אני דווקא חושב אחרת. אם אתה בטוח בצידקתך,
תערער, ואחריזה תבקש להישפט. תופתע לגלות כמה לאט גלגלי ה(אי)צדק עובדים, וכמה העיריה תתקפל לה לאיטה ככל שהזמן יעבור. אם הם כבר הורידו לך סכום כלשהו מהקנס, כנראה שגם הם מבינים ש'מצליח' קפץ כאן לביקור, ומבחינתם הם מעדיפים שתשלם פחות ולא תגרור אותם לבית המשפט. המלצתי אליך (ואני לא עו''ד, מתעסק במשפטים, נותן ייעוץ או כל דבר ששוה להתייחס אליו...) היא תאסוף את ההוכחות שלך- רישום שעות בעבודה באותו יום, צילום של האופנוע ע''י הפקח וכל דבר אחר שיכול לחזק את עמדתך, ומאותו הרגע פשוט תתיש אותם בעירעורים ובבקשות להישפט. אחרי מספיק זמן תגלה שהעיריה איבדה עניין ושלחה את 'מצליח' לחפש קורבן אחר.
לי קרה (קורה) סיפור דומה על איסוף גללי כלב, ובינתיים כבר הגשתי עירעור ראשון שנדחה, ביקשתי להישפט, קיבלתי את הדו''ח שוב עם חצי מהסכום, עירערתי שוב ונדחתי, וביקשתי שוב להישפט. כשיגיע הזימון למשפט אלך לומר את דברי (אני מניח שאחרי מספר דחיות מצד העיריה), למשפט לא יגיע הפקח (שהמליץ לי להגיש עירעור אחרי שנתן לי את הדו''ח), ובמקרה הגרוע נגיע לפשרה מצחיקה, ובמקרה הסביר, אצא זכאי.
שוב, כל האמור לעיל אינו המלצה לכלום, ונאמר על דעתי הפרטית. כמוכן, זה רלוונטי רק אם אתה בטוח שאתה צודק ויש לך הוכחות.
בהצלחה