תתחדש!
רכיבות טובות![]()
לאחר שקראתי את כל ההודעות של חברי הפורום והבנתי את הסיכונים, הזמנתי במבצע את האגזוז במחיר פצצה , היה גם קופון באתר של החנות ( 45% יותר זול מבארץ כולל המיסים), לקחתי בחשבון את כל המיסים והבירוקרטיה שעלולה להיות, לרבות שהאגזוז ייתקע ואני אצטרך להגיע לבית הדואר עם הניירת.
הזמנתי מאתר: https://www.louis.eu/
האגזוז הגיע לארץ דיי מהר, ואספתי אותו מסניף הדואר בכפר סבא ללא בעיות, לאחר ששילמתי מיסים (480 ש"ח). על האריזה היתה מדבקה של אישור משרד התחבורה.
התקנתי לבד ואני מרוצה מאוד. חשוב לציין שביררתי שיהיה בתקן E הארופאי.
תתחדש!
רכיבות טובות![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
מגניב.. תתחדש
תמונה...
Sent from my MI 5X using Tapatalk
גם אני עשיתי אותו דבר, גם מלואיס, הזמנה מושלמת, רק לשלם מיסים.
כולל הכל יותר מ50% הנחה לעומת מחיר פה בארץ.
סליפאון בלי מיד פייפ באמת תורם במשהו ושווה את ההשקעה? (שואל ברצינות)
מהצד זה נשמע כמעט כמו סטוק
בחייאת, אני רוצה להבין אחת ולתמיד - למה לעזאזל שמים אגזוז אפטרמרקט על קטנוע? על אופנוע - ניחא, משפר ביצועים קצת, הרעש של הסל"ד שעולה כשמעבירים הילוכים...על קטנוע זה כל כך מונוטוני שזה נשמע כמו קרב' סתום או צפירה ביום הזכרון, שלא לדבר על טימקסים חמושי אקרופוביץ' שנשמעים כמו תופעת לוואי של ארוחה מלאת שעועית.
תראה... שמעתי כבר MP3 עם אפטרמרקט בלי משתיק, זה לא הזוועה של הטימקס, הרבה יותר נחמד לאוזן.
חוץ מזה אתה מוריד משקל, מקבל קצת סאונד באס... ותכלס במקרה הזה? בהוצאה סבירה לחלוטין.
אבל הפואנטה פה, האמאמא של הפואנטה, זה הקלות שבה מזמינים אגזוז טוב מגרמניה, מקבלים אותו בקלות (בתנאי שהוא תקני כמובן) ובמחיר שובר שוק ישראלי.
זה לא לביצועים זה לנפש.
תהנה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כמה עלה לך הכל ?
אם מותר לשאול כמובן...
Sent from my MI 5X using Tapatalk
למנוע בקטנוע לרוב יש רעש די מונוטני בגלל הווריאטור ולרוב תצורת המנוע ביחד עם הווריאטור מפיקות רעש מעצבן.
Tmax למשל, עם אגזוז פתוח נשמע כמו שואב אבק.
זה, בניגוד לאופנוע עם מנוע ארבע בשורה למשל, שם יללות המנוע ביחד עם מערכת פליטה משובחת יכולות לגרום לעונג כשההד של המנוע
מכה בין צלעות ההרים.