ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
וואי, אני רואה שהביקוש ל-GS-ים הולך להקפיץ את המחירים לרמה של נינג'ה 400 מהניילונים...
מהרו לקנות, לפני שיגמר!

היה לי GS פרוייקט לתקופה קצרה לפני איזה 3-4 שנים. אחד מאלה שעברו יישור קו (אצלי), וככל הידוע לי עדיין משרת את בעליו.
מה אגיד... שורה תחתונה, בשנת 2018 ה-GS הוא סתם חרא אופנוע. לא רטרו ולא נעליים - סתם עגלה ישנה. ה"אמינות" שלו מותנת בטיפולים תכופים ובעלים עדין על הגז - בתנאים (האופטימליים) האלה, גם יוסאנג מראה אמינות סבירה למדי.
מי שיש לו 12-14 לשים על GS, יכול להוסיף קצת ולרכוש דיוק 390 צעיר בעשור. עולם אחר - בשלדה, במתלים, במשקל.
או לשדרג רישיון, להוסיף קצת, ולמצוא בנדיט 1200 חי. או SV. או הורנט. או פייזר. או טראנסאלפ, אם כבר בא לו לשלם על אגדות אמינות והספק מועט.
לא ארחיק עד כדי כך כדי להגיד שזה אופנוע חרא. כי זה לא. אבל עם מצב השוק כרגע אין לו באמת הרבה יתרונות מעל לכלים חדשים. הבולמים והבלמים באיכות ירודה יותר, המכלולים עייפים. צריך להשקיע לא מעט ולשפר את הכלי כדי יעמוד ראש בראש עם היפנים המודרנים בנפח הבינוני (300-500 סמ"ק). היתרונות היחידים לדעתי לפחות הם הפשטות המגוכחת של הכלי מבחינה מכאנית שהופכים אותו לתענוג לאחזקה עצמית זולה בתנאי מוסך חצר, המושב האחורי הנוח בטירוף (הרבה מעבר לכל הרבע-מושבים של רוב הכלים החדשים) והמראה, שאני אישית מעדיף יותר. את שלי קניתי לפני שנתיים כשבתקציב של 10-12 לא באמת היו הרבה אופציות וכל היפנים/אוסטרים בנפח מעל 250 ריחפו באזור ה-30 אלף ש"ח, קצת פחות קצת יותר. כיום? רק למי שמחפש נישה ודרישות מאוד ספציפיות. מעבר לזה - אין פה יתרון כלשהו.