תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: מחפש סבל לer 5 (כ"ע)

צפייה משולבת

Junior Member

מחפש סבל לer 5 (כ"ע)

ערב טוב לכם,
    ברשותי er 5 שנת 2004,מאוד מרוצה מהכלי,נותן הכל מהכל,ובכל זאת מתחרט על שרכשתי אותו ללא סבל.

קניתי סבל ללא פלטה לארגז,ביררתי במקום בת"א שבונה סבלים בעלות של 600 שקל!!,נשמע לי מוגזם.

מישהו פה יכול לעזור לי,האם שווה להשקיע את כל העלויות הכרוכות בהתקנת סבל,או לעבור לאופנוע אחר בעל 500 סמק עם סבל מוכן.

תודה רבה.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    זה פחות או יותר המחירים שאני מכיר, אולי מישהו ימצא לך משהו מעט יותר זול. אולי תחפש מפירוק או משומש. בכל מקרה להחליף אופנוע יעלה לך יותר.

כמו כן, עבר לפורום ציוד והכותרת נערכה (מצא את ההבדלים בין "סבל לer 5" ל-"מחפש סבל לer 5".... אנא קרא את חוקי הפורום.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    יש ביוני אופנועים בי-ם מגוון סבלים ישנים וחדשים תגיד שאני שלחתי אותך ובדוק מחיר.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Junior Member
    לא הבנתי ממך האם יש לך סבל מותקן על הקאווא או לא? חסר לך רק פלטה לתאם בים הארגז לסבל?

בכל אופן, אני גם רוכב על er5 ויש לי סבל של Givi מעולה ויחסית פשוט להתקנה. ממליץ. עולה סביב ה600 ש''ח אז המחיר שדרשו ממל נראה לי אחלה, ואם זה כולל התקנה אז לך על זה.

אישית נראה לי טרחני להחליף אופנוע בשביל לחסוך 600 ש''ח על סבל.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי van.hezkel צפיה בהודעה
    לא הבנתי ממך האם יש לך סבל מותקן על הקאווא או לא? חסר לך רק פלטה לתאם בים הארגז לסבל?

בכל אופן, אני גם רוכב על er5 ויש לי סבל של Givi מעולה ויחסית פשוט להתקנה. ממליץ. עולה סביב ה600 ש''ח אז המחיר שדרשו ממל נראה לי אחלה, ואם זה כולל התקנה אז לך על זה.

אישית נראה לי טרחני להחליף אופנוע בשביל לחסוך 600 ש''ח על סבל.
    קודם כל תודה על התגובות לכולם.

קניתי את הסבל שמיועד לאופנוע ולאחר התקנה מתברר שחסרה פלטה,ככה ששום ארגז לא יוכל להתלבש על שני ברזלים משני צידי האופנוע.

בסוף החזרתי את הסבל לחנות ממנה קניתי אותה וקיבלתי החזר כספי במקום.

מתלבט אם לקנות שוב את הסבל ולרתך אליו חתיכת פלטה,או שללכת לוולקוביץ בת"א שבונה סבלים בעלות מוערכת של כ600 שקל רק עבור סבל.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אתה יכול לחפש סבל מתאים לאופנוע שלך בחנות אחרת. תבדוק במוטו-דיפו, יש מצב טוב שתמצא שם משהו (גילוי נאות, לא קשור לחנות בשום צורה למעט היותי לקוח מזדמן).
    בכל מקרה, המחיר שתקבל בוולקוביץ זהה או זול במעט ממחיר סבל אחר (ככה זה היה בסבל שאני בדקתי).

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO