מה שמדהים אותי כל פעם מחדש בסרטונים מהסוג הנ״ל זו העבודה שמרבית התאונות המוצגות ובייחוד ממזרח אירופה, הם עקב אגו, זריקה, חוסר אחריות וכו׳ להבדיל מסתם אי תשומת לב או טעות אנוש.
מה שמדהים אותי כל פעם מחדש בסרטונים מהסוג הנ״ל זו העבודה שמרבית התאונות המוצגות ובייחוד ממזרח אירופה, הם עקב אגו, זריקה, חוסר אחריות וכו׳ להבדיל מסתם אי תשומת לב או טעות אנוש.
לא הבנתי מה הוא עשה - נסע במהירות לא קבועה?
דוגמא מצויינת לרוכב דביל שחושב שהוא יכול "לחנך" נהג אחר באמצעות תקיעת ברקס.
עם רכב זה מסוכן וטיפשי, עם אופנוע -התאבדות.
אל תעשה 2 -
הבחור הזה, בישל בהחלט את הדייסה שלו:
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ing-agony.html
צחי, ראית את הסרטן לפני ששיתפת? כי או שלא, או שאתה הוזה, או שאין לך אופנוע.
Evolution Team
[QUOTE=avishai651;13291]צחי, ראית את הסרטן לפני ששיתפת? כי או שלא, או שאתה הוזה, או שאין לך אופנוע.[/QU
כמובן שראיתי. לנסוע ב155 קמ"ש בכביש בין עירוני צר, עמוס צמתים שחותכים אותו זה חוסר אחריות משווע. רוכב אופנוע מכור לאנדרלין שאוהב לרכב זה טוב ויפה, החוכמה לדעת איפה להרביץ מהירות ואיפה להאיט ולהתחשב בתנאי הדרך. ככל שהמהירות שלך גבוהה יותר, כך מהירות התגובה שלך ארוכה יותר. וככל שהמהירות שלך גבוהה יותר, כך מהירות עיבוד המידע של הנהג בצומת שאמור לקלוט אותך מגיע לכיוונו היא הרבה יותר איטית. הוא פשוט עלול לא להספיק לראות אותך ולעבד את המידע הזה בזמן, נוסיף לעובדה של מחקרים שהגיעו למסקנה הברורה שדו גלגלי על הכביש, נהג הפח פחות קולט קוגנטיבית עקב מיעוטם על הכביש. שגם ככה הם פחות נראים כי הם הרבה יותר צרים וקטנים.
אם הרוכב שבאמת צר לי עליו וכואב לי על אמא שלו, היה רוכב במהירות המותרת, היה מספיק לקלוט את הרכב בזמן וסיכוי הרבה יותר גבוה שהרכב היה קולט אותו. הרוכבים מהסוג שלו לוקחים סיכונים מיותרים כי אינם יכולים לרסן את האנדרלין שמציף אותם, תוך חוסר התחשבות בחייהם ובחיי הנהגים הסובבים אותם, ובחיי המשפחה שלהם שגם ככה מדירה שינה מעינייה כדרך קבע עקב התחביב המסוכן, הם הסיבה שאנחנו צריכים לשלם ביטוח חובה כל כך גבוה.
כל אופנוען מיומן צריך תמיד לשנן את חוק הברזל - תמיד לרכב כאילו לא רואים אותנו, להיות תמיד דרוכים להפתעות, ותמיד לסמוך רק עלך עצמנו.
דווקא בסרטון הזני אני לא בטוח שאם היה נוהג יותר לאט היה כזה עוזר לו. הנהג התחיל לפנות כשהוא היה במרחק זעיר (יחסית) ממנו.
אהבתי את העונש. שנה וחצי שלילה ו130 שעות לתועלת הציבור. פפפחחחח
בטח שהיה עוזר לו. במצבים כאלה שאני נתקל בהם יום יום, אני תמיד יוצא מנקודת הנחה שהנהג הולך לפנות ולהיכנס בי. תמיד אני מתייחס לנהגים כאילו אינם רואים אותי. בגלל זה אני מוריד מהירות אוטומטית לחצי בד"כ לאזור ה40 - 50 קמ"ש לפני כל צומת שבה אני רואה רכבים לפני פניה צפויה, מהירות שאני מרגיש שאוכל לבלום בה בזמן ואפילו אם לא אספיק והנהג יכנס בי, זה לא יהייה פציעה קשה, כמובן שתוך כדי אני בקשר מתמיד עם המכוניות שמאחורי דרך המראות.
אני לא סומך על אף אחד וזו הסיבה היחידה שעשר שנים עם רזומה של רכיבה של מעל עשרות אלפי קילומטר בדו"ג, אני עדיין מדבר איתך עכשיו. רק חודש שעבר עברתי תאונה עם פציעה קלה. (אני אפילו מככב כאן : hnn : http://www.hnn.co.il/gallery29373.html כן..זה אני )
פניתי שמאלה , זכות הקדימה הייתה שלי, נהגת בתמרור עצור משום מה אחרי שכבר עצרה עצירה מלאה בעצור, התחילה בנסיעה ונכנסה בי בזמן שפניתי! המזל שלי, שאני מראש מוריד מהירות בצורה דרסטית לפני צומת, כי שוב, אינני סומך על אף אחד ומבחינתי לא רואים אותי. כך שבזמן שהורדתי מהירות תוך כדי ווידיתי קודם שהיא עצרה עצירה מלאה לפני שפניתי. רק שהתחלתי לפנות לפתע התחילה בנסיעה אך לא הספיקה לצבור מספיק מומנטום כי יצאה מעצירה מלאה כך שעקב המהירות הנמוכה של שתינו, אמנם עפתי מהקטנוע והוטחתי על האספלט שהיא נכנסה בי עם הגי'פ המסיבי שלה אך הפציעות היו מינוריות ושוחררתי מהמיון באותו יום.
אני מבטיח לך, 95% מהתאונות של דו"ג שלנו עם רכבים,הרוכבים יכלו למנוע אם היו יותר עירניים לסביבה שלהם ונוקטים אמצעי זהירות מראש. שאני רואה באיזה מהירויות גבוהות רוכבי אופנוע, בעיקר סופר ספורט חותכים אותי שאני ברכב, ושאני רואה מיד אחר כך איך הם עוברים מנתיב לנתיב במהירות בלתי נתפסת ובקירבה מטורפת לרכבים ועוקפים אותם ללא שום מרחק ביטחון מהם, מספיק רכב אחד שיעבור נתיב ללא איתות (וזה קורה כל הזמן!) רוכב האופנוע ימות במקום אין פה שאלה בכלל. עקב הרוכבים האלה שמשחקים ברולטה רוסית כי שוב, אינם יכולים לרסן את האדרנלין שמציף אותם ואינם מכבדים את חוקי התנועה, הם הסיבה שאנחנו צריכים לשלם ביטוח חובה כל כך גבוה. וחבל שכך.
נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 05-09-2015 בשעה 00:10.
צחי, זה היה כביש בין עירוני איפה שהוא נסע. זה לא כביש של 40-50. זה כביש של 80-120 והוא נסע 150. גם ב80 קמ"ש לא בטוח שהיה מצליח לברוח (מה שכן אולי הנהג רכב לא היה מפספס אותו ופונה אבל זה כבר סיפור אחר).
ובקשר לכל הסטטיסטיקות...בגדול אני מסכים אתך אבל תמיד תזכור שיש אלמנט של "כח עליון" וגם אם תהיה נהג בחסד עליון זה לא מבטיח שעוד שבוע לא תהיה משותק בגלל נהג אחר. אז אני מקווה שאתה לא משכנע את עצמך שאתה חסין בצורה כזאת או אחרת בגלל שתה נוהג בזהירות - כי אם כן אז אתה פשוט עובד על עצמך.