ישרוד הרבה זמן.
בהצלחה ללונסין ואין לי קשר אליהם.
לרוכש האופנוע סע בזהירות, אני לא אגיד ללכת לקורס אבל לפחות קח אותו לאיזו חורשה או איזה מגרש חנייה נטוש,
ותתאמן על בלימה, כל פעם קצת יותר חזק עד שתרגיש את הבלמים איך הרגש שלהם.
הטיפ הכי טוב שמישהו היה יכול לתת לי בתחילת דרכי.
לצערי אף אחד לא נתן לי טיפה כזה ולמדתי את רזי הבלימה תוך כדי שאכלתי בוץ בפנים ופצצות ברגליים.