למה לחפש קאץ בכח?
המחיר אכן נמוך ואטרקטיווי
ובכל מקרה כל אופנוע שתיקנה יאבד הרבה מערכו מרגע שעלה על הכביש.
אז אם בא לך אופנוע חדש , תיקנה בכיף
אם לא , תקנה יד שנייה בן כמה חודשים ותרוויח אתה את ירידת הערך.
https://www.hondabike.co.il/product/cb500f
40,900 לפני רישוי ואגרות.
הנחה משמעותית לכל הדעות, מה דעתכם הקאץ? חוסר סחירות עקב הפסד לדגם הנ"ל מול 500x ו500r? בנתיים שוק יד 2 של הדגם עדיין לא הושפע מהמבצע (מוכרים משומש באותו מחיר של חדש..)
מעניין לאן תלך הסחירות שלו בעוד שנה או שתיים..
למה לחפש קאץ בכח?
המחיר אכן נמוך ואטרקטיווי
ובכל מקרה כל אופנוע שתיקנה יאבד הרבה מערכו מרגע שעלה על הכביש.
אז אם בא לך אופנוע חדש , תיקנה בכיף
אם לא , תקנה יד שנייה בן כמה חודשים ותרוויח אתה את ירידת הערך.
שים לב שמדובר בדגם 2017 יד1 . עדיף להוסיף 2,000 ל sv650
sv650
Tracer 900
מצטרף לחברה שמעלי.
עם כל הכבוד לcb500, הסזוקי מציע מכלולים טובים יותר, אמינות לא פחותה, מנוע עדיף משמעותית גם בגרסתו המוגבלת.
אולי הפוזה של ההונדה עדיפה בעיני חלק מהאנשים... בדגש על חלק.
Tracer 900
הבאת קישור לנינג׳ה 400 לא לz
הנחה גדולה אין פה. גם לפני המבצע הנ״ל הf היה במבצע, 42 או 43 אלף(לא זוכר בדיוק), ולפני כן במבצע 45 אלף.
הם אומרים מבצע אבל זה מזכיר יותר התנהגות של מוכר טיפוסי ביד2. סדרת ה500 תומחרה מראש מעל מחירי המתחרים אך לפחות עבור הדגם הזה נראה שמחירו כעת התיישר עם מחירי השוק בקטגורית הכניסה.
על הנייר הנינג׳ה400 מגיע עם מפרט עדיף ובמחיר זהה אך אין עדיין מספיק פידבק עליו, אם הz יגיע עם אותו המפרט אולי שווה לחכות לו.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אני מאמין שההשוואה הזו בין הCB500F והSV650, די דומה להשוואה בין הCB500X והVSTROM650,
אני ניסיתי 2 CB500X.
ו3 VSTROM 650, כרגע עם VSTROM 650 חדש 2018 לא מוגבל כבר 3 חודשים.
הCB500X טוב יותר בצריכת דלק ואולי טיפה באחזקה (טרם יצא לי לבדוק את זה כמו שצריך, עדיין חדש ועבר טיפול אחרי הרצה בלבד), בינתיים שניהם עם 12K בין טיפולים.
חוץ מזה, הVSTROM650 יותר טוב בכל סעיף, כולל השתחלות בין רכבים בפקק, אולי הוא יותר גדול, אך הוא גבוהה ולא נתקל בכל מראות הרכבים שעומדים, והמנוע כל כך גמיש כולל המערכת הזו שמונעת מהמנוע לכבות במהירות נמוכה שהופכת את ההשתחלות הזו לתענוג, ועוד לא דיברתי על נוחות, כח, FUN, יציבות, TCS, ומה לא.
קשה לי להבין איך אפשר לשים את הכסף על CB500F, כש SV650 עולה בערך אותו דבר.
ה-SV חזק יותר, מרגש יותר, יפה וכנראה מתנהג ובולם טוב יותר.
לזכותו של ההונדה יכולה לעמוד צריכת דלק מעט טובה יותר (לא משמעותי בעיני) וטיפולים מעט זולים יותר. לדעתי, זה לא מספיק כדי להצדיק קניה של ההונדה כשמחירם בערך שווה. עד להוזלה הזאת, ה-SV היה אפילו זול יותר (לאור המבצעים ה"זמניים" של אבניר), מה שמבחינתי היה ניצחון בנוק-אאוט.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual