ראסטי היקר.
אתה אחד מחברי המחלקה היקרים.
לפני שאתה מבטל את החברות בפורום . תשאר איתנו.
קח כדור קח מקל.
אני מאוד יצטער לאבד משוגע נורמלי.
כמוך.
אני לא מצליח למצוא כפתור או אופציה כזו - אשמח לעזרה בביטול החברות בפורום.
אחרי מעל אלף הודעות בפורום - רובן כוללות עזרה לחברים פה,
לא יכולה המערכת לסבול סיפור קטן - ורלוונטי, על אופנועים ועל חלוצים... רק בגלל קנאה עיסקית תפלה, האמינו או לא.
במקום בו מוחקים הודעות מבלי אפילו לדבר עם הכותב - אין לי עניין להמשיך ולהשתתף.
אנא בטלו חברותי בפוררם. תודה.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
ראסטי היקר.
אתה אחד מחברי המחלקה היקרים.
לפני שאתה מבטל את החברות בפורום . תשאר איתנו.
קח כדור קח מקל.
אני מאוד יצטער לאבד משוגע נורמלי.
כמוך.
זה בסדר אילןג, ידידי.
אני לא מפסיק לכתוב בתחום הדו"ג וגם אמשיך להשיא עצות - פשוט לא פה...
קצת בדומה למתחרים שהרסו במו ידיהם מסלולים וליגות - מתוך אינטרס צר ומבלי לראות את התמונה כולה - או את תועלת הענף (ובמקרה הספציפי שלי - לא הקוראים ורווחתם למול עינהם).
רב לי.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
לא יודע מה היה, אבל מדבריך עולה נאיביות לא קטנה.
א. מסכים עם CHASE
ב. גם כשכתבת את ההודעה, ניסחת אותה באופן שמראה שאתה מבין ויודע שיש סיכוי גדול לכך שהיא תמחק. אז על מה ההפתעה?
ג. כדי לזכות בפרגון, צריך לדעת לפרגן. מתי בפעם האחרונה האתר אליו קישרת, פירגן לפול גז? לא חייב בקישור מתוך האתר שלהם - מספיק אפילו שיתוף פוסט של פול גז בדף הפייסבוק שלהם. זה קרה? נעשה? מדוע לא? זה לא מזכיר לך את חוסר הפרגון בין המתחרים...?
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
ראסטי היקר, אמנם לא היתה לי יד בעניין, אך לאחר שהבנתי במה מדובר, תסלח לי על שאני לא מבין את התגובה בדמות הכותרת הדרמטית והמיותרת לשרשור הזה.
הרי כפי שכרובי כתב, ידעת מראש (שכן התבקשת בעבר) שלא יראו בפורום בעין יפה פרסום קישורים לתכנים של "המתחרים".
דווקא את ה"באן" שביקשת - לא קיבלת...
אבל -
אם אנחנו מדברים על תרומה לקהילה ושיתוף - אתה מבין בדיוק כמוני שיש דרכים נוספות לעשות זאת:
כך למשל ניתן לפרסם את התוכן כאן בפורום כמו שהוא, העתק של המקור - אין הדבר גורע במאום מהתרומה הציבורית או פוגע באחוות הרוכבים.
אף אחד לא היה מוחק לך אותו, נהפוך הוא.
כגולש ותיק, אתה ודאי גם יודע שזו לא הדרך לפנות למערכת הפורום.
אני נועל את השרשור ומבקש שנעבור לפרטי כדי לישב את ההדורים.
אני לא מוחק את השרשור - כדי להבהיר ליתר חברי הפורום והגולשים בו 2 דברים:
1. יש דרך לפנות למערכת האתר והנהלת הפורום - והיא לא דרך הפורום (להבא שרשורים כאלו ימחקו. נקודה).
2. לכל תוכן אופנועי יש פה מקום ותינתן לו הבמה, אבל וזה אבל חשוב - לא מכובד ולא מקובל לפרסם בפורום פול גז קישורים לאתרים מתחרים, בטח ובטח אחרי שהדבר עלה והובהר בעבר. אתה לא נכנס למסעדה ושולח את הסועדים מסביבך לאכול אצל המתחרה מעבר לכביש.
אם למישהו יש תוכן כזה שהוא פרטי שלו והוא רוצה לשתף אות ועם חברי הפורום - שיפרסם את הטקסט והתמונות, לא את הקישורים.
*** ננעל ***
היות ואני מחקתי את הפוסט שלך, אני אגיב:
התבקשת בעבר שלא לשים קישורים ספציפיים. מה זה התבקשת? אני פניתי אליך אישית.
החלטת שכן לקשר - גם לאתר וגם לעמוד הפייסבוק - למרות שביקשתי ממך שלא.
יכולת לפחות לפנות אליי ולבקש להעלות פוסט חד-פעמי כי זה נושא שחשוב לך. האמן לי שלא היית מקבל תשובה שלילית.
יותר מזה, ידעת שזה לא מקובל ואפילו הזכרת 'באן', אבל בכל זאת העלית את הפוסט
.
עכשיו אתה מתקרבן ושואל למה לא פנו אליך בטרם המחיקה, אז אני אגיד שוב - למה לא פנית אלינו בטרם העלית את הפוסט?
אגב, מאחורי הקלעים קורים דברים שאתה אינך מודע אליהם, אז להגיד "קנאה עסקית תפלה" מראה בעיקר על תמימות, או בורות.
בקיצור, הפרת את כללי המקום, הפרת בקשה אישית שלי תוך שאתה יודע שזה עלול להימחק (והגעת אפילו עד לבאן), ועכשיו אתה מתקרבן בפוסט פאסיב אגרסיב ועל הדרך עובר שוב על כללי המקום. אתה יכול לבוא בטענות רק לעצמך.
רק אחדד שוב, שאם היית פונה בפרטי ומבקש להעלות את הפוסט כי הוא חשוב לך - לא היית מקבל תשובה שלילית.
מאחל לך הצלחה.
אביעד