מצטרף לשאלה
שלום,
אני חדש בעולם האופנועים.
קניתי Cruisym 250 לפני חצי שנה ועשיתי ביטוח חובה וצד ג׳ באודי דגן דרך סוכנות מטרו.
בדיעבד אני מתחרט שעשיתי דרכם - סוכנות מתנשאת, אפס ביחסי אנוש, ובאופן כללי כל התקשרות מולם נגמרת בתחושת גועל.
אני יודע שביטוח חובה זה הפול ואין הבדלים במחיר. אבל האם יש סוכן ביטוח מומלץ שכדאי לעבוד מולו?
אשמח לעצה.
תודה רבה!
מצטרף לשאלה
אם אתה מהצפון או אין לך בעיה להתקשר במייל ודואר מהיכן שאתה באר., יובל בר הוא סוכן עם ביקורות טובות, אישית לא הצלחתי לעבוד עם הפקידות שלו
במרכז רמי ביטוחים, אני אישית מרוצה
כלל ברזל - לא להתקרב לאודי דגן, בשום צורה או אופן.
Yuval bar
תודה רבה!
אני מבוטח דרך ביטוח ישיר. סך הכל מרוצה
ביטוח ישיר. מחיר טוב (צד ג' או מקיף. חובה אותו הדבר אצל כולם בגלל הפול). שירות טוב. לא נזקקתי לתביעה, רק לחידוש ופרטים.
כמו SHASHA127, לא אודי דגן.
מקפיץ כדי לשתף בהתנהלות מוזרה של רמי ביטוחים.
בתחילה, דרשו סכום x על מקיף, כשרציתי לשלם הודיעו שאפשר רק 4 תשלומים ללא ריבית.
ביררתי בביטוח ישיר, המחיר נחתך בחצי +12 תשלומים ללא ריבית.
היום התקשרו להזכיר לי לחדש חובה,
הקודם היה חובה+כיסוי גרירה
אמרה שאפשר 12 תשלומים.
הודעתי שלא אחדש את התוספת גרירה,
פתאום לא ניתן כלל לשלם חובה דרכם באשראי, רק מזומן או שיקים בהגעה פיזית למשרדים.
הודעתי לה שאנחנו ב2018, ולא ב1975.
כמובן שלא חידשתי דרכם.
החובה זהה אצל כולם,
למה הסחטנות המכוערת הזו?!
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
לא קיים כמעט סוכן שמוכן לעשות תשלומים רק לביטוח חובה בלי רכישה של ביטוח נוסף (גימל או גרירה למשל)
מנסיון לא מומלץ אודי דגן.
אני שנה שנייה אצל יובל בר כרגע אין טענות.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לפני כמה חודשים פניתי אל יובל בר לרכישת ביטוח חובה +צד ג, ולהתעניין לגבי ביטוח מקיף, המזכירה הראשונה נפנפה אותי בלי למצמץ בטענה שיש להם תקלה במערכת. שבועיים שלושה אחרי ניסיתי שוב ומזכירה אחרת אמרה שהם לא יכולים למכור ביטוח כרגע אלא רק בעוד חודש ושהיא תחזור אלי עם הצעה. עד עכשיו ''מחכה'' לה. לא יודע לגבי שירות בעת הצורך, אבל אם שירות המכירה מעיד על השירות בעת מקרה ביטוחי, לא הייתי רוכש אצלם ביטוח.