עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 48

אשכול: motoGP סבב שני - ארגנטינה

Member
    https://youtu.be/uBNj8OBEssg

צפוי עד כדי גיחוך ומביך בכל קנה מידה, ולנטינו דרמה קווין רוסי מדבר לתקשורת ומספר כמה הוא מפחד כשהוא רואה את מרקז על המסלול ואיך מרקז הורס את הספורט. אגב, כשהוא עובר לאיטלקית זה אפילו נמוך יותר.

אז נכון, השרשור לא נועד להתנצחויות של אוהבי/שונאי רוסי, אבל זה קרה במירוץ ותפס חלק נכבד מתשומת הלב, עד שהאפיל על על שאר ההתרחשויות, אז הנה השנקל שלי.

זוכרים את דני פדרוסה, הרוכב הקטנטן שנדחק החוצה מקו המירוץ ע''י זרקו והתרסק בהיי סייד לפני שהשלים הקפה אחת? הוא לא רץ לבכות בתקשורת, כי הוא ושאר הרוכבים יודעים משהו שרוסי כנראה לעולם לא יצליח להפנים - כשאורות ההזנקה כבים, אתה בסה''כ עוד רוכב. אם אתה איטי, יסגרו עליך ואם תשאיר אפילו סדק קטן - מישהו כבר ידאג להכנס דרכו.
    רוכב עשה עליך מהלך אגרסיבי? תן חיוך ולחיצת יד. הקבוצה כבר תדאג להגיש תלונה לרייס דיירקשן. אתה ספורטאי מקצועי בלבל הכי גבוה, לא שחקן כדורגל שכונתי.

נכון, מארק מרקז קצת איבד עשתונות, עשה שטויות והטעות הכי גדולה שלו, היא לא מה הוא עשה אלא למי הוא עשה, אבל אסור לשכוח שבעקבות הנסיבות, זכינו לקבל תצוגת רכיבה מהטובות שיש. הילד פשוט רמה אחת מעל כולם, וירטואוז של פעם בדור.

לתחושתי העליהום שמקהלת פרחי ולנטינו מנסה להרים, לא יצליח גם הפעם. לרוע מזלו של רוסי, מרקז הוא אינו סטונר, או לורנזו. הוא חזק מנטלית וקר רוח, הוא עטוף בצוות ובמשפחה תומכת ובעיקר מגובה בהישגים מרשימים ועקביים. יש לו קהל מעריצים אדיר בכל העולם וכבר הוכיח שמניפולציות כאלו ואחרות, פשוט עוברות לידו.
    רוסי לעומתו מזמן כבר לא בטופ. הוא אינו מהיר כבעבר ובעיקר מתלונן על הפיתוח, בזמן שזרקו מביך אותו ואת ויניאלס על אופנוע נחות פעם אחר פעם.
    עם כל זה המניפולציות התקשורתיות על יריביו, שבעבר היו הנשק הכי חזק בארסנל של רוסי, נשמעות מגוחכות כיום ומוציאות אותו קטן וקטנוני.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    ראשית, זה לא מלחמה.
    שנית, מתים על המסלול לעיתים רחוקות. דאיג'ירו קאטו, מרקו סימונצ'לי, שויה טומיזוואה ולואיס סאלום.
    שלישית, זה לא גנון. ולא מאבדים קוקיות.

העובדה שהרכיבה בטוחה באופן יחסי ושמקרי מוות נדירים מאז תחילת שנות השמונים ב GP לא משנה דבר.
    פנייה איטית ב Motogp היא ב 90 קמ"ש. איני מכיר רוכב, גם לא רוכב מרוצים, שנהנה להתרסק ב 90 קמ"ש.

וכמו שכתבתי בסיקור, מרקז היה כל כך מהיר והיה יכול להשחיל את כולם בנחת עד למקום החמישי. מרקז, באופן מודע ומבחירה, רכב אגרסיבי באופן קיצוני. התנגש באלייש אספרגרו וגם ברוסי. על כך הוסיף עקיפות נוספות שביום רגיל היו מוגדרות אגרסיביות.

איללכא...ומרוצים טובים

זוהי מלחמה בריבוע, מלחמה על התהילה, מלחמה על המקום הראשון, מלחמה על כסף והסופנסרים,
    מלחמה על הערצת הקהל, מלחמה לאומנית, מלחמה על מקום הפרנסה, מלחמה על הפרסומות על הגב.

מלחמה נגד השדים של עצמך, מלחמה נגד הפחדים, מלחמה נגד הגיל, מלחמה פסיכולוגית, ומלחמה
    פיזית על המקום הנכון באספלט.

מי שחושב שמדובר במשחק שח ג'נטלמני טועה ומטעה, הכוחות הפועלים שם הסמויים והגלויים לוחצים
    את המתחרים לקצה, לטוב ולרע.

מ-ל-ח-מ-ה

כשאנחנו יושבים בבית לוגמים בירה ויורקים קליפות של גרעינים שחורים למסך, יש שם אנשים שמאבדים
    משקל מהלחץ והאינטנסיביות של המאמץ.

מרקז הודה שטעה, אי אפשר להגיע לאן שהגיע בלי טעויות ובלי להעמיד לעצמך אויבים ויריבים, רוסי סרב
    ליד המושטת, מבלי להיכנס לוויכוח נכון לא נכון אלה העובדות.
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 09-04-2018 בשעה 21:38.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    זוהי מלחמה בריבוע, מלחמה על התהילה, מלחמה על המקום הראשון, מלחמה על כסף והסופנסרים,
    מלחמה על הערצת הקהל, מלחמה לאומנית, מלחמה על מקום הפרנסה, מלחמה על הפרסומות על הגב.

מלחמה נגד השדים של עצמך, מלחמה נגד הפחדים, מלחמה נגד הגיל, מלחמה פסיכולוגית, ומלחמה
    פיזית על המקום הנכון באספלט.

מי שחושב שמדובר במשחק שח ג'נטלמני טועה ומטעה, הכוחות הפועלים שם הסמויים והגלויים לוחצים
    את המתחרים לקצה, לטוב ולרע.

מ-ל-ח-מ-ה

כשאנחנו יושבים בבית לוגמים בירה ויורקים קליפות של גרעינים שחורים למסך, יש שם אנשים שמאבדים
    משקל מהלחץ והאינטנסיביות של המאמץ.

מרקז הודה שטעה, אי אפשר להגיע לאן שהגיע בלי טעויות ובלי להעמיד לעצמך אויבים ויריבים, רוסי סרב
    ליד המושטת, מבלי להיכנס לוויכוח נכון לא נכון אלה העובדות.
    אפשר לגבב ערמות על ערמות של מילים וליצוק תוכן ואידאולוגיה בכל דבר אבל כל הבולשיט שנערם לא מצליח להסתיר עובדה פשוטה אחת.
    העובדה הפשוטה היא שמרקז רכב בצורה מסוכנת שלא לצורך. הסכנה אינה דומה למחסור בויטמין D למי שספון במשרד כל חייו. הסכנה ברורה ומידית, שעלולה לגרום לפציעות על כל הטווח שלהן ואף למוות.

איללכא...ומלחמה זה לא, לא משנה כמה פעמים תכתוב מלחמה בהקשר הזה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    לכל המצדדים במרקז, אם המצב ימשיך ככה הוא יגמור את הmotogp מבחינת פופלאריות.
    אל תשכחו שאף אחד מהרוכבים שם הוא פרייר וכולם יכולים לעבור לסגנון רכיבה כמו של מרקז אבל אז זה כבר לא יהיה מעניין כי המנצח יהיה לא הרוכב המהיר ביותר או האסטרטג הטוב ביותר אלה הרוכב המתאבד ביותר ותאמינו לי אחרי 2-3 מירוצים כאלו אתם תעבירו ערוץ.

מרקז לא השתנה מאותה עונה שבא הוא הפריע לרוסי במהלך מירוץ כדי לסכל לו את האליפות, רק שנראה שהוא הצליח להדחיק את היצר הקקי שלו, אבל חרא תמיד צף והחרא הזה זה מרקז.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    לכל המצדדים במרקז, אם המצב ימשיך ככה הוא יגמור את הmotogp מבחינת פופלאריות.
    אל תשכחו שאף אחד מהרוכבים שם הוא פרייר וכולם יכולים לעבור לסגנון רכיבה כמו של מרקז אבל אז זה כבר לא יהיה מעניין כי המנצח יהיה לא הרוכב המהיר ביותר או האסטרטג הטוב ביותר אלה הרוכב המתאבד ביותר ותאמינו לי אחרי 2-3 מירוצים כאלו אתם תעבירו ערוץ.

מרקז לא השתנה מאותה עונה שבא הוא הפריע לרוסי במהלך מירוץ כדי לסכל לו את האליפות, רק שנראה שהוא הצליח להדחיק את היצר הקקי שלו, אבל חרא תמיד צף והחרא הזה זה מרקז.
    מ2001 עד 2005 רוסי פשוט דרס את הסבב וגרף 5 אליפויות ברצף. זה לא הוריד גרם של פופלאריות מהסבב, ההיפך.

כשמארקז היה תחרותי במלזיה 2015 - זה נקרא להפריע.
    כשרוסי עשה את אותו הדבר ללורנזו ב 2010 בזמן שכבר יצא מתמונת האליפות - הוא אמר משהו הסגנון ''אני רוכב מירוצים, אתם מצפים ממני לא להיות תחרותי?"
    קוראים לזה דאבל סטנדרט.

אגב, אם תשאל את סטא ג'יברנאו, בטוח יהיו לו כמה דוגמאות לאגרסיביות העודפת של רוסי.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי HaimCo צפיה בהודעה
    מ2001 עד 2005 רוסי פשוט דרס את הסבב וגרף 5 אליפויות ברצף. זה לא הוריד גרם של פופלאריות מהסבב, ההיפך.

כשמארקז היה תחרותי במלזיה 2015 - זה נקרא להפריע.
    כשרוסי עשה את אותו הדבר ללורנזו ב 2010 בזמן שכבר יצא מתמונת האליפות - הוא אמר משהו הסגנון ''אני רוכב מירוצים, אתם מצפים ממני לא להיות תחרותי?"
    קוראים לזה דאבל סטנדרט.

אגב, אם תשאל את סטא ג'יברנאו, בטוח יהיו לו כמה דוגמאות לאגרסיביות העודפת של רוסי.

לא נראה לי שיש מישהוא שלא מסכים שמה שהיה במירוץ האחרון לא נראה בעבר, אם תפרק את האירועים לחלקים אז תמצא שהיו דברים דומים בעבר אבל כמכלול לא!

אגב העקיפה שעשה לרוסי לדעתי לא הייתה כלכך אגרסיבית ונראת יותר כמו "תאונת עבודה" אבל שוב זה רצף האירועים ולא אירוע בודד.

אפשר לגבב ערמות על ערמות של מילים וליצוק תוכן ואידאולוגיה בכל דבר אבל כל הבולשיט שנערם לא מצליח להסתיר עובדה פשוטה אחת.
    העובדה הפשוטה היא שמרקז רכב בצורה מסוכנת שלא לצורך. הסכנה אינה דומה למחסור בויטמין D למי שספון במשרד כל חייו. הסכנה ברורה ומידית, שעלולה לגרום לפציעות על כל הטווח שלהן ואף למוות.

איללכא...ומלחמה זה לא, לא משנה כמה פעמים תכתוב מלחמה בהקשר הזה.
    אני מתפלא על התגובה שלך, מדובר בספורט ובספורט יש מידת סיכון, בזירת האגרוף יש כאלה שנלחמים
    חזק ויש את האגרסיביים יותר ויש את חולי הנפש שנושכים אוזן של יריב, אלה חריגים ולא ספורטיביים.

בכדורגל יש שחקנים כאלה בכל משחק, לכן יש שופט עם כרטיסים צבעוניים לחלק.

במרוצי מכוניות יש לא פעם מגע בין רכבים במאבק על המיקום, גם זה סבבה.

בהוקי קרח זה חלק נכבד מהמשחק, בכדורסל כנ"ל.

אולי בשחייה צורנית יש פחות מקום לאגרסיביות, אבל עוד לא ראיתי את רוסי בבגד ים.

האהבה והאהדה לרוסי מערערת במקצת את האובייקטיביות לא?

Senior Member
    מעניין אותי רק איך אתה משווה בין מרוץ מכוניות או משחק כדורגל לרכיבה על אופנוע במסלול שמהירות הפניה הממוצעת בו היא 140 קמ"ש
    אתה באמת חושב שמדובר באותו סיכון? בכדור יד מותר גם להרביץ, אולי נשאיל כמה תקנות?
    אני מאוד מסכים עם מה שנאמר מעלי, מדובר ברצף האירועים ולא ב"תיקול" הבודד
    Sent from my SM-A520F using Tapatalk
    נערך לאחרונה על ידי Meirson; 10-04-2018 בשעה 11:23.

Member
    קורא פה את כל התגובות ונזכר במערכון של הגשש החיוור "קפיטריה בטבריה"....
    לרוסי זיכרון חלש ....הוא גם היה אגרסיבי ,תשאלו למשל את סטה ג'יבנרו הספרדי

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    אני מתפלא על התגובה שלך, מדובר בספורט ובספורט יש מידת סיכון, בזירת האגרוף יש כאלה שנלחמים
    חזק ויש את האגרסיביים יותר ויש את חולי הנפש שנושכים אוזן של יריב, אלה חריגים ולא ספורטיביים.

בכדורגל יש שחקנים כאלה בכל משחק, לכן יש שופט עם כרטיסים צבעוניים לחלק.

במרוצי מכוניות יש לא פעם מגע בין רכבים במאבק על המיקום, גם זה סבבה.

בהוקי קרח זה חלק נכבד מהמשחק, בכדורסל כנ"ל.

אולי בשחייה צורנית יש פחות מקום לאגרסיביות, אבל עוד לא ראיתי את רוסי בבגד ים.

האהבה והאהדה לרוסי מערערת במקצת את האובייקטיביות לא?
    גם אני מתפלא.
    אני מתפלא שבשנה החמישית שבה אני מסקר מרוצים טוענים כנגדי שהאהדה לרוסי פוגעת באובייקטיביות שלי.
    אבל בעצם על מה יש להתפלא, ב 2015, אחרי שהוכחתי באותות ובמופתים שתאוריית הקונספירציה של רוסי חסרת בסיס טענו כנגדי שהאהדה למרקז פוגעת באובייקטיביות שלי.

איללכא...ולכן, אני יכול לטעון שהוכחתי את האובייקטיביות שלי.

Senior Member
    המחלקה מתרחבת.
    יסלחו לי לי על האיחור מכבודיי.(.חזרתי מעבר לים)
    ראיתי ,שמעתי , ידעתי.
    זה התחיל מתקלה טכנית של מארקז. נמשך בהובר רצון לנקודות. נכון הנמלה רכב אגרסיבי. נכון גם חתר למגע.
    עד שהגיע לרוסי.
    לא זוכר שהמקרה היה הפוך ,רוסי התנצל. לא זוכר גם שאלוף עולם מגיע למוסך של אלוהים , יוצא אליו נער המגבת ובתנועות ביטול דוחה את המחווה./ פפנקולו.
    ומסיבות העיתונאים של רוסי " אני מפחד שמארקז על המסלול, מארקז הורס את הספורט." הלו הלו
    צריך לדעת מתי לפרוש בזמן. כרגע זה מארקז ועוד כמה.
    אח שלי ואבא שלי לא הסתדרו.
    דומים מדי..)
    איך אמר נכון חיים יקיר המחלקה: למארק משפחה תומכת הוא יתגבר על לשון הרע. טוב שהמרוץ הבא לא באיטלייה.!

והיה גם מנצח קראצלו
    שאפו.
    (נועם 1 אתה לא צריך להוכיח לאף אחד אובייקטיביות.
    שמח שאתה מחזיק את המפתחות)
    המחלקה נסגרת.
    האחות הגיעה.
    צ'או.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    המחלקה מתרחבת.
    ראיתי ,שמעתי , ידעתי.
    זה התחיל מתקלה טכנית של מארקז. נמשך בהובר רצון לנקודות. נכון הנמלה רכב אגרסיבי. נכון גם חתר למגע.
    עד שהגיע לרוסי.
    לא זוכר שהמקרה היה הפוך ,רוסי התנצל. לא זוכר גם שאלוף עולם מגיע למוסך של אלוהים , יוצא אליו נער המגבת ובתנועות ביטול דוחה את המחווה./ פפנקולו.
    ומסיבות העיתונאים של רוסי " אני מפחד שמארקז על המסלול, מארקז הורס את הספורט." הלו הלו
    דומים מדי..)
    איך אמר נכון חיים יקיר המחלקה: למארק משפחה תומכת הוא יתגבר על לשון הרע. טוב שהמרוץ הבא לא באיטלייה.!

והיה גם מנצח קראצלו
    שאפו.
    המחלקה נסגרת.
    האחות הגיעה.
    צ'או.
    אהבתי את הכתיבה שלך
    ו+ גם לנעם1
    נערך לאחרונה על ידי ehudco8; 10-04-2018 בשעה 20:51.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    המחלקה מתרחבת.
    ראיתי ,שמעתי , ידעתי.
    עד שהגיע לרוסי.
    דומים מדי..)

והיה גם מנצח קראצלו
    שאפו.
    המחלקה נסגרת.
    האחות הגיעה.
    צ'או.
    ועדיין, האחריות בעקיפה היא על העוקף, לא על הנעקף. מכאן - שבעקיפה של מארקז על רוסי, הוא האחראי להתרסקות.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

גם אני מתפלא.
    אני מתפלא שבשנה החמישית שבה אני מסקר מרוצים טוענים כנגדי שהאהדה לרוסי פוגעת באובייקטיביות שלי.
    אבל בעצם על מה יש להתפלא, ב 2015, אחרי שהוכחתי באותות ובמופתים שתאוריית הקונספירציה של רוסי חסרת בסיס טענו כנגדי שהאהדה למרקז פוגעת באובייקטיביות שלי.

איללכא...ולכן, אני יכול לטעון שהוכחתי את האובייקטיביות שלי.
    שום דבר לא אישי ואני דווקא נהנה מאד לקרוא את הדברים שלך ובין כל המוץ שמסתובב מעל המצגים דווקא אתה נחשב
    לאחד שמבין...אבל, במסגרת העליהום שנערך ובמסגרת השבירה לפוליטיקלי קורקט, הנחמדות וההתייפייפות, אני מוצא
    שאנחנו מאבדים משהו, כן היו טעויות בשיפוט היו גם טעויות בהתנהגות (של שני הצדדים) אבל הייתה גם תחרות.

מדובר בתחרות של רוכבים וככל שהמכונות מוגבלות יותר וכמעט זהות, לרוכב יש יותר משמעות על המושב, וכן יש יריבות,
    יש יצרים, ויש אגרסיביות, זה מה שעושה את זה ליותר מעניין, הרבה יותר מילים נשפכו על המקרה הזה מול המנצחים של
    המירוץ. בעוד כמה זמן מעט מאד יזכרו מי ניצח, אבל אף אחד לא ישכח את האירוע. האירוע הזה יכנס לפנתאון המירוצים.

Senior Member
    .... לפנתאון ההתנהגויות הבלתי ספורטיביות...
    וברצינות, למה לעשות לכל שטות גלוריפיקציה? זה לא היה קרב ראש בראש על המקום הראשון במירוץ המסכם של העונה...... כמה שלא תנסה לצייר את זה בתור משהו לגיטימי, זה לא. זה ספורט של קווים, של אסטרטגיה ותכנון. לא של מכות ודחיפות

Sent from my SM-A520F using Tapatalk