תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: החלפת רפידות + טיפול קטן ימאהה XMAX 250

צפייה משולבת

החלפת רפידות + טיפול קטן ימאהה XMAX 250

שלום לכל חברי הפורום,

אני מחפש מוסך אמין באיזור המרכז (מקום שאתם מכירים מניסיונכם ולא שמועות ) לעשות טיפול לקטנוע הנ"ל XMAX 250 ובנוסף להחליף רפידות,

שיהיה מורשה מטרו כדי לא לפגוע באחריות ושוב פעם אומר אמין! ( מניסיון מר טיפול הרצה ביצעתי במוסך מורשה מטעם מטרו שלא אציין את שמו שנתן לי את אותו המחיר המוזכר באתר של מטרו אבל ציין רק בגמר הטיפול שעל המחיר הזה הוא גם מוסיף מעמ ככה שיצא לי הרבה יותר יקר מהמורשה...).

ומהו מחיר סביר להחלפת רפידות + עבודה לדעתכם?

תודה לעונים ושיהיה אחלה שבוע!!!

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    ממליץ, מנסיון של שנים רבות, על מוסך 'אבי גל' בדרך בגין בת"א.

מורשה מטרו, ותיק, מקצועי ואמין.

בהצלחה!

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    ממליץ, מנסיון של שנים רבות, על מוסך 'אבי גל' בדרך בגין בת"א.

מורשה מטרו, ותיק, מקצועי ואמין.

בהצלחה!

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

מודה לך! נפקוד את המוסך בעוד 200 ק"מ.

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי קטנוע זה אופנוע צפיה בהודעה
    שלום לכל חברי הפורום,

אני מחפש מוסך אמין באיזור המרכז (מקום שאתם מכירים מניסיונכם ולא שמועות ) לעשות טיפול לקטנוע הנ"ל XMAX 250 ובנוסף להחליף רפידות,

שיהיה מורשה מטרו כדי לא לפגוע באחריות ושוב פעם אומר אמין! ( מניסיון מר טיפול הרצה ביצעתי במוסך מורשה מטעם מטרו שלא אציין את שמו שנתן לי את אותו המחיר המוזכר באתר של מטרו אבל ציין רק בגמר הטיפול שעל המחיר הזה הוא גם מוסיף מעמ ככה שיצא לי הרבה יותר יקר מהמורשה...).

ומהו מחיר סביר להחלפת רפידות + עבודה לדעתכם?

תודה לעונים ושיהיה אחלה שבוע!!!
    לדעתי מחיר סביר הינו כל מחיר שהוא שווה או קטן מהמחיר אצל מוסך היבואן. ההפרש לרוב בא בהבדל במחיר לשעת עבודה שגובים מוסכים "קטנים\כלליים" לעומת מוסכי יבואן\מורשים או לחילופין בעלות חומרים\חלפים.
    באתר היבואן המחירים היו כוללים מע"מ או ללא מע"מ?

ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
    לדעתי מחיר סביר הינו כל מחיר שהוא שווה או קטן מהמחיר אצל מוסך היבואן. ההפרש לרוב בא בהבדל במחיר לשעת עבודה שגובים מוסכים "קטנים\כלליים" לעומת מוסכי יבואן\מורשים או לחילופין בעלות חומרים\חלפים.
    באתר היבואן המחירים היו כוללים מע"מ או ללא מע"מ?

אכן כללו מע"מ

אכן כללו מע"מ
    לפעמים, רק לפעמים, אני מנסה להבין באיזו סיטואציה ה"רווח" הזה מוצדק (ולטעמי הוא לא). אניח שפנית אליו וציינת בפניו שהמחיר באתר היבואן כולל מע"מ ושעל זה סגרתם מראש, היתה לו "סיבה" טובה לתוספת?

ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
    לפעמים, רק לפעמים, אני מנסה להבין באיזו סיטואציה ה"רווח" הזה מוצדק (ולטעמי הוא לא). אניח שפנית אליו וציינת בפניו שהמחיר באתר היבואן כולל מע"מ ושעל זה סגרתם מראש, היתה לו "סיבה" טובה לתוספת?
    הטעות שלי שלא אמרתי לו כמה עולה באתר אלה פשוט שאלתי מה המחיר לטיפול ולא וידאתי שזה כולל מע"מ, וברגע שהוא ענה לי על המחיר וזה היה זול בכמה עשרות שקלים השתכנעתי לעשות את הטיפול אצלו
    ורק בסוף הטיפול בעת הדפסת החשבונית הוא ציין את המחיר שהוא אמר מלכתחילה והוסיף על זה מע"מ.

הטעות שלי שלא אמרתי לו כמה עולה באתר אלה פשוט שאלתי מה המחיר לטיפול ולא וידאתי שזה כולל מע"מ, וברגע שהוא ענה לי על המחיר וזה היה זול בכמה עשרות שקלים השתכנעתי לעשות את הטיפול אצלו
    ורק בסוף הטיפול בעת הדפסת החשבונית הוא ציין את המחיר שהוא אמר מלכתחילה והוסיף על זה מע"מ.
    כשאתה מנסח את זה ככה, זה נשמע "יחסית" תקין. הוא נתן מחיר ועל המחיר הוסיף מע"מ בסוף. על עיניין האי ציון עם מע"מ או בלי אני מבליג כי זו התנהלות רווחת של מלא עסקים ולא רק בענף הרכב ועם הזמן אתה לומד לשאול באם המחיר כולל מע"מ או לא כי לא תמיד כולם מציינים את זה.
    מבחינת הניסוח הראשוני שלך זה היה נשמע כאילו סגרתם על המחיר שכתוב באתר של מטרו ואז הוא החליט להוסיף מע"מ. בין אם בדקת או לא, כאשר "סגרתם" מחיר עפ"י מחיר שכתוב איפשהו (והוא כולל מע"מ), הייתי מצפה שהמחיר הזה יהיה סופי ללא תוספות.