שלום רב
אז ככה, קודם כל, אני בסדר, רק הברך ברגל שמאל כואבת וקשה לי לדרוך על הרגל.
עכשיו לסיפור של מה קרה:
נסעתי בכביש 40 בערבה לכיוון אילת, ויש שם קטע בהרים בעלייה קלה, שהכביש מתעקל חזק ימינה ואז מיד יש עיקול חזק שמאלה.
התכוננתי לעיקול ימינה, ירדתי להילוך רביעי, הייתי בארך על 50 קמ"ש, לקחת את הצד הרחוק של הפניה בכדי לספק לעצמי פניה יפה חלקה וכמה שיותר רחבה, וכך היה, נכנסתי לפניה בהשכבה קלה ובצורה מושלמת, אך לא שמתי לב לתמרור לפני, ומיד אחרי הפניה ימינה, הייתה פניה חזקה שמאלה, שלא ראיתי בגלל הר.
מצאתי את עצמי מסיים את הפניה ימינה כאשר אני צמוד לקו ההפרדה, ופתאום יש לי פניה חזקה שמאלה, אבל אני במרכז הכביש במקום להיות צמוד לשוליים (לפניה שמאלה, ליצירת מעגל גדול), בראש רק דבר אחד עלה לי, לא ללחוץ על הבלים! כי בלמים ופניות לא הולך ביחד, העברתי את משקל גופי שמאלה בניסיון "למשוך" את האופנוע לפניה חדה שמאלה, והאופנוע עשה כמצופה, הוא מיד התחיל לרדת על צידו השמאלי תוך כדי שאני מנסה לצאת בחיים מכל הסיפור הזה.
ואז זה קרה, עשיתי טעות מרה, במקום להביט על הכביש, העיניים שלי ננעלו על מעקה הבטיחות, והאופנוע עשה את מה שהעיניים ביקשו, הוא התיישר והחל להתגלגל במהירות לכיוון מעקה הבטיחות. בשלב זה הוא התיישר, ואמרתי לעצמי שאם כבר אני בולם, עכשיו זה הזמן, כשאני ישר. כמו שאתם מנחשים לא נשאר לי שם הרבה מרחב, למזלי יש לי ABS, וככה מצאתי את עצמי מבצע בלימת חירום.
תאמינו או לא, אבל האופנוע לא אכזב, והגעתי לעצירה מלאה 10 סנטימטר מהמעקה בטיחות, אבל בגלל שזאת הייתה עצירת חירום, וממש נבהלתי מהמעקה בטיחות, עשיתי עוד שטות, ורגע לפני המעקה משכתי בחוזקה את הכידון שמאלה כי הייתי בטוח שאני הולך לפגוע במעקה, ובאותו הרגע האופנוע בלם לגמרי, והחל ליפול לצידו השמאלי, הורדתי רגל, וכל המשקל שלו ביחד עם המומנטום נחתו לי על הברך, הברך החזיקה קצת, ואז קרסה תחת העומס, וככה מצאתי את עצמי נופל לצד ביחד עם האופנוע. קמתי, הרגשת את הכאב בברך מקרין לירך השמאלית שלי, הרמתי את האופנוע, העמדתי אותו על רגלית, והתיישבתי על אותו המעקה בטיחות שכמאת נכנסתי בו, כדי להתאושש. אחרי 5 דקות המשכתי בנסיעה.

בתקווה שהייתי ברור במה שקרה, אני מנסה לחפש מידע באינטרנט אבל לא מוצא,
איך בעצם מתאוששים מפניה לא טובה? בעיקר איך מתאוששים אם מגלים שנכנסתם לפניה מהר מידי?
כי דבר אחד אני יודע בוודאות, אם האופנוע בזווית בתוך פניה, אסור לגעת בברקסים