תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: שאלה בקשר לגיל שמשפיע על מחיר הביטוח חובה

צפייה משולבת

Junior Member

שאלה בקשר לגיל שמשפיע על מחיר הביטוח חובה

היי, נתקלתי בבעיה די מעצבנת מול חברת הביטוח.
    אני מעוניין לחדש את פוליסת הביטוח חובה לקטנוע ה-250 סמ"ק שלי אך הבעיה שנתקלתי בה היא שתוקף ביטוח החובה נגמר בסוף חודש זה (סוף מאי), ואהיה בן 21 רק בסוף החודש הבא (סוף יוני).

למה אני מציין את זה? כי ההבדל בין 20 ל-21 הוא גדול מאוד מבחינת הביטוח, כמה גדול? הבדל של 670+ שקל.
    ביטוח חובה לבן 20 עם הנתונים שלי יעלה לי לפי מחשבון הביטוח 4500 (וידאתי מול חברת הביטוח). בדיוק חודש אחרי, כשאהפוך ל"בוגר יותר" הביטוח חובה יורד לסביב 3800. הבדל לא קטן בכלל.

מה הייתם עושים במקומי? חשבתי לעשות ביטוח חובה לחודש ואז לחדש אותו לשנה אבל האם זה משתלם? מישהו נתקל בבעיה דומה פעם? חברות הביטוח בכלל מקזזות ומתחשבות?

עזרה!
    תודה

Member
    מנסיוני הדל, פוליסת ביטוח ניתן לבטל ולקבל עליה החזר. הייתי מנסה אחת מהדרכים האלו:

דרך ראשונה - לרכוש פוליסה לחודש אחד, עם הסבר לגבי הסיבה (במידה ונדרש), ואז לרכוש מחדש פוליסה לשנה במחיר זול יותר בשל גילך.
    דרך שניה - לרכוש לשנה, לבטל אחרי חודש, לקבל החזר ואז לרכוש.
    דרך שלישית - לרכוש פוליסה לשנה, שבה החודש הראשון הוא בעלות שונה משאר החודשים בשל גילך.

בגדול, סוכן ביטוח רוצה למכור לך, וכל עוד הוא יקבל ממך כסף ותהיה מרוצה ותחזור אליו לחידוש הוא עשה את שלו. המטרה שלך היא למצוא את הסוכן שרוצה למכור לך מספיק כדי שייתן לך את האפשרות שהכי מתאימה לך.

עדכן מה עשית בסוף
    It's not about the speed. It's about the ride!

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי zoharrad צפיה בהודעה
    מנסיוני הדל, פוליסת ביטוח ניתן לבטל ולקבל עליה החזר. הייתי מנסה אחת מהדרכים האלו:

דרך ראשונה - לרכוש פוליסה לחודש אחד, עם הסבר לגבי הסיבה (במידה ונדרש), ואז לרכוש מחדש פוליסה לשנה במחיר זול יותר בשל גילך.
    דרך שניה - לרכוש לשנה, לבטל אחרי חודש, לקבל החזר ואז לרכוש.
    דרך שלישית - לרכוש פוליסה לשנה, שבה החודש הראשון הוא בעלות שונה משאר החודשים בשל גילך.

בגדול, סוכן ביטוח רוצה למכור לך, וכל עוד הוא יקבל ממך כסף ותהיה מרוצה ותחזור אליו לחידוש הוא עשה את שלו. המטרה שלך היא למצוא את הסוכן שרוצה למכור לך מספיק כדי שייתן לך את האפשרות שהכי מתאימה לך.

עדכן מה עשית בסוף
    תודה על התגובה.
    אך מה זאת אומרת למצוא את הסוכן? אני מבטח דרך הפול שהם הכי זולים. אודי דגן מציעים מחירים דומים אבל הביקורות עליהם רעות אז התרחקתי.
    ביטול הפוליסה אחרי חודש בפול יעלה סביבות ה-400 שקל אם המידע באתר שלהם מעודכן.. לא בטוח שכל הבירוקרטיה הזאת שווה את מה שנשאר.

Banned
    עריכה:
    ציטוט נכתב במקור על ידי rider צפיה בהודעה
    תעשה ביטוח רגיל. אתה תקבל החזר על ההבדל קצת אחרי יום ההולדת שלך.
    או מה שהוא אמר.

Member
    אני ביטלתי פוליסה עקב מכירה של הכלי וקיבלתי החזר. בסוף סוכן כמו אודי דגן מוכר פוליסה של אחת מחברות הביטוח, ובמקרה של ביטוח חובה לדו-גלגלי כולם מוכרים את הפוליסה של הפול.

אתה יכול לקנות ישר בפול או דרך סוכן. לגבי אודי דגן ספציפית יש דיעות מעורבות. חפש כאן בפורום שרשורים עם המלצות לסוכני ביטוח אחרים ותתייעץ עם אחד מהם לגבי המצב והאפשרויות שלך.
    It's not about the speed. It's about the ride!

Member
    אתה יכול לבטח ביטוח תאונות אישיות,קח בחשבון שהוא לא מכסה פגיעות שלך באנשים אחרים (פגיעות גוף) ולא מכסה את המורכב/ת אם יהיו.
    ולחכות שתרד הפוליסה.
    אתה גם יכול לרכב רק עם ביטוח תאונות אישיות ובלי ביטוח בכלל, למרות שזה לא חוקי...

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי zoharrad צפיה בהודעה
    אני ביטלתי פוליסה עקב מכירה של הכלי וקיבלתי החזר. בסוף סוכן כמו אודי דגן מוכר פוליסה של אחת מחברות הביטוח, ובמקרה של ביטוח חובה לדו-גלגלי כולם מוכרים את הפוליסה של הפול.

אתה יכול לקנות ישר בפול או דרך סוכן. לגבי אודי דגן ספציפית יש דיעות מעורבות. חפש כאן בפורום שרשורים עם המלצות לסוכני ביטוח אחרים ותתייעץ עם אחד מהם לגבי המצב והאפשרויות שלך.
    נכון. יש כל מיני תנאים כמו מכירה או גניבה ששם אין דמי ביטול.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    אתה יכול לבטח ביטוח תאונות אישיות,קח בחשבון שהוא לא מכסה פגיעות שלך באנשים אחרים (פגיעות גוף) ולא מכסה את המורכב/ת אם יהיו.
    ולחכות שתרד הפוליסה.
    אתה גם יכול לרכב רק עם ביטוח תאונות אישיות ובלי ביטוח בכלל, למרות שזה לא חוקי...
    מעדיף לא להסתכן..

Member הסמל האישי של rider
    תעשה ביטוח רגיל. אתה תקבל החזר על ההבדל קצת אחרי יום ההולדת שלך.

Member
    בטח יסכלו אותי באבנים על מה שאני הולך לכתוב אבל בכל זאת...
    אם מדובר מבחינתך בסכום גדול וזה שווה את הטרחה והזמן שלך, קנה חופשי חופשי, תאכל קש במשך חודש, תתפנק עם עוגת יום הולדת, תעשה ביטוח חובה.