פתחתי ואמרתי שזה לא קשור לרוסי. אבל איך שהוא זה תמיד חוזר לרוסי. במאמר מוסגר, גם רוסי יודע שההתבכיינות שלו על מרקז ועל זה שהוא מפחד לרכב על המסלול היה בולשיט מרוכז וחלק מהמלחמה הפסיכולוגית שרוסי מנהל. מדהים שרוסי לא למד שאת מרקז אי אשפר לנהל בפסיכולוגיה.
אבל נעזוב רגע את רוסי. ונתעמק במרקז.
למרקז יש היסטוריה ארוכה של עקיפות אגרסיביות שבהן הנעקף שילם מחיר- החל מאובדן מומנטום ועד להתרסקויות. החל מימיו ב- moto2 דרך כל העונות שלו ב motogp.
ועכשיו, שוב תזכירו לי את רוסי ואת ג'יברנאו וסטונר. הסיבה שתמיד חוזרים לאירועים הללו היא כי הם האירועים היחידים בסגנון הזה.
מרקז בהחלט עולה בכישרונו על רוסי. השליטה של מרקז באופנוע היא אבסולוטית ואולי אפילו שלא מהעולם הזה. כך גם התפקוד שלו תחת לחץ. מרקז זכה בשתי אליפויות במרוץ האחרון בוולנסיה בשתי הפעמים שנאלץ לעשות זאת ב 2013 וב- 2017. רוסי הפסיד כך שתי אליפויות ב- 2006 וב- 2015.
איללכא...ונפגש באוסטין


ציטוט ההודעה בתגובה
