אהלן
אני עדיין חדש בתחום ואני מחפש את העצות ואת העזרה של הוותיקים ממני בעלי הנסיון בפורום.
בדיוק הוצאתי A1, מתגייס עוד חצי שנה~ ועד אז רוצה לצבור קצת כסף בשליחויות (ממש רוצה את הכיף ואת הנסיון של האופנוע, אך אין לי אפשרות לקנות כלי - לפחות לא עכשיו, במיוחד כשהגיוס שלי מעבר לפינה).

בכל מקרה, אני מתכוון להשקיע כמה שאוכל על ציוד. התקציב שלי לא גבוה בכלל, אז אני מחפש את הציוד המקסימלי שאוכל לקנות.
אז ככה...

אני מחפש קסדה, מעיל וכפפות.

קסדה
בהתחלה חשבתי על LS2 Rookie שהיא יחסית זולה - סביבות ה 400 ש"ח, אבל כשאני חושב על זה, עדיף לי באמת לסחוט עוד קצת כסף ולקנות קסדה יותר איכותית - בכל זאת, קסדה היא חלק מאוד חשוב. לכן חשבתי על AGV K3 SV שהיא גם נראית טוב, וגם יש לה את ה Sun Visor שאני ממש מעדיף מאשר לרכב עם משקפי שמש בבקרים.
קסדה כמובן אקנה מהארץ, אשמח לעוד אופציות בתקציב של 1000-1500 ש"ח. ממש אשמח אם יהיה לקסדה Sun Visor.

מעיל
פה אני קצת מסתבך.. אני לא בטוח אם לקנות מעיל ייעודי לחורף או מעיל שמתאים לכל העונות. מצד אחד, מעיל לחורף לפי מה שהבנתי יותר טוב ממעיל רב עונתי, אך מצד שני החורף פה לא כזה נורא, ובמידה ואקנה מעיל רב עונתי הוא ישמש אותי גם לקיץ, וככה זה יקל על ההוצאות הכספיות שלי ואוכל להתמקד בעוד דברים.
על המעיל חשבתי להשקיע סביבות ה 1000 ש"ח. אין לי בעיה לקנות מאתרים בחו"ל - רק אשמח לעזרה לגבי איך לבחור מידה נכונה כדי שלא אצטרך להתקע חודשים ללא מידה מתאימה.
כן יש לי עדיפות לקנות בארץ - גם בשביל המידה, וגם כדי לקבל במקום ולא לחכות עד שיגיע.

כפפות
זה כבר פחות בעייתי - בחורף קונים כפפות חורף ובקיץ כפפות קיץ.
יש לי כפפות פשוטות של Scoyco מאיביי שלמדתי איתן בשיעורי נהיגה אבל אני כן ארצה כפפות יותר טובות של חברה מוכרת יותר.
אשמח להמלצה לכפפות חורף (וגם לקיץ אם בא לכם, אבל לא קריטי לעכשיו).
משהו בסביבות ה 300 ש"ח נראה לי די נורמלי.
אין לי בעיה לקנות מחו"ל, אבל כן יש עדיפות לארץ.

נ.ב: כשאני מתכוון ל "לקנות בארץ" אני יותר מתכוון ל "לקנות בירושלים" כי אני מעדיף שלא לעשות טיול ארוך בשביל הציוד.

תודה רבה!