הייתי שם בקיץ לפני כמה שנים עם רכב, היו המון רוכבים מכל היבשת וחלק גדול רכבו עם מורכבות.
קודם כל קח בחשבון את מזג האוויר במיוחד בסלובניה ובפנים המדינה של קרואטיה שיכול להיות גם קר וגשום מאוד, חובה להצטייד בהתאם מבחינת ציוד.
סלובניה מדינה קומפקטית בגודל של ישראל בערך, אסור לפספס את האלפים היוליאנים את אזור אגם בלד, אם הביטוח מאפשר יציאה למדינות אחרות כמו איטליה ואוסטריה הייתי שוקל קפיצה של חצי יום כי הכל קרוב מאוד.
לגבי קרואטיה יש אזורים הרריים בפנים הארץ, לא לוותר על אזור אגמי פליטוויצה, משם מציע לך לרכב לכיוון חצי האי איסטריה ואז להדרים לאורך החוף הארוך והמדהים עד דוברובניק ואם הזמן יאפשר להכנס גם למונטנגרו שקרובה מאוד. יש כבישי אגרה חדישים שהיו ממש ריקים, פחות נוף ויותר לקצר דרך, עדיף לקחת את הכבישים שקרובים יותר לים אבל המהירות והקצב יהיו בהתאם והם גם מאוד עמוסים מבחינת עקיפה.
לגבי הטרייסר-בחירה מעולה, אתה תהנה, בהרכבה כנראה ירגיש קצת יותר צפוף מהורסיס וצריך להתרגל קצת לויברציות המיוחדות של ה 3 צילינדר, עדיין הוא הרבה יותר קרב בחלקות ל 4 מאשר ל 2 צילינדר. תבדוק לגבי מיגון הרוח המקורי, כי הוא לא להיט, אולי יש להם כלים עם מיגון משודרג.


ציטוט ההודעה בתגובה