נכתב במקור על ידי
קיפיבןקיפוד
יש לי את ה s2 sport כ3 חודשים.
שקטה באופן מובהק מ hjc שיש לי. (עדיין משתמש באטמים)
הvisor - מגן פנים שקוף באופן מדהים ולא מרגישים אותו בכלל- בהתחלה נגעתי במגן במהלך נסיעה רק כדי לראות אם הוא עדיין שם. הוא עד כדי כך מדהים.
מנגנון הוצאת מגן הפנים עושה את החיים ממש קלים לתפעול ,הפינק לוק לעומתו אחד מהגרועים- הוא פשוט לא יושב טוב.
למגן פנים יש מנגנון ששומר על המגן מסך פתוח בשלב הראשון גם במהירות גבוהה, זה מאוד נוח.
פתח האווירור למעלה לא עושה כלום, ופתח האוויר מקדימה מזרים המון אוויר, אבל עושה המון רעש בדרך (די ברור).
לטעמי הרצועה (דאבל D) קצרה מדי ולא נוח להשאיר אותה מחוברת כשמורידים את הקסדה.
קריטי שתבדוק אם הקסדה יושבת עליך טוב ולא מכאיבה באוזניים בגלל הצורה שהיא בנויה - היא יותר צרה, לקח לי שבוע להרגיש נוח איתה.
המידות קצת שונות לעומת hjc, כדאי שתבדוק מידה אחת למטה\למעלה, רק כדי לראות שלקחת משהו שהוא הכי מתאים לך.
קניתי מהיבואן ואני חייב לציין את השירות המעולה שקיבלתי מהם, ממליץ לך ללכת אליהם ישירות אם אתה מעוניין לרכוש שוברט. (לא קשור אליהם בשום צורה).
אבל אחרי כל זה- אם תשאל אותי, מממליץ לך דווקא ללכת על הhjc rapha 70 שהיא גירסת הספורט טורינג או ה rapha 11 שהיא מתאימה יותר לנייקד. שהיא נמצאת בדרגה אחת מעל השוברט - למעט עניין השקט שהשוברט מוצלחת בה באופן מיוחד.