עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 21

אשכול: שמניות רישיון A

Junior Member

שמניות רישיון A

שלום לכולם
    אני כרגע לומד נהיגה ויש לי בעיה בשמיניות אני לומד על MT07 והוא נוסע לי מהר מידי שאני משחרר קלאץ סביבות ה16 קמש,המורה אמר לי לא לגעת בקלאץ ואני לא מצליח יוצא לי סיבוב גדול מידי לעומת זואת שאני טיפה נוגע בקלאץ בסיבוב יוצא לי טוב

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי maor5959 צפיה בהודעה
    שלום לכולם
    אני כרגע לומד נהיגה ויש לי בעיה בשמיניות אני לומד על MT07 והוא נוסע לי מהר מידי שאני משחרר קלאץ סביבות ה16 קמש,המורה אמר לי לא לגעת בקלאץ ואני לא מצליח יוצא לי סיבוב גדול מידי לעומת זואת שאני טיפה נוגע בקלאץ בסיבוב יוצא לי טוב
    לא יודע מי זה המורה אבל הפתרון הוא בהחלט לשחק עם הקלאץ' וכמובן-מבט, מבט, מבט.

בהצלחה!
    Tracer 900

Senior Member
    אני גם למדתי על 07,לא ממש מבין איך אפשר לעשות 8 בלי לגעת בקלץ'.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    אני גם למדתי על 07,לא ממש מבין איך אפשר לעשות 8 בלי לגעת בקלץ'.
    יש אפשרות להשתמש בקלאץ בטסט או שמכשילים על זה?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי maor5959 צפיה בהודעה
    יש אפשרות להשתמש בקלאץ בטסט או שמכשילים על זה?
    למה שיכשילו? בטח שאפשר, אין לך כ"כ אפשרות להצליח בלי, תנסה עם הקלאץ או שתחליף מורה.
    Tracer 900

Senior Member
    תכלס שמיניות עושים רק עם קלאטץ’... (מי שמתקשה מוסיף גז באמצע השמונה). לדעתי יש איזו אי הבנה בינך והמורה.

Senior Member
    מסכים עם מצמץ

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    מסכים עם מצמץ
    תודה

Junior Member
    מצטרף לכל אלה שכבר הגיבו.
    בתור מי שעבר טסט שלשום על A ( יש! ) ועל אותו אופנוע כמו שאתה לומד עליו - בהחלט עם
    קלאץ.
    יש בוחנים שאפילו מכשילים אם אתה עושה בלי
    קלאץ כי זה כביכול חוסר שליטה בכלי.

Junior Member
    המורה שלך מטומטם.

זה לא משנה אם זה mt 07 או drz400 או cbr1000

שמיניות עושים ככה:
    כאשר אתה נכנס לסיבוב אתה לוחץ את הקלא'ץ מלא.
    כשאתה בחצי הסיבוב אתה מתחיל לשחרר בעדינות ולאט את הקלא'ץ עם פתיחה עדינה של המצערת גז כדי לצאת מסוף הסיבוב בצורה חלקה.
    באלכסון אתה רוכב עם קלא'ץ משוחרר.
    חוזר חלילה.

לגבי שיווי משקל נכון בעת פניות בשמיניות (את זה אף מורה לא ילמד אותך לרישיון נהיגה):

כאשר אתה נכנס לסיבוב (רק סיבוב במהירות נמוכה מאוד כמו בשמיניות) תיקח את משקל הגוף שלך לכיוון הנגדי לכיוון הפנייה- יישמע לך לא הגיוני נכון? אך את זה מלמדים בבית ספר לשוטרים בארצות הברית. ראיתי סרטונים.

כאשר אתה במהירות נמוכה מתחת ל 40 קמ"ש אם תכניס את משקל הגוף לתוך הפנייה, יקרה הפוך ממה שאתה חושב. האופנוע יינטה ליפול פנימה במקום להיות יציב. תיקח את הישבן שלך מעט החוצה מהמושב לכיוון הנגדי לפנייה ותראה את הסיבוב שלך נהייה קטן משמעותית ואתה מרגיש יציב.

כלומר, אם אתה פונה לשמינית של שמאלה, סובב עם הידיים את הכידון שמאלה, את משקל הגוף תצא עם הישבן מעט ימינה החוצה של המושב, והמבט שלך מסתכל 90 מעלות הלאה כאשר אתה בסיבוב (רבע סיבוב ראש). שמינית ימינה, הפוך. תוציא את הישבן מעט שמאלה וסובב את הכידון ימינה.

הייתה לי בדיוק אותה בעיה כמוך. בשיעור הרביעי הבנתי שאם אני לא אשנה משהו, אני לא יעבור טסט ראשון. הלכתי לדוקטור יוטיוב וחקרתי את הנושא בעצמי. עברתי טסט ראשון. באותה קבוצה מתוך 27 תלמידים, טסטר עצבני, יום עם סערה בדצמבר, רק 2 נוספים איתי עברו. כנראה שעשיתי משהו נכון.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Sky30715 צפיה בהודעה
    המורה שלך מטומטם.

זה לא משנה אם זה mt 07 או drz400 או cbr1000

שמיניות עושים ככה:
    כאשר אתה נכנס לסיבוב אתה לוחץ את הקלא'ץ מלא.
    כשאתה בחצי הסיבוב אתה מתחיל לשחרר בעדינות ולאט את הקלא'ץ עם פתיחה עדינה של המצערת גז כדי לצאת מסוף הסיבוב בצורה חלקה.
    באלכסון אתה רוכב עם קלא'ץ משוחרר.
    חוזר חלילה.

לגבי שיווי משקל נכון בעת פניות בשמיניות (את זה אף מורה לא ילמד אותך לרישיון נהיגה):

כאשר אתה נכנס לסיבוב (רק סיבוב במהירות נמוכה מאוד כמו בשמיניות) תיקח את משקל הגוף שלך לכיוון הנגדי לכיוון הפנייה- יישמע לך לא הגיוני נכון? אך את זה מלמדים בבית ספר לשוטרים בארצות הברית. ראיתי סרטונים.

כאשר אתה במהירות נמוכה מתחת ל 40 קמ"ש אם תכניס את משקל הגוף לתוך הפנייה, יקרה הפוך ממה שאתה חושב. האופנוע יינטה ליפול פנימה במקום להיות יציב. תיקח את הישבן שלך מעט החוצה מהמושב לכיוון הנגדי לפנייה ותראה את הסיבוב שלך נהייה קטן משמעותית ואתה מרגיש יציב.

כלומר, אם אתה פונה לשמינית של שמאלה, סובב עם הידיים את הכידון שמאלה, את משקל הגוף תצא עם הישבן מעט ימינה החוצה של המושב, והמבט שלך מסתכל 90 מעלות הלאה כאשר אתה בסיבוב (רבע סיבוב ראש). שמינית ימינה, הפוך. תוציא את הישבן מעט שמאלה וסובב את הכידון ימינה.

הייתה לי בדיוק אותה בעיה כמוך. בשיעור הרביעי הבנתי שאם אני לא אשנה משהו, אני לא יעבור טסט ראשון. הלכתי לדוקטור יוטיוב וחקרתי את הנושא בעצמי. עברתי טסט ראשון. באותה קבוצה מתוך 27 תלמידים, טסטר עצבני, יום עם סערה בדצמבר, רק 2 נוספים איתי עברו. כנראה שעשיתי משהו נכון.
    תודה רבה גבר אנסה את זה

אני היחידי שעבר טסט בלי לגעת בקלאץ' בזמן השמיניות? או שחוק הקלאץ' תקף רק על דרגה A ואני סתם ילד A1?

Sent from my T5 using Tapatalk

Senior Member
    כלים לA בדרך כלל ,אלה לא כמו A1.
    אם A1 עשיתי על הילוך ה2,ב07 - זה לא ממש מעשי

Junior Member
    עשיתי רענון של כמה שיעורים על MT7 , בלי קלאץ כן אפשר לעשות שמיניה אחרי שאתה מתרגל אותה שעה ברצף ,מה שחשוב ומאוד עוזר זה המבט לנקודת יציא (כמה שיותר תסובב את הראש כך גם כתפיים יסתובבו וקידון יסתובב עם הידים גם כשאתה מסתכל רחוק זה פחות מפחיד חחח . בטסט כן מותר קלאץ ,גז וברקס אחורי .
    מכשילים חד משמעית על הורדת רגל .

Member
    בטח שעם קלאץ', לא צריך גז בכלל.
    בתאכלס מותר לך איך שאתה רוצה כל עוד לא תוריד רגלים.