צריך הערכת נזק משמאי ולהגיש לביטוח.
שלום לכולם,יש ברשותי xevo חדש,חניתי במרכז ת"א איפה שחנו עוד כמה קטנועים,אחרי סידורים של שעה וחצי אני חוזר לקטנוע וחשכו עיני,הקטנוע הורם אך נפל ונשברה מראה שמאלית ויש לא מעט שיפשופים ,הקטנוע עשה רק 1500 קמ והיה בלי שריטה
לידי חנה קטנוע משטרתי ושוטר השאיר לי את פרטיו ובקטע הזה אני מודה לו,הוא אמר שרצה להחנות את הקטנוע שלו והביא לי מכה עם הארגז שלו וכתוצאה מזה הקטנוע שלי נפל והא הרים אותו,הוא חשב שהוא נגע לא חזק ושהחניתי אותו על גק צד ובגלל זה נפל,אני אף פעם לא חונה על הגק צד ובטוח ומשוכנע שהחניתי אותו על האמצעי,לקחתי ממנו רק את המספר קטנוע ופוליסה הוא אמר שאין ושקטנועי משטרה מבוטחים דרך איזשהו ביטוח נטלי.
מבחינת זה שהוא השאיר את פרטיו מראש וכו הוא יצא אחלה,אבל מה אני עושה הלאה? יש לי צד ג ו חובה בלי מקיף,ומחר יש לי טיסה בצהריים לשלושה שבועות ולא אוכל לטפל בזה עד שאחזור ממש מנחוס....אני צריך ללכת למוסך לקבלת הצעת מחיר לתיקון ואז לפנות לחברת ביטוח המשטרתית.?איך אצטרף להתנהל?תודה
צריך הערכת נזק משמאי ולהגיש לביטוח.
יש לך מזל שזה קטנוע משטרתי שגרם לנזק.
יתקנו ויסדרו לך את הכל בלי שום בעיות
אני לא יודע מה התהליך..
תחשוב אם מישהו היה מפיל ובורח..
לא אותו מקרה אבל אני זכיתי ל"נשיקה" מרכב משטרתי לפני כמה שנים
הם מטפלים בזה בלי הרבה בעיות-בטח כשידוע שהאשמה היא עליהם. זה הרי לא באמת עולה למישהו פרטי
בהצלחה
נפלת על אחד שהוא דווקא בסדר
כן השוטר יצא ממש בסדר ואני דיי בטוח שרוב האנשים היו פושט בורחים וזהו,פשוט הוא טען כמה פעמים שחניתי על ג"ק צד שאני בטוח שחניתי על אמצע,אבל הוא מודה בזה שהוא נתן מכה עם הארגז והקטנוע נפל,אני צריך הערכת שמאי או שמספיק הצעת מחיר במוסך מורשה מרכזי? עם הצעת המחיר אני פונה לחברת ביטוח שלו,מקבל את הכסף ואז מתקן? בכל מקרה מחר אני טס ולא אוכל לטפל בזה 3 שבועות,מקווה שלא יעשו בעיות בגלל הזמן שיעבור
חזרתי מחול והתחלתי לברר מה לעשות בכדי להחזיר את הקטנוע למצב שהיה,הייתי בחברת ביטוח שלי שיש לי שם חובה וצד ג,אמרו לי שטיפול ופתיחת תיק זה 250 ש"ח ואצטרך לפנות לשמאי,עדיף לחפש שמאי בעצמי או להעזר בשמאי שהם הביאו לי תמספר שלו(אני פשוט לא מכיר שמאים כלל),לפי מה שהבנתי על עלות השמאי אקבל החזר מחברת הביטוח של המשטרה ועל פתיחת התיק לא,אפשר להגיש תביעה עצמאית ואיך?
דבר עם סוכן הביטוח שלך. הוא אמור לעזור לך בתהליך אפילו אם אתה מבוטח רק צד ג אצלו.
חובתו של סוכן הביטוח שלך לעזור בתביעה מול צד ג'
אם יעשה בעיות, שווה שתפרסם את שמו כדי שניזהר ממנו
היתי אצל הסוכן הוא נתן לי דף למלא והנחה מה להביא,פשוט יש דמי טיפול בתביעה על סך 250 ש"ח שעליהם לא אקבל החזר,אז רציתי לברר אם אוכל עצמאית להגיש את התביעה או שפשוט לא אמורים לקחת דמי טיפול ? סליחה אני פשוט לא בקיא בנושא וזאת הפרוצדורה הראשונה שלי אחרי 15 שנות רכיבה.
על כל דבר שאתה מוציא כדי לתקן קח קבלה ושמור אותה, כולל קבלות של האוטובוס ואו המונית שלקחה אותך הבייתה מהמוסך.
אחרי שסיימת לתקן תבע הכל מהביטוח של השוטר שפגע.
אם תרצו, אין, זו אגדה!