תוצאות 1 עד 15 מ 50

אשכול: מספר שאלות בנוגע להוצאת רשיון A2 ורכישת אופנוע חדש

צפייה משולבת

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ברוך הבא לפורום. שרדתי את המלל אבל כבר שכחתי חלק מהשאלות... בוא נעבור שוב ונראה...

האם יש כלים מוצלחים נוספים שבאים בחשבון? האם יש הבדלים באמינות של האופנועים האלה?
    נראה לי שהקפת את הכלים העיקריים. לרוב היפניים יהיו יותר אמינים מהק.ט.מ. וההונדה יותר מכולם אבל כולם צריכים להיות בסדר יחסית.

האם יש הבדלים בין השירות/אחריות שמקבלים מהם בצורה שיכולה לפסול אופציות מסוימות או לתעדף אחרות?
    כן יש הבדלים אבל תלוי את מי שואלים. יש את שונאי מטרו ויש את מתעבי מאיר... לא צריך להיות פקטור יותר מידי רציני.

האם אתם מכירים איזה מורה/בית ספר/חברה שמאפשרים להתנסות/לשכור לכמה שעות כלי 125 סמ"ק ידני? לחילופין, האם יש נשמות טובות מאיזור המרכז/שרון שמוכנות לעזור בזה עם הכלי שלהן? (מבטיח לשלם על דלק ועל כל נזק אם אני חלילה אגרום). האם קיימים פתרונות רלוונטיים אחרים?
    גם אני למדתי על אוטומאט וקניתי הילוכים. הסבירו לי קצת בתיאוריה ובשעה הראשונה בכל עצירה האופנוע נכבה לי. לך לפחות יהיה מתנע חשמלי, לי היה רק קיק. אם תוכל לקבל הדרכגה ממורה או מהמוכר זה יהיה נהדר, אבל אם לא - נסה להגיע למגרש חניה הקרוב ביותר לסוכנות ולהתאמן שם על זינוקים מעמידה איזה חצי שעה. זה לא פיזיקה גרעינית.

אני מבין שביטוחים הם בעיה ושביטוח חובה קונים מהפול. מה לגבי ביטוח צד ג'? (או מקיף?) כמה הנזק צפוי להיות גדול? איפה מומלץ לעשות?
    שתי הסוכנויות העיקריות שמתעסקות עם אופנועים הן אודי דגן ורמי ביטוחים. גם ביטוח ישיר יכול לבוא בחשבון. צד ג׳ יעלה פחות או יותר זהה בשלושתם, תברר לגבי המקיף ואז תחליט.

האם נראה לכם שאני הולך להנות או שאני סתם קלולס שלא יודע למה הוא מכניס את עצמו וצפוי לעוגמת נפש?
    לא יורידו לך את החיוך מהפרצוף גם עם האוסף הכפול של עופר לוי.

בהצלחה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    זה לא פיזיקה גרעינית.
    המממ... דווקא עם פיזיקה אני מסתדר לא רע... אפילו גרעינית...

תודה על התשובות!