לפי דיעתי זה המחיר לביטוח בלי השתתפות
Sent from my MI 2S using Tapatalk
השבוע קניתי סילבר ווינג 400 ועשיתי כמובן ביטוח... הגיוני שהביטוח עלה לי 5800?
עשיתי ביטוח לנהג יחיד ברכב, עם השתתפות עצמית.. בקיצור הביטוח הכי זול שאפשר ועדיין שילמתי 5800...
לפי דיעתי זה המחיר לביטוח בלי השתתפות
Sent from my MI 2S using Tapatalk
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
נראה לי קצת יקר, אני קיבלתי הצעה ל-4100 חובה (עם השתתפות) ועוד 700 לצד ג ללא השתתפות.
בדוק פה http://car.mof.gov.il/
זהו שזה לא הגיוני... היא שאלה אותי אם לעשות לי את הביטוח באותם תנאים כמו של הג׳ויירייד שהיה לי ואמרתי לה כן... משהו מוזר פה...
5800 זה ללא השתתפות עד כמה שזכור לי, כנראה שזה מה שהיא עשתה לך.
אפשר לדעת אצל מי?
איי איי ג'י
המחירים שלהם זהים לפול..
תגידו, אם אני רוצה באמת לבדוק את מחירי הביטוח באתר http://car.mof.gov.il/ שהצעת לי פה.. במספר שנות ותק
מדובר על ותק על אופנוע או ותק בנהיגה בכללי? כי יש לי רשיון משנת 2004 על רכב, ועל אופנוע משנת 2012.
זה מאוד משפיע במחיר...
לפי אופנוע
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
עשית גם צד ג'?
הגיוני - לא
אם זה יכול להיות הסכום שתשלם במדינת ישראל - כן
המחיר הוא פונקציה של גיל וותק מין ועבר נהיגה.
אני יכול להגיד לך שאני על אופנוע 900 סמ"ק משלם כ- 3700 (ללא השתתפות), אבל נראה לי שיש לי באופן משמעותי יותר וותק ממה שיש לך (מעל 20 שנה וותק).
בוא נקווה שההוזלה שדיברו עליה תכנס לתוקף במהרה. במצב שלך, יכול להיות שבתחילת 2016 יהיה כדאי לך לבטל את הביטוח ולעשות חדש.
תשקול את האופציה של ההשתתפות עצמית זה חוסך יותר מאלפיה
חוסך רק אם לא קורה לך כלום
יכול להיות שבקטנוע הקודם שלך (הג'וי רייד אם הבנתי נכון ) נקנה אולי במימון ? כי אם כן , היא שאלה אותך אם אתה רוצה אותם תנאים ? קטנוע ממומן הוא גם משועבד , מה שמחייב גם ביטוח גנבות וכו' בעצם זה ביטוח הכי מקיף שיש ..... תבדוק ותעדכן ? מסקרן מאוד :-)
Sent from my SM-G7105 using Tapatalk
לא האמת שהוא נקנה מחבר ממש טוב, ששמר את ההעברת בעלות מהבעלים הקודם גם, אז ככה שלא היה משועבד..
לאחר בדיקה מולם מסתבר שהבחורה התבלבלה ועשתה לי ביטוח שלא כולל השתתפות עצמית. זיכו אותי ב 1700 ש"ח ושנמכתי את הביטוח לעם השתתפות עצמית.
לא יודע אם עשיתי צעד שגוי בזה שעשיתי עם השתתפות עצמית... אבל 1700 ש"ח הפרש זה חתיכת סכום אינעל....
גם 25000 שקל זה חתיכת הפרש