ברוך הבא לפורום. שרדתי את המלל אבל כבר שכחתי חלק מהשאלות... בוא נעבור שוב ונראה...
נראה לי שהקפת את הכלים העיקריים. לרוב היפניים יהיו יותר אמינים מהק.ט.מ. וההונדה יותר מכולם אבל כולם צריכים להיות בסדר יחסית.האם יש כלים מוצלחים נוספים שבאים בחשבון? האם יש הבדלים באמינות של האופנועים האלה?
כן יש הבדלים אבל תלוי את מי שואלים. יש את שונאי מטרו ויש את מתעבי מאיר... לא צריך להיות פקטור יותר מידי רציני.האם יש הבדלים בין השירות/אחריות שמקבלים מהם בצורה שיכולה לפסול אופציות מסוימות או לתעדף אחרות?
גם אני למדתי על אוטומאט וקניתי הילוכים. הסבירו לי קצת בתיאוריה ובשעה הראשונה בכל עצירה האופנוע נכבה לי. לך לפחות יהיה מתנע חשמלי, לי היה רק קיק. אם תוכל לקבל הדרכגה ממורה או מהמוכר זה יהיה נהדר, אבל אם לא - נסה להגיע למגרש חניה הקרוב ביותר לסוכנות ולהתאמן שם על זינוקים מעמידה איזה חצי שעה. זה לא פיזיקה גרעינית.האם אתם מכירים איזה מורה/בית ספר/חברה שמאפשרים להתנסות/לשכור לכמה שעות כלי 125 סמ"ק ידני? לחילופין, האם יש נשמות טובות מאיזור המרכז/שרון שמוכנות לעזור בזה עם הכלי שלהן? (מבטיח לשלם על דלק ועל כל נזק אם אני חלילה אגרום). האם קיימים פתרונות רלוונטיים אחרים?
שתי הסוכנויות העיקריות שמתעסקות עם אופנועים הן אודי דגן ורמי ביטוחים. גם ביטוח ישיר יכול לבוא בחשבון. צד ג׳ יעלה פחות או יותר זהה בשלושתם, תברר לגבי המקיף ואז תחליט.אני מבין שביטוחים הם בעיה ושביטוח חובה קונים מהפול. מה לגבי ביטוח צד ג'? (או מקיף?) כמה הנזק צפוי להיות גדול? איפה מומלץ לעשות?
לא יורידו לך את החיוך מהפרצוף גם עם האוסף הכפול של עופר לוי.האם נראה לכם שאני הולך להנות או שאני סתם קלולס שלא יודע למה הוא מכניס את עצמו וצפוי לעוגמת נפש?
בהצלחה.