תוצאות 1 עד 15 מ 45

אשכול: יש תחושה שפולגז כבר לא כמו פעם

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    זה שהפורום לא כמו פעם זה טוב או רע? אתה רוצה לדרוך במקום או להתקדם? כן, הייתה נפילה כשהמון חומר ירד מהרשת אבל לאט לאט זה נבנה חזרה.כתבות ישנות מוחזרות מידי פעם או לפי בקשה.

אבל יש לי הרגשה שזו לא הבעיה שלך ושאתה פה "בשביל חבר". אז קרא שוב את תגובתו המצויינת של נימי לראסטי ותסביר לי מה לא מובן.

אני לא נועל בשביל לתת צ'אנס להכניס איזה ערך לשרשור הזה אבל אם זה לא יקרה בקרוב הוא ינעל.
    בתור איש מחשוב - קשה לי קצת עם המינוח הזה, "הייתה נפילה כשהמון חומר ירד מהרשת אבל לאט לאט זה נבנה חזרה."
    לא קונה את זה.
    אולי עכשיו, אחרי שלוש שנים, מישהו יענה בכנות?
    או שהחומר לא היה מגובה, ואז הוא נמחק. לא מאמין בזה, כי "לפי דרישה" החומר חוזר.
    או שמישהו הוריד את השאלטר, החומר יושב אצלו על המחשב, אך הוא לא מחזיר אותו לשימוש ציבורי כי לא בא לו.
    נראה לי שהאופציה השניה היא הנכונה, אבל אני אשמח אם בתור חבר בהנהלה אתה תאשר את זה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    בתור איש מחשוב - קשה לי קצת עם המינוח הזה, "הייתה נפילה כשהמון חומר ירד מהרשת אבל לאט לאט זה נבנה חזרה."
    לא קונה את זה.
    אולי עכשיו, אחרי שלוש שנים, מישהו יענה בכנות?
    או שהחומר לא היה מגובה, ואז הוא נמחק. לא מאמין בזה, כי "לפי דרישה" החומר חוזר.
    או שמישהו הוריד את השאלטר, החומר יושב אצלו על המחשב, אך הוא לא מחזיר אותו לשימוש ציבורי כי לא בא לו.
    נראה לי שהאופציה השניה היא הנכונה, אבל אני אשמח אם בתור חבר בהנהלה אתה תאשר את זה.
    כתבתי שהתוכן של האתר מוחזר מידי פעם ולפי בקשה. הכתבות מהאתר עצמו לא מהפורום. לגבי הפורום ענה לך ג'ק ונמתין לתשובה מאביעד.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    כתבתי שהתוכן של האתר מוחזר מידי פעם ולפי בקשה. הכתבות מהאתר עצמו לא מהפורום. לגבי הפורום ענה לך ג'ק ונמתין לתשובה מאביעד.
    מה עם כל הכותבים שהיו פה? למה לא מביאים אף אחד למלא את הנעליים הריקות האלה?
    ואם בשיחזורים עסקינן אשמח מאוד אם ישוחזרו כל הכתבות והסיפורים של ינוקא (אם אני זוכר נכון הוא היה כותב סיפורים מעניינים/משעשעים)

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO