אם את לא רוצה כלי כבד מאוד (ובצדק), אני ממליץ על הSH300 (+משקף) היה לי את ה125 והוא היה אחד הכלים האהובים עליי אי פעם, חוויה של קטנוע והוא גם נסע בינעירוני יפה מאוד, וה300 מאוד דומה רק משודרג מכל בחינה והוא כמובן חזק בהרבה ויתן לך את כל הכח שאת רק צריכה בבינעירוני.
הוא לא כבד מדי, הוא לא מסורבל, הוא קטן וזריז והונדה מאוד מאוד אמינים והמנועים שלהם מחזיקים לנצח (אם את קונה יד 2 עם הרבה קילומטרז').

XEVO - היה לי שנה, הוא לא הכלי הכי קליל שיש, לא כיף בבינעירוני, מסורבל קצת, קשה להסתובב איתו במקום (זה מעצבן, במיוחד אם את לא בחורה גדולה).
יש לו אחלה תא מטען, והמנוע שלו סביר, חוץ מזה לא הכלי בשבילך לדעתי, אני לא ממליץ עליו, לא רק לך אלא בכלל וגם אין לו ABS שזה מינוס ענק.

בגדול רוב הכלים של ה250-300+ הם די כבדים, לא רוצה להוריד אותך מזה ואני לא יודע אם יש לך נסיון עם קטנועים ואיך את מסתדרת עם זה... אבל אני לא חושב שאת רוצה כלי כבד שבטעות יפול לך וזה יהיה סרט להרים אותו בכלל.
לדעתי בברלי 300/350 או SH300 - יהיו הכלים שאת מחפשת, פחות קטנועי ספה ענקיים, ויותר קומפקטים, פחות מאיימים, מעולים לבינעירוני בגלל הגלגלים הגדולים וגם בטיחותיים מאוד ואחלה של מנוע לשניהם, וגם בסופו של הבינעירוני - יש גם עירוני ושניהם מתמרנים בעיר כמו קטנוע 125 קטן, הם צרים וזריזים ועוברים בכל מקום.
אני היום נוסע על בברלי 350.

בהצלחה.