ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
כן, אבל להגיד שמנוע 500 שעושה 1/17 זה יעיל..הסופר טנרה 1200 שלי היה עומד על צריכה זהה על כמעט פי שלוש הספק, אז זה לא יעיל ולא חסכוני.
נשמע כאילו כל הביקורת מאוד מאופרת.
במקום להגיד שהבולם האחורי קורז תחת משקל הצרצר של אביעד (60 קילו?) בפניות..אומרים שהבולם האחורי זקוק להקשחה וכיוונים.

לאלו שלא יודעים שהמשחק מכור זה עוד יראה כאילו אופנוע סיני שעולה כמו יפני, ויורד מהיפנים בכל פרמטר, זו עסקה משתלמת.

רק אומר שהכתבות בשנה האחרונה מרגישות כמו שם האתר המקורי

עריכה!
נ.ב
להגיד שלמנוע יהיה סאונד נפלא עם פול סיסטם זה בעצם להגיד שהמנוע נשמע אנמי כמו מכונת תפירה
אני מת על אביעד ועל הכתיבה שלו וגם למדתי אצלו...
אני בטוח שאי אפשר לקחת כלי לרכיבת מבחן ולכתוב לסיכום: "תכלס מי שמחפש אופנוע ולא סקראמבלר ספציפית, שילך כבר על הSV650 הוא יהנה ממנו יותר בטוח".
או "האופנוע הזה הוא כשלון ולא עומד מול המתחרים", או "לא שווה את הכסף, חפשו אופנוע אחר".
כי בכל זאת, אנחנו במדינה קטן ושוק קטן וכולם מכירים את כולם, ומה שאולי תגיד לחבר, לא תעלה על דפי האתר, וגם צריך להיזהר בביקורת.
ולא עושים מבחן השוואתי כל שני וחמישי ואומרים בבירור מי עולה על מי ולמה.

אתה צודק בהרבה ממה שאתה אומר, בסוף אני בטוח שזה אופנוע נחמד ויכול להתאים להרבה אנשים, אבל יש דברים שצריכים להאמר... כשלהונדה 500 עושה על ליטר דלק כמעט כפול עם יותר כוח סוס ובאותו המחיר, זה משמעותי.
לדעתי היום גם 20קמ לליטר זאת צריכת דלק בינונית מאוד, במיוחד במנועים עם נפח קטן.

בסוף התמונות מדברות, רואים שעשו פה עבודה יפה על האופנוע הזה, יש ממה להתרשם ממנו, אבל מי שקורא מבחני דרכים צריך לדעת לקרוא טוב מאוד בין השורות וכמובן בסופו של דבר ללכת ולנסוע בעצמך, לא קונים כלי חדש בלי נסיעת מבחן.