ברשותכם, כמה הגיגים ושאלות נוספות.

עברתי מבחן שליטה בתחילת השבוע ויש רשיון (הלימוד היה מהנה מאוד, אני הייתי מרוצה, המורה גם היה מרוצה, טודו בום).
בערב שלפני הטסט נתקלתי בדיווחים של אנשים שהוציאו רשיון A2 והופתעו לגלות שנרשם להם שהוא מוגבל לאוטומטי (כולל מהשנה שעברה). לנוכח מיעוט הדיווחים והעובדה שהתקנות הנוכחיות של משרד התחבורה לא דורשות מהמורים ללמד על כלי ידני, הנחתי שיהיה בסדר ולטובת הדורות הבאים אני מעדכן שזה אכן בסדר ושהרשיון שקיבלתי לא מוגבל לכלי אוטומטי.

בהתייחס לארבע האופציות שהעלתי אחרי עוד קצת שיעורי בית:
הימאהה MT125 נראה כמו כלי מצוין אבל התחזוקה שלו יקרה יחסית והוא גם כלי ותיק שלא עודכן בשנים האחרונות. מדורג אחרון.
ההונדה CB125R הוא אמנם החדש ביותר אבל המנוע שלו מיושן וחלק מהביקורות מציינות לרעה את הבלמים שלו. מדורג שני מהסוף.
הסוזוקי GSX-S125 (שמאופיין בזה שהוא זול יותר) והKTM דיוק 125 החדש (שמאופיין בזה שהוא איכותי יותר) עלו לגמר ונסעתי היום לראות אותם בתצוגה.

ראשון פגשתי את הKTM ודי הופתעתי(/נבהלתי)... המנוע שלו אמנם קטן אבל הוא לא כלי קטן... הוא גדול ורחב בדומה לכלים שהיו מסביבו (ה250 וה390).
הסוזוקי נראה פחות מפתיע, האורך דומה אבל הוא צנום ופחות מאיים.
המוכר של KTM ציין שיש לו כמה יחידות במלאי שעברו כבר רישוי, רשומות על היד של היבואן והם נותנים משהו כמו 10% הנחה בגלל היד הנוספת. הוא טוען שזו צורת העבודה שלהם ורק כלים שנמכרים ללקוחות ממלאי שנמצא בדרך, נרשמים על שמם כיד ראשונה. מלאים חדשים מוזמנים רק אחרי שהם מסיימים מלאי קיים.
ההיכרות שלי עם עולם המכוניות מדברת על בונדדים ורישוי רק לאחר הקניה. מכוניות שעוברות רישוי תחת היד של היבואן הן כאלה ששכבו תקופה ממושכת בבונדד כשהיבואן כבר מאבד שנת דגם ולא מסוגל להחזיק אותן שם.
האם הסיפור של המוכר סביר? אני אשמח לפידבק.

הערת אגב אחרונה, עקב המודעות המעט גוברת שלי, אני מתבונן בימים האחרונים על הרוכבים מסביב ואולי 5% מהם משתמשים במיגון שאפשר להגדיר כסביר. מצד אחד אני מנסה לכנס במוח את כל הדבר הזה שאני מקדם ומלכתחילה מוגדר אצלי כמסוכן מאוד/גובל בהפקרות ומהצד השני כל החברה עם הגופיות והכפכפים גורמים לי קצת לרצות לדפוק את הראש בקיר.

שוב, כל התייחסות תתקבל בברכה. אין לי יכולת לקבל פידבקים רלוונטיים מקבוצת ההתייחסות שלי בעולם האמיתי...