רכשתי את המוצר בשישי האחרון (אני עדיין מוגן בחוק הגנת הצרכן 14 יום).
העניין הוא כזה,
שאני מחבר את הדיבורית למטען (מקורי) האור הכחול מרצד לי ורק לאחר מספר שניות מתקבע על נורה אדומה שמעידה שהדיבורית בטעינה.
בעבר היה לי אותב דיבורית כ-3 שנים והסיבה שרכשתי אותה שוב היא בגלל שגנבו לי אותה מהקסדה ולא היה לי את זה.
שאני מזיז את הדיבורית בזמן טעינה (אפילו מילימטר) היא מפסיק להטען או שהאור הכחול מרצד שוב עד שמתקבעת על נורה אדומה.
דיברתי עם היבואן ששלח אותי למעבדה של היצרן. שם אחרי ויכוחים רבים הוא החליף לי את הדיבורית באחרת (לא מקופסה) וטען שהחלופית היא חדשה לחלוטין.
בבדיקה פרונטלית מולו ראיתי שאותה תקלה קורית גם בדיבורית השניה ואמרתי לו שזה לא תקין ויש לו פה בעיה. הוא טען שככה זה אמור להיות וזה בסדר (היה לי אותה 3 שנים ומעולם לא נתקלתי בתופעה).
תקלה נוספת הינה הזמן רכיבה שאני שם וויז או מוזיקה ופתאום השמע נחלש מאוד ואחרי כמה שניות חוזר על עצמו או שההגברה לא תמיד עובדת (המוח לא מעביר פקודה להגביר שמע ברכיבה).
אשמח לחוו"ד נוספות למי שיש אותו מוצר.
היבואן טען שיחליף לי לחדש מהקופסה במידה וימצא לא תקין. אני בטוח ב100 אחוז שהמוצר לא תקין ופשוט מנסים לחפף אותי עד שיגמר לי ה14 יום.
חסכתי פה בפרטים כמו חווית שירות וזמן עבודה שנשרף לי. כרגע חשוב לי מאוד לקבל דעה.
אני די מתוסכל שהוצאתי הרבה כסף ומכרו לי מוצר עם תקלות.