הייתי במצב שלך לא מזמן. מחזק את הכותבים לפני, מפתיע אבל לא כל הכלים נולדו שווים אצל המורים והסוכניות! פתחתי בזמנו אשכול - מקווה שיעזור
הייתי במצב שלך לא מזמן. מחזק את הכותבים לפני, מפתיע אבל לא כל הכלים נולדו שווים אצל המורים והסוכניות! פתחתי בזמנו אשכול - מקווה שיעזור
ראיתי את הפוסט שלך ,אני חולק על מספר דברים : דחיפת קידון - או איך שזה נקרא היגוי הפוך - זאת באמת צורת הגוי היחידה על אופנוע אבל במהירות מעל 30 קמש .
ניתן אכן לעשות פניה במהירות יחסית נמוכה בעזרת דחיפה ,אבל דחיפה מאוד קצרה ומבוקרת ועזיבת קידון וזה לא מתאים לשמיניות לדעתי .
לגבי נעילת מרפקים - מרפקים צריכים להיות משוחררים , מה שבאמת נצמד זה הברכיים ורגלים על הרגליות . פלג גוף העליון משוחרר לגמרי . נעילת מרפקים לא מאפשרת שיחרור קידון - וקידון צריך להיות משוחרר לגמרי כי אופנוע בעצמו מוצא את הדרך הנכונה ואם ננעל קדון רק נפריע לו וזה מסוכן . אכן ניתן לעשות שמיניה ולקחת גוף נגד כיוון הנטיה של הופנוע וזה לא רק באופנוע אדפנצר . זאת תכניקה בפניות איטיות כאשר במהירות אנחנו עושים הההפך מכניסים גוף לתוך הפניה ובכך מורידים שיפוע נטיה של האופנוע ונותנים לו אחיזה יותר טובה . במקרה של שמיניות התטכניקה הראשונה תעבוד מצויין למרות שאין בה צורך. צריך להחזיק את התנק דלק עם 2 הברכיים חזק ולשחרר ידים . מבט מבט ומבט .
מבט ממש קדימה גם מוריד פחד מפניה עצמה ומהשכבה של האופנוע אפילו בשמיניות![]()