תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: קסדת שוברט חוות דעתכם

Junior Member

קסדת שוברט חוות דעתכם

הי,
    רוצה להחליף קסדה וראיתי קסדות של חבת שוברט
    מי מכיר ויודע להגיד האם טובים, איכותיים ובטיחותי.
    רק ליחס, רציתי לרכוש את ה shoei gt air
    רוכב על נייקד cb500f
    היום אני רוכב עם hjc די ישנה

Member
    אני עם c3 pro.
    קסדה נהדרת. נוחה בטירוף ומאווררת יחסית, מורגש שהיא שקטה יותר מקסדות אחרות שניסיתי. שורדת עכשיו כמעט שנתיים ומרגישה כמו חדשה.
    צריך למדוד כי הצורה לא מתאימה לכולם.
    מבחינת בטיחות,בשארפ היא רק עם 3 כוכבים. מצד שני אני לא חושב שהמבחן הזה באמת מייצג.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    לגבי שארפ ושוברט, הראש מתכת ששארפ מכניסים לתוך הקסדה הוא תואם לפי מידת הקסדה s, m, l וכו, הגדלים של שוברט טיפה שונים לכן שארפ החליטו להוסיף 15% יותר כח פגיעה במבחן.

יש לי את ה s2 sport כ3 חודשים.
    שקטה באופן מובהק מ hjc שיש לי. (עדיין משתמש באטמים)
    הvisor - מגן פנים שקוף באופן מדהים ולא מרגישים אותו בכלל- בהתחלה נגעתי במגן במהלך נסיעה רק כדי לראות אם הוא עדיין שם. הוא עד כדי כך מדהים.
    מנגנון הוצאת מגן הפנים עושה את החיים ממש קלים לתפעול ,הפינק לוק לעומתו אחד מהגרועים- הוא פשוט לא יושב טוב.
    למגן פנים יש מנגנון ששומר על המגן מסך פתוח בשלב הראשון גם במהירות גבוהה, זה מאוד נוח.
    פתח האווירור למעלה לא עושה כלום, ופתח האוויר מקדימה מזרים המון אוויר, אבל עושה המון רעש בדרך (די ברור).
    לטעמי הרצועה (דאבל D) קצרה מדי ולא נוח להשאיר אותה מחוברת כשמורידים את הקסדה.

קריטי שתבדוק אם הקסדה יושבת עליך טוב ולא מכאיבה באוזניים בגלל הצורה שהיא בנויה - היא יותר צרה, לקח לי שבוע להרגיש נוח איתה.
    המידות קצת שונות לעומת hjc, כדאי שתבדוק מידה אחת למטה\למעלה, רק כדי לראות שלקחת משהו שהוא הכי מתאים לך.
    קניתי מהיבואן ואני חייב לציין את השירות המעולה שקיבלתי מהם, ממליץ לך ללכת אליהם ישירות אם אתה מעוניין לרכוש שוברט. (לא קשור אליהם בשום צורה).

אבל אחרי כל זה- אם תשאל אותי, מממליץ לך דווקא ללכת על הhjc rapha 70 שהיא גירסת הספורט טורינג או ה rapha 11 שהיא מתאימה יותר לנייקד. שהיא נמצאת בדרגה אחת מעל השוברט - למעט עניין השקט שהשוברט מוצלחת בה באופן מיוחד.

Junior Member
    תודה רבה
    עזרת ממש, תגובה ממש מפורטת
    אגש לבדיקה אצל היבואן..

ציטוט נכתב במקור על ידי קיפיבןקיפוד צפיה בהודעה
    יש לי את ה s2 sport כ3 חודשים.
    שקטה באופן מובהק מ hjc שיש לי. (עדיין משתמש באטמים)
    הvisor - מגן פנים שקוף באופן מדהים ולא מרגישים אותו בכלל- בהתחלה נגעתי במגן במהלך נסיעה רק כדי לראות אם הוא עדיין שם. הוא עד כדי כך מדהים.
    מנגנון הוצאת מגן הפנים עושה את החיים ממש קלים לתפעול ,הפינק לוק לעומתו אחד מהגרועים- הוא פשוט לא יושב טוב.
    למגן פנים יש מנגנון ששומר על המגן מסך פתוח בשלב הראשון גם במהירות גבוהה, זה מאוד נוח.
    פתח האווירור למעלה לא עושה כלום, ופתח האוויר מקדימה מזרים המון אוויר, אבל עושה המון רעש בדרך (די ברור).
    לטעמי הרצועה (דאבל D) קצרה מדי ולא נוח להשאיר אותה מחוברת כשמורידים את הקסדה.

קריטי שתבדוק אם הקסדה יושבת עליך טוב ולא מכאיבה באוזניים בגלל הצורה שהיא בנויה - היא יותר צרה, לקח לי שבוע להרגיש נוח איתה.
    המידות קצת שונות לעומת hjc, כדאי שתבדוק מידה אחת למטה\למעלה, רק כדי לראות שלקחת משהו שהוא הכי מתאים לך.
    קניתי מהיבואן ואני חייב לציין את השירות המעולה שקיבלתי מהם, ממליץ לך ללכת אליהם ישירות אם אתה מעוניין לרכוש שוברט. (לא קשור אליהם בשום צורה).

אבל אחרי כל זה- אם תשאל אותי, מממליץ לך דווקא ללכת על הhjc rapha 70 שהיא גירסת הספורט טורינג או ה rapha 11 שהיא מתאימה יותר לנייקד. שהיא נמצאת בדרגה אחת מעל השוברט - למעט עניין השקט שהשוברט מוצלחת בה באופן מיוחד.

Junior Member
    הי, קצת מבולבל מי בדיוק היבואן.
    מאפה רכשת?

אמביל הוא היבואן והם נמצאים בחולון רח׳ הנפח 15.

http://www.ambil.co.il